Touch

coelho

Member
درود
این کارو امروز تمام کردم تقریبا یه 5 روزی درگیرش بودم و زمانی هم که براش گذاشتم به علاوه ایده پردازی و جستجوی تصاویر و..... یه 9 الی10 ساعتی شد.برنامه مورد استفاده هم فتوشاپ Cs 6 بوده.
مفهوم کار هم در مورد ارتباط تمام موجودات با همدیگست و ..... که بقیشو شما بگید البته اگه چیز دیگری هم فهمیدید:green:. نظــــــــــــــــــــــــــــر هم فراموش نشه​:rose:

پیوست ها

• Touch_2_32.jpg
    Touch_2_32.jpg
    761.8 کیلوبایت · بازدیدها: 42
  • stock2.jpg
    stock2.jpg
    354.1 کیلوبایت · بازدیدها: 30

MOSTAFA

کاربر فعال
اجرا خوبه
در رابطه با ایده همون صحبت های کار قبلی رو در مورد این کار هم دارم
توی این جور کار ها دو چیز خیلی مهمه که باعث جذابیت کار میشه و این کار توی اون دوتا چیز کمی ضعف داره (البته نسبت به کارهای قبلی پیشرفت داشته که خیلی خوبه و مطمئنا باز هم بهتر میشه)
اولین چیز ترکیب رنگ هست که خیلی مهمه چون باعث میشه مخاطب رو جذب کنه، توی این کار ترکیب رنگی که استفاده کردی با وجود اینکه رنگ های خوبی انتخاب کردی (ترکیب سرد آبی سبز با زرد نارنجی و کمی مجنتا) ولی کنتراست رنگ ها اونقدر نیست که به قول یکی از گرافیست ها یقه مخاطبت رو بگیره و جذبش کنه! کار در کل یکدست شده
نکته دوم که چند برابر اولی مهمه و باعث میشه یقه مخاطبت رو که گرفتی به راحتی ول نکنی! ترکیب بندیه عناصره!!!! ترکیب بندی که استفاده کردی خوب نیست، 3 تا آبجکت مثلثی داری که در راستای قطر کادر قرار گرفتند که نوک مثلث وسط هم این انرژی قطری رو تشدید میکنه و اون دو آبجکتی که برای پخش کردن انرژی استفاده کردی نمیتونن انرژی این ترکیب 3 مثلثی رو کم کنن

coelho

Member
اجرا خوبه
در رابطه با ایده همون صحبت های کار قبلی رو در مورد این کار هم دارم
توی این جور کار ها دو چیز خیلی مهمه که باعث جذابیت کار میشه و این کار توی اون دوتا چیز کمی ضعف داره (البته نسبت به کارهای قبلی پیشرفت داشته که خیلی خوبه و مطمئنا باز هم بهتر میشه)
اولین چیز ترکیب رنگ هست که خیلی مهمه چون باعث میشه مخاطب رو جذب کنه، توی این کار ترکیب رنگی که استفاده کردی با وجود اینکه رنگ های خوبی انتخاب کردی (ترکیب سرد آبی سبز با زرد نارنجی و کمی مجنتا) ولی کنتراست رنگ ها اونقدر نیست که به قول یکی از گرافیست ها یقه مخاطبت رو بگیره و جذبش کنه! کار در کل یکدست شده
نکته دوم که چند برابر اولی مهمه و باعث میشه یقه مخاطبت رو که گرفتی به راحتی ول نکنی! ترکیب بندیه عناصره!!!! ترکیب بندی که استفاده کردی خوب نیست، 3 تا آبجکت مثلثی داری که در راستای قطر کادر قرار گرفتند که نوک مثلث وسط هم این انرژی قطری رو تشدید میکنه و اون دو آبجکتی که برای پخش کردن انرژی استفاده کردی نمیتونن انرژی این ترکیب 3 مثلثی رو کم کنن
درود بر تو که این همه با دقت کار را زیرورو مینمایی و نظر خود را اعلام میداری.حالا اون گرافیستی که میگی رو به ما هم معرفی کن.اون ایرادایی هم که گفتی تو تصویر نشونمون بده شاید یه نیمچه تغییراتی اعمال نماییدیم.بدرود:rose:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام خیلی خوب شده اما کلا رنگ بندیش جالب نشده و خیلی الکی تار کردی اینگار باگ های کار رو پیچوندی
اما در کل خوبه ( از این جمله متنفرم ):cool:
:rose:

MOSTAFA

کاربر فعال
Touch_2_32.jpg

توی این تصویر جهت حرکت انرژی های بصری، تجمع انرژی ها و محور اصلی، و فضای بلاتکلیف منفی رو نشون دادم

coelho

Member
این فروم کلا خلوت شده ها بابا یک حرکتی،کامنتی،چیزی اینجور که نمیشه اخه:sad:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
من دویاره نظر میدم خلوتی در بیار:green:
افرین بسیار عالی :rose:
حالا که قواعدش رو گذاشتی خیلی بهتر درک میشه کرد اما اون بنده خدایی که چیزی نیمدونه از کجا بفهمه ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا