بی بی کد the " H art " bedroom

hamed max

کاربر فعال
سلام به همگی......................این کار آخرم که یه جورایی برگرفته از کار معروف zancanaro هست وقتی تو اورموشن گذاشتم خیلی جنجال برانگیز شده و پاسخ ها بازم متفاوت بوده...........خیلی دوست دارم نظر بچه های این انجمن رو هم نسبت به این کارم بدونم.......................................................3dsmax-vray-ps

پیوست ها

• cam 1 full.jpg
    cam 1 full.jpg
    648.4 کیلوبایت · بازدیدها: 100
  • cam 2 bed.jpg
    cam 2 bed.jpg
    742.1 کیلوبایت · بازدیدها: 86
  • cam 3 look down.jpg
    cam 3 look down.jpg
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 74
  • cam 4 sofa.jpg
    cam 4 sofa.jpg
    671.7 کیلوبایت · بازدیدها: 72
  • cam 5 books closeup.jpg
    cam 5 books closeup.jpg
    503.9 کیلوبایت · بازدیدها: 66

.:BehzAd:.

Active Member
اول اینو بگم:

ببین حامد من با چند تا از دوستام رفته بودیم پیش یه استادی من که فقط ساز میزنم آواز نمیخونم یکی از بچه ها که جنس و تون صداش مثل اداریوش و ابی هست و مثل اونا میخونه ؛کلا صداش خوبه و ما دوسش داریم اما وقتی جلوی استاد خوند اون گفت این صدای تو یه بلیط باطل هست چون این نوع خوندن بوده و هست!! دنبال پیدا کردن صدای خودت باش.

الان این کار تو هم همچین چیزی شده یه بلیط باطل هست البته زمین تا اسمون با اون کار فرق داره و خیلی سطحش پایین تر هست اون کارش رو تو 1 ماه بست همه آبجکت ها و تکسچر ها و شیدرینگش کار خودش هست!!این کار رو میشه تو نصفه روز زد.

شما میتونستی به جایی این کپی پیست بشینی خودت چند رفرنس ببینی و خودت طراحی کنی و کار بزن دنبال سبک باش برا خودت ,این خوبه که داری تمرین میکنی و همیشه برای مسابقه و روز آزمون تمرین کن به نظرم یه چند هفته فقط بشین کار ببین و هیچ کاری نزن.

اگه تونستی با حرف هام کنار بیای و از حرف ها من نارحت نشی مطمئن باش پیشرفت میکنی.

هدف من پیشرفتت هست اینا رو نگفتم که نتراحت بشی و ارزش کار رو پایین بیارم گفتم برای اینکه خودت رو زودتر پیدا کنی.

موفق باشی و امیدوارم کارای بهتری هم ازت ببینیم.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.من احساس می کنم در حق حامد ظلم شده اینجا.
بنده خدا کارش توی بولتن اورموشن رفته اما اینجا کلی ایراد بنی اسرائیلی کپی و این داستان ها گرفتن.مطمئنا اگه کار مدیرا یا متخصص ها بود تا حالا تاپ گالری رو مال خودش کرده بود.
یهو سر کار بقیه روح پاک معماری و گنجشک و عقاب رو مطرح نکنین.
کار به این خوبی .حتی کپی باشه.من خودم شاید نتونم چنین کپی رو بزنم.والا هنگ کردم.
توضیحات بهزاد خیلی بی طرفانه و قشنگ بود.من روی صحبتم با بهزاد نیست.نقد من از کم رونقی و تعداد کم تشکر و بازدید کم هست.
پیشنهاد برای تاپ گالری

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
منم موافقم با عارف عزیز خدایش کم کمش
تاپ گالری

:rose: این واسه عارف
:rose:اینم واسه حامد

hamed max

کاربر فعال
ممنون عارف و LinkinForEver عزیز................................شما لطف دارین....................راستش دیشب که کارو تو اورموشن گذاشتم دوتا کامنت خیلی بد و زننده کارم داشت و واقعا ناراحت شدم ...........قصد من از این کار یه تمرین ساده بود و همین!!!! نه یک طراحی معماری و فکر شده.....................امروز از پیج فیسبوک اورموشن بهم پیام دادن که اون دوتا کامنت رو حذف کردند و توضیح دادن که به هیچ عنوان قضاوت های نادرست و توهین رو تو فرومشون نمیپذیرند...................از این کارشون خوشحال شدم اقلا اونا یه ذره بها میدن..................................اما: حرف من اینه !!!! آیا گفتم که من طراحی کردم اینو یا یه کار تجاریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟...................مطمئنا نه !!!!! قبول دارم باید خلاق بود و کار با خلاقیت جذابتره..............اما بالاخره نباید از دوتا آدم بزرگ تر برای اول راه تقلید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.....................همین

.:BehzAd:.

Active Member
تو اورموشن هم کارو دیروز دیدم خواستم اونجا نمیشد کامنت بذارم اومدم اینجا حرف دلم رو به حامد عزیز گفتم،من اصلا قصد بدی نداشتم و ندارم ارزش کار رو هم پایین نمیارم از اینکه کار بولتن اورموشن هم رفته خوشحالم :oops:

این کارو ببنید یکی از دوستای رامون او زده از ابجکت های اون هم استفاده کرده،چقدر قشنگ و به جا

attachment.php

attachment.php

11 رندر هست من این دو تاش رو اینجا گذاشتم که ببینید بعدا خودش تو سایت های مشهور همه رندر هاش رو آپ میکنه.اسمش هم رو کارش هست.

