theme هاي phpNuke

Vmj

Member
آقاي سايت nukemods.com كه بسته شد.
حالا كسي هست كه يه سايت خوب واسه دانلود كردن theme هاي قشنگ phpNuke داشته باشه.
در ضمن ميخواستم بدونم من كه الآن رو سايتم phpNuke 6.5 دارم ميتونم اونو با phpNuke 6.8 عوض كنم و ديتا بيس اون رو هم عوض كنم طوري كه user هام از بين نرند؟

saman_sweden

Active Member
Vmj گفت:
آقاي سايت nukemods.com كه بسته شد.
حالا كسي هست كه يه سايت خوب واسه دانلود كردن theme هاي قشنگ phpNuke داشته باشه.
در ضمن ميخواستم بدونم من كه الآن رو سايتم phpNuke 6.5 دارم ميتونم اونو با phpNuke 6.8 عوض كنم و ديتا بيس اون رو هم عوض كنم طوري كه user هام از بين نرند؟
در مورد تبديل phpNuke 6.5 به phpNuke 6.8 كافيه از آپ ديت phpNuke 6.8 استفاده كنيد
در مورد ديتا بيس اگراورژينال ديتا بيس phpNuke 6.5 را داريد نيازي به آپ ديت ديتا ديس نداريد همون است اما اگر اون ديتا بيسي كه از فارسي نوك 6.5 داريد موقع تبديل با اشكال مواحه ميشويد
در مورد يوززها بهتره بك آپ بگيريد و حتما بايد اينكار را بكنيد براي اينكه احتمال اينكه اطلاعات محو بشود زياد است

Vmj

Member
آقا سامان دستت درد نكنه.
اما هنوز كسي يه سايت خوب واسه theme بهم معرفي نكرده. :cry: من ميدونم آقا مجيد بلده اگه بتونه كمكم كنه كه خيلي خوب ميشه.

dashti

Member
آقا ميشه يه نفر بگه كه آخه چه جوري ميشه يه مطلب رو آدم بفرسته كه توي صفحه ي اصلي سايت ناك نشون داده بشه ... به خدا هر كاري كه كردم اين يه قلم رو نتونستم انجام بدم و هر جايي رو هم كه گشتم و امتحان كردم , مقاله توي صفحه اصلي نشون داده نشد..... لطفا كمك كنيد ...با تشكر
http://group.isatisweb.com

جدیدترین ارسال ها

بالا