LinkinForEver
مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
مقدمه :
سلام خدمت عزیزان
تابستون سال گذشته ، ایده ای به ذهنم زد در مورد یک انیمیشن مفهمومی و کانسپتش رو زدم و بعد از ساخت کلیات صحنه و کمپوزیت ، دیدم کار خیلی سختی هست و ایدم رو با مهران در میون گذاشتم .
مهران هم با قدرت تــــمام شروع به مدلسازی کرد ، کار رو تقسیم بندی کردیم و شروع به ساخت صحنـه کردیم . همونطوری که میدونید کار گروهی خیلی دردسر داره مخصوصا اینترنتی اما باید اعتراف کنم ...
کار کردن ما مـــــهران واقعا لذت بخشه ، شما مدلی رو میخواهید و با سرعتی باور نکردنی و با بهترین کیفیت تحویل می گیرید ! به دلیل درگیری های روزمره من و سربازی مهران کار بعد از 1 ماه خوابید و دیگه نشد کار رو ادامه بدیم .
تا اینکه چند روز پیش مهران دوباره کار رو استارت زد و با تلاش شبانه روزی مدلینگ رو به اتمام رسوند و صــــحنه رو برای من فرستاد و من شروع با ساخت صحنه کردم من و مهران خواستیم کار رو دو هدف جدا تقسیم کنیم برای همین
قرار بر این شد که جداگانه تکستچر و رندر کنیم . مهران با ویری کار رو بست و من کار رو با مکسول بستم .
امیدواریم از این کار خوشتون بیاد .
توضیحات فنی :
کار با مکسول بسته شد ، حدودا 125 متریال ساخته شده که هر کدوم از 2 تا 6 لایه تشکیل شدند .
برای زمین نشد زیاد مانور بدم مثل خیس بودن و بارونی بودن چون فقط 1 روز وقت داشتم ، هر رندر روز بین 20 تا 40 ثانیه رندر شده و رندر های شب بین 4 تا 9 ساعت رندر شده .
2 روز متریال سازی و یک روز رندر طول کشید . از مدل اماده هم شاید 1 یا 2 تا استفاده شده باشه از پکیچ رایگان Evermotion !
حدود 110 رندر تست زده شده و 52 رندر فاینال که 12 تا رندر رو از اخر گلچین کردم .
پست پرو خیلی کم استفاده شده ، در حد تصحیح رنگ . بقیه افکت ها همه کار خود مکسول هست ، DOF هم اصل هست .
توضیحات ایده :
این صحنه یک سیر تکاملی از طلوع افتاب تا غروب اون رو نشون میده تنهایی یک شخص در اون مشهوده . ابتدا قرار بود کار انیمشین باشه اما خوب ، کمبود زمان اجازه نداد و ابعاد رندر ها هم نشد متاسفانه بالا بگیرم .
درخواست :
اگر مایل بودید و خواستید رندر های تست و عکسی رو بدون پست پرو ببنید ، کافیه بگید تا شیر کنم یا بقول خارجی ها Feel Free to request :دی
نرم افزار های استفاده شده :
Autodesk 3Ds Max 2014
Autodesk MudBox 2014
Adobe Photoshop CS6
Pixologic ZBrush 4R4
UV-Master Alpha Version
Floor Generator Script
Next-Limit MAXWELL 2.7
Autodesk MudBox 2014
Adobe Photoshop CS6
Pixologic ZBrush 4R4
UV-Master Alpha Version
Floor Generator Script
Next-Limit MAXWELL 2.7
سخن اخر :
در اخر از مهران خدایی و فرهاد نجومی عزیز بابت تمام راهنمایی ها و کمک های با ارزششون تشکر میکنم .
منتظر نظر های گرانبهای شما هستم .
رندر ها ( از چپ به راست ) :
آخرین ویرایش: