غیره The Green Redemption

*farshid*

کاربر VIP
قبلا کامنت گذاشتم ولی یک بار دیگه میگم کار زیبایی شده
من منتظر نظر دوستان در مورد تاپ گالری بودم ... برای کار زیباتون تو بخش متخصصین تاپیک نظر سنجی ایجاد میشه اگه متخصصین نظرشون مثبت باشه راهی تاپ گالری میشه
:rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.چه کار تاپی شده.به این میگن قدرت مایا. انصافا توی بحث paint خیلی قوی هست.مشکلی که ایکاش سازنده های مکس رو به فکر وا بداره.خیلی توی کارهای معماری لنگ هستیم.
کار پر دیتیلی شده. از برگ های درخت گرفت تا ریز بوته ها.همه چی عالی شده.
یه خورده اگه پست پروداکشن میشد میتونست بترکونه و تاپ گالری بره.
چیزهایی که از نظر بصری کم داره Bloom effect - Focus - Beem Efect و رنگ بندی مناسب هست.کار توی مرحله سه بعدی کامل هست.باید روی پست پروداکشن خیلی بیشتر وقت بزاری

mostafabibin2

Well-Known Member
ممنون اما تو پست کار شده ولی باز هم یک عکس جدید آپ می کنم تصحیح رنگش فرق کرده. راستش نمی خواستم با ایجاد کنتراست زیاد از زحمت کار کنم (خودتون می دونید که کنتراست زیاد معمولا زیبا می کنه کار رو ولی از جزییات می کاه و عیب و ایراد ها رو هم می پوشونه)

ولی چندمین بار هست که بهم پیشنهاد شده یه بار دیگه پستش رو انجام بدم.

3D Art

Member
کاری بسیار زیبا و آرتیستیکی شده
آورین
این نظر شخصی من هست وقتی فولیج به این زیبایی کار شده کاش یک مپ disp پر دیتیل هم برای صخره ها میدادید البته با مقدار کم .... . واقعا disp جادو میکنه

mostafabibin2

Well-Known Member
البته dis دادم. جزییاتش هم بالا نمی تونست باشه با توجه به حجم غار و اندازه تکسچر که 8000 بود.

Ali_CG

Well-Known Member
یکم روی پست پروداکشنش کار کن، مخصوصا از فیلتر Diffuse Glow توی فتوشاپ استفاده کن . . .
به نظرم اگه یه مقداری از غار رو Blur کنی مثلا اول غار ولی انتهاش واضح باشه زیباتر و واقعی تر میشه . . .
یکمی هم روی شدت رنگش کار کن . . . به نظرم یکم کم رنگترش کن با Hue/Saturation . . .
میدونم نباید تو کارت دخالت میکردم ولی نتونستم جلو خودمو بگیرم . . . !
چون کار قشنگی بود سعی کردم منظورم رو روی خود تصویر نشون بدم . . .
سعی کن یکم روی افکت ها کار کنی، شایسته تاپ گالری میشه . . .

پیوست ها

• 5555.jpg
    5555.jpg
    309.9 کیلوبایت · بازدیدها: 18
آخرین ویرایش:
سلام خسته نباشید .اگر نورپردازی رو دقیقا بر عکس کنی به نظرم خیلی جالب میشه .
یعنی اون داخل غار مبدا روشنایی باشه .
ولی در کل عالیه .

mostafabibin2

Well-Known Member
آره راست میگی زیبا میشه ولی کل چیدمان تغییر می کنه و مقابل دوربین زمین لخت میشه، چون دهانه غار بوده و نور تابیده این مقدار گیاه رشد کرده.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.بابت تاپ گالری تبریک .ایشاله همیشه موفق باشی.مثل عکس آواتارت همیشه خنده قشنگ داشته باشی :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا