The wait

milad_k

Member
با سلام بعد از یک غیبت طولانی من برگشتم.
این کار قسمتی از یک کار بزرگه که سعی میکن انشا... در آینده نچندان دور تمامش کنم و چون یه چند مدت طول میکشید من تصمیم گرفتم یک قسمت از کارو کامل کنم.امید وارم که خوشتون بیاد.
نرم افزار های استفاده شده :3D max,vray,PS
The%20wait%2001.jpg

پیوست ها

• The wait 01.jpg
    The wait 01.jpg
    53.1 کیلوبایت · بازدیدها: 14
آخرین ویرایش:

.:. soroosh .:.

Active Member
خیلی خوب شده دوست عزیز :
اما نور بیرون به نظرم خیلی زیاده .
و اینکه اون افکتی که به پنجره ها دادید چندان جالب نیست یا اگه قراره استفاده بشه میزانش کمتر بشه .
بعد اینکه اگر اشتباه نکنم پرده تور هم استفاده کردید که متاسفانه پائین این پرده ها از طاقچه پنجره ها رد شدن ...
ضمنا منتظر ادامه کار و تکمیل شدنش هستم .
موفق باشید

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
خسته نباشی.
رنگ سبز زیاد تو فضاست.بهتره Saturartion رو پائین بیاری
بر خلاف دوست گلم سروش که گفتن نور زیاده ولی به نظر من نور زیاد جذابش کرده.شده شبیه کارای Ever motionکه البته یکی از مدیراش دوست آقا میلاده:D

یه مقداری رنگ مبل رو عوض کن خیلی یک دست شده.برای کارهای این تیپی ولوم 14 Arch Interiors بی نظیره.

milad_k

Member
سلام از همه دوستان تشکر میکنم.
سروش جان شکل پایین پرده توریه موج داره و یه قسمتیش بالاست و یه قسمتیش پایینه به خاطر همین بعضی جا ها از پایین پنجره رد شده بعضی جا ها نشده.
عارف عزیزم درست میفرماییئ دقیقا همینطوریه, در واقعیت هم وقتی نور توی لنز زیاد باشه اتمسفر هوا سفید میشه.
عارف خیلی بدجنسی:D:cool:
من سعی کردم که رنگ مبلم با فضا بخونه.بهمین خاطر از رنگ های هم خانواده استفاده کردم ولی قبول دارم تضاد رنگ اما در طیف مقابل این رنگ هم خوب توی فصا میشینه.
در مورد رنگ سبز هم باید بگم این مود رنگی که من استفاده کردم باعث میشه که رنگ سبز توی فضا زیاد بشه.

ali_118

کاربر VIP
میلاد خان کار قشنگی شده
اما اضافه میکنم که Opacity پرده تور در قسمت های نازکش تقریبا داره با شیشه ها برابری میکنه
البته بستگی به تورش هم داره ، اما نه اینقدر :D

سروش جان شکل پایین پرده توریه موج داره و یه قسمتیش بالاست و یه قسمتیش پایینه به خاطر همین بعضی جا ها از پایین پنجره رد شده بعضی جا ها نشده.
فکر میکنم منظور سروش سنگ طاقچه زیر پنجره بود که پرده از توش رد شده ( اینطور دیده میشه)

موفق باشی

Alireza MH

Member
دستت درد نکنه اول صبح کلی روحم شاد شد!

همه چی خوبه ، فقط همون پرده میمونه.

milad_k

Member
آهان آلان متوجه شدم منظورتون از پایین پرده چی بود.مرسی از لطفتون دوستان خوبم.
آقا حلش کردم :paint:

vahid_3d

Active Member
خيلی عالی شده. با اينكه من خيلی ضعيف 3d كار می كنم، و خيلی وقته كار نكردم، اما چون شما استادين ، دوست دارم كه من هم نظر خودم رو بگم
اصل مشكلات قسمت پنجره و پرده هست.
نور زياد باعث شده، پنجره كاغذی به نظر برسه و بعد نداشته باشه.
يكم هم در نوع پارچه پرده كار كن.

amirv3d

Member
سلام دوست عزیز همه چی خوب فقط یک نکته اونهم دوستان بهش اشاره کردن روی Saturartion و contrast بیشتر کار کن موفق باشی

Farrokh

Active Member
من با نظر سروش جان مخالفم
به نظرم نور زیادش خیلی قشنگه

من فقط با اون بندی که پرده رو گرفته مشکل دارم
چون پرده رو نکشیده به یه سمت
و کاملا فیگورش مصنوعیه

متریال و نور هم روش جواب نداده
بقیه ی چیزا خوبه
کف هم رفلکشن لازم داره

موفق باشید

milad_k

Member
از تمام دوستان عزیزه خودم بابت نظر های کارشناسانشون تشکر میکنم.
فرخ جان شما درست میگید من هم خودم همین عقیده رو دارم که روی کمربند پرده باید بیشتر کار بشه.در مورد نورش هم درسته, من خودم خواستم که نورم زیاد باشه حتی زمانی که داشتم توی فتوشاپ روش کار میکردم روی زیاد بودن نور هم کار کزدم تا زیادیه نور بیرون بیشتر مشخص بشه.
من خودم قبلا وقتی چنین چیزهایی رو توی کار های 3d افراد میدیدم فکر میکردم اشتباه ولی وقتی چندتا عکس واقعی دیدم فهمیدم که در واقعیت هم همینطوره بخاطر همین سعی کردم حتی این افکت طبیعی رو هم توی کارم بیشتر نشون بدم.

در مورد رنگ کار که بعضی از دوستان خوبم خودم نظرشون اینه که رنگ سبزش زیاده باید بگم زمانی که مد رنگ رو روی کار داشتم تنظیم میکردم همون لحظه هم سعی کردم کمی کار سبز توش باشه واسه جذابتر کردن رنگ کلی کارم.

آخرین ویرایش:

Mirpadyab

Banned
به نظر من مبلمانت و بد جایی گذاشتی ...
رندر و نور عالی ..
موفق باشی.

جدیدترین ارسال ها

بالا