وقتی اونا میتونند چرا ما ایرانی نتونیم!!!:-?
من عاشق نقد های بدونه توهینم :neutral:من خودم قبلا خیلی ادم نقد پذیری نبودم با نفد های خوب کنار اومدم و مثمره ثمر هم بود.

در آخر بگم من جلوی همه بچه های سایت درس پس میدم و شاگردی بیش نیستم به بزرگی خودتون ما رو ببخشید.

موفق باشی.

پیوست ها

• 1 (1).jpg
    1 (1).jpg
    221.8 کیلوبایت · بازدیدها: 70
  • 1 (5).jpg
    1 (5).jpg
    213.5 کیلوبایت · بازدیدها: 71

Mehran coyote

Well-Known Member
اولا کارت خیلی قشنگ شده افرین و خسته نباشی:rose:
منم با تاپ گالری موافقم

یاده داستان خودم افتادم
اون چراغه بوده که با عنوان اون قدیما تاپیکش رو زدم
اون اثر رو من توی سایت cgart هم گذاشتم و بعد چند روز دیدم رفته توی کارای برگزیده
با اینکه ذکر کرده بودم این طرحو از یه کار 3 بعدی خارجی دیگه زدم یکی از یوزرای اونجا اومد کامنت داد که اقا کار دزدی این حرفا چرا رفته تو برگزیده ها،به جاش یه سری دیگه هم اومدن جواب اون اقا رو دادن و گفتن همین کپی زدن هم هنر میخواد و تعریف تمجید کردن و.....
خلاصه نظر ها و دیدها متفاوته بچه ها

امیدوارم توی زندگیت این هنر رندرینگ که داری یه طراح خوب هم بشی که تو جهان افتخار افرین بشی
چون میدونم حق بچه های cg راحت خورده میشه برای همه ی بچه های cg ارزوی موفقیت دارم :rose:
یا علی

آخرین ویرایش:

*farshid*

کاربر VIP
خب
من واقعا نمیدونم چی بگم
اینکه بیای و تکنیک یکی مثل زانکانارو رو الگو قرار بدی چیز خوبیه ... خیلی هم عالیه . یعنی کیفیت کارت رو بهش نزدیک کنی
ولی این که بیای و همه چیز رو از ایشون کپی کنی کار خوبی نیست ... حالا هر توجیهی میخوای بیاری بیار ولی کار درستی نیست ... حداقل تو اورموشن پابشیل نکن
بهتر نیست به جای رفرنس قرار دادن یک کار تری دی یک پروژه معماری رو رفرنس قرار بدی؟ (چون الان دیگه از وقت تمرین کردنت گذشته و مسلط شدی)

در مورد خود کار
نور پردازی خوبه ولی انتخاب مبلمان به نظر من خوب نیست ...
در مورد رفلکتی که تو کمد سمت چپ افتاده ... بهتره یه تکسچر دیگه رو با گری اسکیل دیفیوز مپت میکس کنی تا اینجوری رفلکت ها کاملا منطبق بر بافت اصلی نباشن (متریالیزم برترند رو بخونی توضیح داده)

behzad999

Member
سلام به همگی......................این کار آخرم که یه جورایی برگرفته از کار معروف zancanaro هست وقتی تو اورموشن گذاشتم خیلی جنجال برانگیز شده و پاسخ ها بازم متفاوت بوده...........خیلی دوست دارم نظر بچه های این انجمن رو هم نسبت به این کارم بدونم.......................................................3dsmax-vray-ps

کاز زیبایی شده دوست عزیز. میشه بگی قسمتی که پنجره هست چجوری به اون صورت در آوردی. منظورم اون حالت سفید هست؟

dr.hashemi

کاربر فعال
عارف عزيز بر خلاف تمامي دفعات گذشته اين بار كاملا مخالفم اونم به اين دليله كه هيچ كس نميتونه روي قشنگيه كاراي حامد حرفي بزنه و هيچ شكي هم نيست چون هم كارشو خوب بلده و هم منابع خيلي خوبي داره و اينم قبول دارم كه كپي كردن هم اصلا كار ساده اي نيست ولي يكي در اين حد و اندازه واقعا حيفه كه همش كپي كنه ديگه فكر كنم حامد نيازي به كپي كردن نداشته باشه و بايد تمام فكر و ذكرشو بزاره روي خلاقيت خودش و روي قسمت طراحي زوم كنه تا بتونه كاراي قشنگ اين چنيني رو با خلاقيت و طراحي خودش بده بيرون كه در اون صورت بي رقيب ميشه و باز هم بايد گفت كه اين نقده كه باعث پيشرفت ميشه.

hamed max

کاربر فعال
Mehran coyote : ممنون از کامنتت عزیز.......................

behzad999 : کار خاصی نکردم فقط یه ذره افکت glow هست که اونم با فتوشاپ با براش و اسکرین کردن اون لایه ایجادش کردم...................

فرشید جان و دکتر هاشمی عزیز...........حتما به توصیه هاتون گوش میدم..............ممنون از اینکه بی پرده و واضح جواب میدین:rose:

m.n1362

Member
سلام خوشم میاذ همیشه بحث بر انگیزی:green:نمیدونم والا یکم نظر دادن سخت میشه اینجوری.....فقط میتونم بگم رندرت خوب شده ..خسته نباشی.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام مجدد. با این حرف فرشید خیلی موافقم که گفت تو دیگه به درجه ای رسیدی که نیاز به تمرین و کپی نداری.
ببینید من نمیگم هر چی مدیرای اورموشن گفتن ما سرمون رو بکنیم توی برف
اما وقتی اون ها جیزی رو تائید میکنن خب بی تعارف کاسه داغ تر نباشیم.
:rose:
همگی موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا