Transformers - 1st Test

با سلام خدمت دوستان عزیز
این یه نمونه کار هست که زدم که تقریبا حالت افکت فیلم Transformers رو داره. این فقط یه تست اولیه هست، دوستان نظر بدن که مشکلاتش بر طرف بشه. چون داریم سناریو رو مینویسیم که مثل چند تا کار قبلی یه کار دو - سه دقیقه ای ازش بسازیم.
برنامه های استفاده شده : After Effects - 3ds.Max - Photo shop
افکت تبدل شدن ماشین به رباط از روی یک آموزش بود که این تکنیک رو آموزش داده بود... فعلا این ماشین هست اما تو کار اصلی دو سه تا رباط یا ظاهر های مختلف با کاراکتر قراره مبارزه کنند...
با تشکر

لینک دانلود :

http://www.4shared.com/video/bZqABnzm/Transformers2.html

پیوست ها

• transformers.jpg
    transformers.jpg
    216.1 کیلوبایت · بازدیدها: 57
خسته نباشید . برای تست خوب بود . فقط تست .

چند تا مورد نظرم رو جلب کرد که برای کار نهاییتون اگه درست بشه حتما چیز خوبی از آب در میاد :
1 . ماشینی که توی کار استفاده کردین سایزش باید کاملا با سایز اجزای دیگه محیط هماهنگی داشته باشه . که توی این کار نداشت . ماشینی که شما استفاده کردین 190.4 طول داره . هر جوری تبدیل به روبات بشه اینقد کوچیک در نمیاد .

2. بازتاب نور محیط روی بدنه ماشین چه در شب چه در روز خیلی مهمه . اگه نباشه باعث میشه هر کسی که کار رو ببینه حس کنه این ماشین توی کار اضافه هست .
3. تبدیل روبات اصلا خوب نبود .
4 . اگه قراره زمانی که دارین روبات ها رو نشون میدین دوربین ثابت نباشه بهتره که از یک دوربین حرفه ای خوب استفاده کنین تا بعدا به مشکل بر نخورین ( Tracking ) .

اینایی که گفتم نظر شخصی بود . ولی امید دارم که یه کار خوب در میاد .

با تشکر از شما دوست عزیز
آره سایز ماشین یه مقداری با محیط هماهنگی نداشت...
ممنون از نظراتون. انشالا که همش انجام بشه و کار خوبی در بیاد...

:wink:
for the first test was good , منتظر تست بعدیت هستم !
سعی کن قرینه نباشه حرکتش
گلوله های اول رو هم بزار کنار چون بحث اصلی چیز دیگه ایه
آرم ترنسفورمرز اولتم خوب بود تقریبا حرکتش عین خودش دراومده بود
درباره تبدیل شدن ماشین چیزی نمیگم ، حقیقتش منتظرم بینم چی در میاریا !!!

Simin Secret

Active Member
من dl میکنم مثل همیشه نظراتم رو میگم داش راستی بهم بگی آموزشش تبدیل ماشین به رباط رو که اگه نگی دیگه ...

Simin Secret

Active Member
خوب حالا اعلام مشکلات (میدونم انتقاد پذیر هستی)

خیلی خوب بود ولی جای کار داره هنوز

1-لوگوی آتوبات ها رو هم میزاشتی باحال بود !

2-ابرای پشتش تکون میخورد هم همینجور !

3-ماشین های پشت سر یکم نور چراغاشون تکون بخوره باحال میشه

4-سه چهار تا تیر خورد به ماشین یه خشی برمیداشت لااقل

5-ماشین و ربات خیلی کوچیک بود یه ذره بزرگ تر میبود باحالتر میشد

در کل کار 20 ی بود دمت گرم داش

سلام محمدرضا، چطوری پسر ؟
مرسی از نظراتت... اون تیرا که میخوره و ماشین کاریش نمیشه واسه این بود که مثلا ماشین های ترانسفورمز زد گلوله هستن و اینا (چیزایی تو این مایه ها :green::green:)
قربووونتتت

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام دوست عزیز ممنون کار خوبی شده بود البته ای کاش موقع تبدیل به روباط دوربین با یه حالت خاصی زوم میشد تا تمرکز و فوکوس روی سوژه بیشتر بره چون از اول تا آخر کارت، نما ثابت هست هی چشم مخاطب دنبال یه تغییر یا شایدم یه ایراد میگرده اما بازی با دوربین می تونه کارتو حرفه تر کنه

باز ممنون که تلاش کردی

موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا