The Zeidler Residence by Ehrlich Architects******

خوبه؟

• آره

رای: 36 87.8%
  • بد نی!

رای: 3 7.3%
  • از این بدتر نمیشه

رای: 2 4.9%

• مجموع رای دهندگان
    41

m.n1362

Member
دوست عزیز این کارو فرشید با موتور فرای رندر گرفته که بیس فیزیکال هست
و نورپردازیش بر اساس قوانین فیزیک نور هست
نظر همه محترمه ولي جان سعيد بعضي وقتا يه كساني مثل اين دوست خوبمون يه نظرايي ميدن ادم ميمونه چي بگه:shock::shock: بابا به خدا فراي نورش منطقي بابا نور پردازي اين كار عالي..

graphamin

Member
آره کار آقا فرشید عالیه و بنده هیچ ادعایی در مقابل ایشون ندارم
و به عنوان یه ایرانی افتخار میکنم که ایشون پروژه به این زیبایی انجام داده

من نظر شخصی خودمو دادم و تازه هم با مجید انلاین آشنا شدم با وجودی که خیلی وقت رجیستر کردم معمولا کم میام توی فروم های ایرانی

من تا دو سال پیش کارمند مجازی evermotion بودم و همینطور یکس از برنامه نویس های موتور رندرش تازه اول راه با نام nox هستم

و این نوید رو بدم بزودی چهار تا archmodel ,arch Interior به صورت سفارشی در وب سیات evermotion خواهم گذاشت که حاوی مدل های ایرانی ا زصنایع دستی و معماری قدیمی ایرانی با رندر بسیار عالی و همینطور با استفاده از رندر این موتور جدید یعنی nox خواهد بود

که برای اولین بار ارائه میشه و به عنوان یه ایرانی دوست دارم هنر ایرانی رو با دنیا تزریق کنم. که اگر خدا کمک کنه کار مورد قبولی در خواهد اومد. که به عنوان یک محصول خاص بر روی سایت evermotion ارائه خواهد شد.

graphamin

Member
این لینک مربوط به Archmodel isj که تعداد کمیشو میزارم که بیشتر نمی تونم. تا کامل بشه و وب evermotion بروشورشو آماده کنه و بروی سایت قرار بده و بعد این archinterior خواهیم داشت.

Borhan72

خسته‌ی خسته...
فرشید جان این کارتو چرا من زودتر ندیده بودم؟؟؟
خییییلی عالی شده... تبریک میگم بهت...
واقعآ حقت بوده بره ایندکس اوور موشن...
:paint:

aroen

Well-Known Member
تبریک میگم فرشید جان نمیدونستم این کارت رفته evermotion، کاش کارتو برا رندم کنترل هم بفرستی تو گالریش (و حتی صفحه اصلی فرای) جای چنین کار محشری واقعا خالیه،من با فرای کار(exterior) به این قدرت ندیدم

جدیدترین ارسال ها

بالا