سلام.
Holmium جان اول بگو اسم شریفت چیه دوست من؟

خب کارت زیبا بود. ببخشید که انقد دیر نظر میدم، چون من روز اول کیفیت پایین کارت رو دیدم نخواستم نظر بدم و امروز که کیفیت اصلی کارت رو دیدم دیگه اومدم برا نظر دادن.
خیلی دوست داشتم به جای عکس از فیلم استفاده می کردی و حرکت دوربین رو از یه دوربین واقعی توی فیلم استفاده کنی برای کار. تازه خیلی هم دوس داشتم حرکات حروف روی محیط هم تاثیر می ذاشت. توی اون چند تا صحنه ای که حروف داخل اتاق حرکت می کردن و از جلوی پنجره ها رد می شدن هم، چون توی واقعیت رد شدن اون حجم آبجکت از جلوی منبع نوری مثل پنجره روی روشنی داخل اتاق و سایه تاثیر زیادی می ذارن، چون فکری به حالشون نکرده بودی یه کم توی ذوق می زد.
اما با همه ی اینها، بازم کارت بسی زیبا و بود و چندین بار من دیدمش. من زیاد با حرکات حروف حال نکردم نمی دونم چرا، حرکات حروف جذاب نبود برام، اما حرکات دوربین و موسیقی کارت بسی جالب بود.
با عارف جان در مورد سناریو داشتن کار کاملا موافقم، شما که کارت از نظر فنی خوبه و ایده هاتم جالبن، بیشتر روی ایده پردازی و سوژه و سناریو کارت کار کن که با پیشرفتی که بنده از شما دیدم مطمئنا موفقیتتون اینطوری تضمین شدس.
خب در مورد کارم توضیح بده یه خورده که جنبه آموزشی کارتم بالا بره.
یه سوال، توی اون دو صحنه ای که از پشت شیشه ها به حروف نگاه می کنیم. خواستم بدونم از دو تا تصویر استفاده کردی، یکی به عنوان بگ گراوند و یکی هم به عنوان فر گراوند، یا اینکه نه، اونا یه تصویر واحدن و برای اضافه کردن حروف از روش های دیگه ای مثل روتوسکوپی و این جور چیزا استفاده کردی.
راستی اون ذراتی که توی صحنه هات هستن رو با Cinema 4D ساختی، یا نه توی افتر اضافه شون کردی؟
بازم تبریک و خسته نباشید میگم بابت کار، رنگ بندی و موسیقیش و هم خیلی دوست داشتم من.
منتظر کارهای بعدیتم هستیم.
شاد باشی و موفق.