سلام فرخ .... باز که از این کارا زدی !! ای بابا دیگه خسته شدم ... همش باید با دایال آپ صبر کنم تمامشون لود بشن بعد save کنم تو هاردم ... بسه دیگه
فرخ تابنده جون (مهدی جان یاد بگیر اسمو کامل بگی !!) کارت خیلی خوب شده ... یعنی می دونی مثل قبلی ها شده ... این خیلی بده ... باید همیشه پیشرفت داشته باشی ولی اینقدر خوب کار می زنی ها دیگه جای پیشرفت نمی ذاری برا خودت ....
فقط بک گراندت اصلا یه کار نمیاد ... یه حس خاکستری به آدم دست میده ... یاد فضا سازی های تیم برتون افتادم ...
یکم شادتر ...
اما تسکچر و مدل سازی ، نورپردازی و رندر حرفی برای گقتن نمیذارن !! مثل همیشه خوب بیدن
رساتی نقشه اینو بده عوض بیمارستان ... کوچیک تره مواد منفجره کمتر می خواد .. در سال اصلاح الگوی مصرف ....
موفق باشی دوست من
ولی اینقدر خوب کار می زنی ها دیگه جای پیشرفت نمی ذاری برا خودت ....
ممنونم حامد جانتبریک میگم فرخ جان کار خوبی شده .
البته من قبلی رو خیلی بیشتر دوست داشتم ولی خوب اینم خوبه .
ایراد خاصی هم نبود زیاد از کادر ها خوشم نیومد .
موفق باشی
ممنونم عزیزسلام فرخ جان
خسته نباشی. کار از نظر مدلینگ - متریال و کامپوزیت عالی شده ولی قاعدتا نور آفتاب نباید توی صحنه وجود داشته باشه - یا لااقل با این شدت - در صورتی هم که بخوای یه صحنه با نور آفتاب کار کنی نباید لبه سایه ها اینقدر نرم بشه.
البته جسارت نباشه این نظر شخص منه و همون طور که گفتم کار خیلی حرفه ای شده تبریک میگم.
ممنون عزیزمبه به به به !
خوبه دیگه آقا !
یه کمکی تیره ست انگار !
یه کمکی هم کجه (که البته چون ما هنرمند نیستیم درک نمیکنیم ! هرچی هم بهمون بگی حرف خودمونو میزنیم )
کار بسی زیبا و ترو تمیزه !
از بکگراند کار خوشم اومد .
آدمهایی که توی کار گذاشتی کار رو زنده کرده .
کم کم داشتم فکر میکردم شاید مدیرا با بخش سه بعدی دیگه حال نمیکنن کار هیچکی از بچه ها تاپ گالری نمیرفت !
اما شما کارت چیز دیگه ست ! تبریکات هم بابت تاپ گالری
ممنونم اسماعیل جانسلام
همچون نور تابنده
همون آسمان فرخنده
البته دومی رو بایستی بزاری ابلش
فرخی بابا تبریکات بسی زیباست
البته ایده از جرا بهتر جات بیده هسته البته
اجرا خوبه ها محیط کار زیاد جالب نشده یعنی مهومی خاصی نمیده وسط یه باغ یه...
شایدم چون حالتی که تو ذهنت بوده برا کار یه خورده برا بچه ها نا مانوسه
ولی در کل کارت 19.999
بیسته نگفتم که جای پیشرفت داشته باشی.:d
یا حق
سلام
خیلی کار خوبیه با کانسپتش حال کردم
فکر کنم برای مردم عام هم قابل درک باشه
تبریک میگم
البته رندرش اصلا خوب نیست
موفق باشی
تقریبا آخرین نفرم که پست میدم...
اما کارتو قبل از این پست دیده بودم..
کار عجیبی شده... از فضایی که ساختی خوشم اومد...
نور پردازیت رو دوست داشتم... تا حدود زیادی تونسته حس القا کنه...
کنتراست کل اثر و فضای نور پردازی هم کاملا جوری هست که آدم انتظار رنگین کمان رو داره... و این نکته ی خیلی مهمیه...
یعنی دقیقا تونستی بگی نورت مال چه زمانی، چه موقعیتی و چه محیطی هست و من این نکته رو تحسین میکنم...
فکر میکنم رنگین کمانت هم با خورشیدت کمی همسو هست... یعنی مقابل هم نیستند... البته این چیزی نیست...
زمین بارون خورده به فضا میاد اما کامل نیست..
اگر زاویه های دیگه داری بذار... من نمیتونم کل معماری اثر رو تصور کنم و این به خاطر همون پرسپکتویت هست...
بهرحال تبریک میگم.. بابت تاپ گالری هم همینطور...