Toggle Button

بسمه تعالي
با سلام
مي خواستم در فلش ُtoggle Button(کلیدی که دو حالت دارد قبل از فشردن یک حالت و ÷س از فشرده شدن یک حالت مثل Check box)
راهی به نظرتون می رسه؟
با تشکر

mmr

Member
راه که زیاد است ...
یعنی می خوایید وقتی یه یار دیگه روش کلیک شد برگرده به حالت اول ؟؟؟؟

مصطفی

amir_s

Active Member
اگر از فلش ام ايكس 2004 استفاده ميكنيد ... كامپوننت PushButten خودش اين قابليت رو داره !

Security9776

Active Member
با سلام
شما می تونی یک مووی کلیپ درست کنی . بد 2 تا فریم براش قرار بدی . تو فریم اول یک دکمه قرار بدی که بره به فریم دوم توفق کنه و تو فریم دوم هم یک دکمه بزار که بره فریم اول . تو هر 2 تا فریم هم می تونی هر دستوری که می خوای بزاری .

سبمه تعالي
با سلام

amir_s گفت:
اگر از فلش ام ايكس 2004 استفاده ميكنيد ... كامپوننت PushButten خودش اين قابليت رو داره !

اگر امكان داره مي شه يك مثال بگذاريد

شما می تونی یک مووی کلیپ درست کنی . بد 2 تا فریم براش قرار بدی . تو فریم اول یک دکمه قرار بدی که بره به فریم دوم توفق کنه و تو فریم دوم هم یک دکمه بزار که بره فریم اول . تو هر 2 تا فریم هم می تونی هر دستوری که می خوای بزاری .

مي شه لبطف كنيد يك مثال بفرستيد

ببينيد من خوذم كليدم رو طراحي كردم مي خوام بدونم چطوري مي شه اين حالت رو بهش اضافه كرد؟
در ضمن من در يك صفحه شايد 10- 20 كليد داشته باشم اگر كاربر كليد 10 رو زد اون مثلا فرمز بشه ولي اگر بعدا كليد15 زد كليد 10 بايد به حالت اول برگرده و كليد 15 قرمز بشه

لطفا بيشتر توضيح بديد.

با تشكر

Security9776

Active Member
نمونه

چشم . اينم يك نمونه . از توي يكي از فايل هاي 2 سال پيشم در آوردم ( فقط گرافيك مرافيك تعطيله :neutral: )

البته اگه الان بهم بگن همچين چيزي مي خوام بجاي دستورات زياد اين فايل با 2 تا دستور حلش مي كنم .

پیوست ها

• Test.rar
    3.6 کیلوبایت · بازدیدها: 15

mahdiflash

Member
از کامپوننت ها استفاده کنی بهتره

:lol: یک نمونه ساده برات درست کردم دانلود کن ....

پیوست ها

• radio.zip
    10.6 کیلوبایت · بازدیدها: 9
بالا