Theme || illustra8web

SajadCG

کاربر فعال
سلام خدمت تمامی دوستان عزیز.:rose:
این تم را برای برای وب سایت شخصی خودم طراحی کردم که قراره دو بخش کلی
دریافت سفارش طراحی(قالب وب سایت و لوگو) و گالری نمونه کار هام باشه.

سعی کردم در حال سادگی از رنگ بندی خوبی برخوردار باشه و یه تازگی خاصی داشته باشه
واسه همین بیشتر زمان طراحی صرف رنگ بندی و مخصوصا طراحی بالون شده
و چون به شخصه از تم های وکتوری و انتزاعی خوشم میاد بیشتر بیشتر سعی کردم تم را هم
بر همین اساس پیاده کنم.
امیدارم خوشتون بیاد.
مرسی.:wink:

پیوست ها

• illustra8web-design-by-sajadcg.jpg
    illustra8web-design-by-sajadcg.jpg
    102 کیلوبایت · بازدیدها: 36
آخرین ویرایش:

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
قشنگ شده آقا سجاد.
ولی به نظرم یکم خالی به نظر میرسه. :rose:

MohammadGh

Well-Known Member
کار خوبی شده
فقط فونت گالری نمونه کار ، سفارش رو یکان بزاری بهتره
و فونت درباره ما و ارتباط با ما رو حالت none بزاری بهتره ، شیک تر میشه
موفق باشی

SajadCG

کاربر فعال
زیباست
موفق باشید
مرسی.:rose:

قشنگ شده آقا سجاد.
ولی به نظرم یکم خالی به نظر میرسه.
:rose:
تشکر دوست من.:neutral:
اول اینکه این home page هست واسه همین سعی کردم با جلوه گرافیکی خوبی داشته باشه
و از عمد شلوغ طراحیش نکردم که چشم ببینده به اون نقاطی که مد نظرم هست جمع بشه.
دوم اینکه در این سبک طراحی نمیشه کار را شلوغ کرد چون دیگه اون جلوه خودشو از دست میده.
در کل مرسی بابت نظرتون.

کار خوبی شده
فقط فونت گالری نمونه کار ، سفارش رو یکان بزاری بهتره
و فونت درباره ما و ارتباط با ما رو حالت none بزاری بهتره ، شیک تر میشه
موفق باشی

مرسی محمد جان.
علت اینکه فونت ها را tahoma گذاشتم این بود که قرار در تمامی قسمت های بعدی سایت از همین فونت استفاده کنم.
و فونت های فارسی دیگه را زیاد مناسب این کار نبودند.
و به نظرم استاندار ترین فونت برای وب هست .
ممنون بابت نظرتون.:rose:

mahdigfx

Member
سجاد عزیز سلام
طراحیتون قشنگ شده

یک پیشنهاد برای شما دارم دوست دارم کارتون عالی باشه . سجاد عزیز قبل از انجام طراحی قالب به این نکته هم توجه داشته باش که هدفت از کارت چی هست . اگر بصورت تفریح و سرگرمی و علاقه ای که به طراحی داری این کار رو انجام بدی طرح تون خوبه ولی اگر میخواین باهاش یک کسب و کار خوب و با درآمد داشته باشی طرح خوبی نیست .

وقتی شما به عنوان یک گرافیست میخواین سفارش طراحی قالب بگیرید اول باید سایت خودت از نظر گرافیکی و کدنویسی قالب تو رده اول باشه ، در واقع بهترین نمونه کار برای یک طراح قالب ، سایت خود طراح هست .

دوست گلم همه اینهارو به عنوان مشورت عرض میکنم . مثلا من اگر دنبال طراحی قالب یا هر چیز دیگه حتی کارت ویزیت باشم وقتی به سایتی برم و صفحه اوش طرح سطح بالایی نباشه از همونجا بر میگردم . البته کار شما خوب شده ولی برای یک طراح قالب خوب نیست .

اینها رو گفتم چون دوست ندارم دوست عزیزم کلی هزینه سایت کنه و جواب نگیره و دلسرد بشه .

آخرین ویرایش:

SajadCG

کاربر فعال
سجاد عزیز سلام
طراحیتون قشنگ شده
یک پیشنهاد برای شما دارم دوست دارم کارتون عالی باشه . سجاد عزیز قبل از انجام طراحی قالب به این نکته هم توجه داشته باش که هدفت از کارت چی هست . اگر بصورت تفریح و سرگرمی و علاقه ای که به طراحی داری این کار رو انجام بدی طرح تون خوبه ولی اگر میخواین باهاش یک کسب و کار خوب و با درآمد داشته باشی طرح خوبی نیست .
وقتی شما به عنوان یک گرافیست میخواین سفارش طراحی قالب بگیرید اول باید سایت خودت از نظر گرافیکی و کدنویسی قالب تو رده اول باشه ، در واقع بهترین نمونه کار برای یک طراح قالب ، سایت خود طراح هست .
دوست گلم همه اینهارو به عنوان مشورت عرض میکنم . مثلا من اگر دنبال طراحی قالب یا هر چیز دیگه حتی کارت ویزیت باشم وقتی به سایتی برم و صفحه اوش طرح سطح بالایی نباشه از همونجا بر میگردم . البته کار شما خوب شده ولی برای یک طراح قالب خوب نیست .
اینها رو گفتم چون دوست ندارم دوست عزیزم کلی هزینه سایت کنه و جواب نگیره و دلسرد بشه .
مرسی.:rose:
دوست گلم من هدفم از این قالب را در اولین پست توضیح دادم.

و همونطور که گفتم این در صفحه اصلی هست و دو بخش اصلی سایت هنوز آماده نشد و یکم دیگه کار داره و
به محض اماده شدن اپلود میشه.
و چون اسم سایت illustra8web هست سعی کردم یه کار وکتوری و فانتزی باشه
و همچنین علت ساده طراحی کردن یکسری المان ها این هست که قرار با CSS3 پیدا بشند
که این کار تاثیر چشمگیری در سرعت لود داره.
از نظر من سرعت لود و سادگی وب سایت خیلی مهمتر هست تا اینکه خیلی حالت گرافیکی داشته باشه
چون همه مثل ما دید گرافیکی ندارند و یک کاربر ساده هستند(دقیقا کسایی که قراره به این سایت سر بزنند)
به هرحال هرکسی یک طرز فکری داره و طرز فکر بنده هم اینجوریه.
در کل مرسی بابت پیشنهادتون.
موفق باشید.

ساده و زیبا...
موفق باشید@---

شما لطف دارید.:rose:

آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
کار خوبی شده سجاد جان البته یکم ساده هست ولی اینترو هر چی سبک تر باشه بهتره
فونت کار رو یکان بگذار به نظر من
tahoma برای فوتر یا منو ها با سایز نهایت 13 خوبه سایزش بالاتر میره داغون میشه اون هم به این شکل
استاندارد وب بعضی فونت های خاص هست البته میشه کاری کرد که هر فونتی که خواستی لوود شه اما خوب یکان هم اوکی هست مشکلی برای وب نداره
از لحاظ شیک بودنش هم یکان الان بیشتر داره استفاده میشه مخصوصا رو این تم کارها

جدیدترین ارسال ها

بالا