انیمیشن The end of an era

Holmium

Member
the end of an era : پایان یک دوران
the last breath of capitalism : آخرین نفس کاپیتالیسم

رفقا نظر بدهند

نقاط ضعف و قوت کار رو بررسی کنند
http://s1.picofile.com/file/7288965157/F_I_N_A_L.flv.html

این کار در AE CS5 و C4D R13 بسته شده :paint:

مدت کار ۷۲ ثانیه است
حجم ۱۴ مگ
:rose:

پیوست ها

• Screen shot 2012-02-09 at 11.38.36 AM.jpg
    Screen shot 2012-02-09 at 11.38.36 AM.jpg
    342.7 کیلوبایت · بازدیدها: 38
آخرین ویرایش:

emadmax

Well-Known Member
کار خیلی جالبی بود .... موسیقی عالی . افکتهای عالی ...

اما یه جاهایی(نه همه جا)جدایی مدل سه بعدی و فیلم حس میشه.

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
قشنگ بود،فقط زیاد تصاویر رو عوض میکردی نمیشد خیلی به جزئیات دقت کرد؛فکر کنم از عمد اینکارو کردی:wink:
راجب رد شدن حروف از پشت شیشه توضیح بدی ممنون میشم

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام دوست من
واقعاً کار با کیفیتی شده . تبریک میگم . :clap:
فقط تعداد پلانهای تکراری یکم زیاد شده بود ولی در کل لذت بخش بود .
افکت نوشتن متن انتهایی (The Last ... ism) هم اگر متناسبتر و زیباتر بود بیشتر با کیفیت و حال و هوای کلی کار هماهنگ میشد .

موفق باشی :rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
خیلی خیلی قشنگ بود مخصوصا اون اولش که یکدفه دوربین از پنجره نشون میده. آهنگش فکر کنم برای بزای world of goo بود مرحله آخرش . در کل جالب بود . کاپالیسم منظورت همون شیطان پرستی این ها هستش؟!

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.کار خیلی خوبی شده.
ببینید کارتون به لحاظ محیط سازی بی نظیر هست.دقت به جزئیات ریز خرابی ها ... واقعا عالی شده.
حرکت دوربین خیلی خیلی عالی شده.حس حرکت؛ استرس ؛ هیجان رو خیلی کامل القا میکنه
پست پروداکشن واقعا خوب شده.رنگ بندی کلی کار..معلومه مفاهیم رنگ رو حسابی بلدین.
شیدرها خیلی خوب شده.مخصوصا شیدر حروف رفلکتها کثیفی همه و همه عالی شده.
اما می دونین یاد چی انداخت منو؟
یه انیمیشن هیجان انگیز پر هزینه شاید خنده دار و .... مثل شرک 3 یا 4 ....کامل اما مشکل اصلی: نبود سناریو
ببین انیمیشن خوب شده.اما نتونستین اون مفهوم رو برسونید.حرکت حروف قرار هست چی رو به ما یاد آوری کنه؟
اگه پایان سرمایه داری هست پس چرا همه چی نابود هست؟ نمی دونم شاید تفاوت دیدگاه ها هست.
این همه زحمت این همه تلاش.رندرینگ موزیک حماسی عالی اما .... سناریو پخته نبود.
حرکت حروف مصنوعی شده.می تونست آروم تر به نظم بهتری حرکت کنه.
آخر هم که انگار دیگه حوصلت از رندر سر رفته بود با برنامه های جانبی متن رو گفتی!
اما چه متنی!!! متنی که باید با تصویر میرسوندی .. نه اینکه صاف بگی منظورم این بوده.
به نظرم به لحاظ تکنیکی کار شایسته تاپ گالری هست اما به لحاظ مفهومی نمره قبولی نمیگیره
در کل عالی شده.خوشحالم هم وطنی هایی مثل شما رو داریم که کارهای خوبشون به ما حس غرور میده.

Hamed

Active Member
سلام
من انیمشن سرم نمیشه...ولی خدایش عالی بود...با نظرات بلوط موافقم...

علی علی

Yar.kh

Member
بسیار عالی... از هماهنگی تصاویر با موسیقی لذت بردم
ولی یکم تکرار پلان ها برام ناخوشایند بود.

یک نظر: میشد در آخر کار پایان کاپیتالیسم رو در کنار آغاز یک دوره جدید همراه کرد...

در کل خیلی عالی بود

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام.
Holmium جان اول بگو اسم شریفت چیه دوست من؟ :green:
خب کارت زیبا بود. ببخشید که انقد دیر نظر میدم، چون من روز اول کیفیت پایین کارت رو دیدم نخواستم نظر بدم و امروز که کیفیت اصلی کارت رو دیدم دیگه اومدم برا نظر دادن.
خیلی دوست داشتم به جای عکس از فیلم استفاده می کردی و حرکت دوربین رو از یه دوربین واقعی توی فیلم استفاده کنی برای کار. تازه خیلی هم دوس داشتم حرکات حروف روی محیط هم تاثیر می ذاشت. توی اون چند تا صحنه ای که حروف داخل اتاق حرکت می کردن و از جلوی پنجره ها رد می شدن هم، چون توی واقعیت رد شدن اون حجم آبجکت از جلوی منبع نوری مثل پنجره روی روشنی داخل اتاق و سایه تاثیر زیادی می ذارن، چون فکری به حالشون نکرده بودی یه کم توی ذوق می زد.
اما با همه ی اینها، بازم کارت بسی زیبا و بود و چندین بار من دیدمش. من زیاد با حرکات حروف حال نکردم نمی دونم چرا، حرکات حروف جذاب نبود برام، اما حرکات دوربین و موسیقی کارت بسی جالب بود.
با عارف جان در مورد سناریو داشتن کار کاملا موافقم، شما که کارت از نظر فنی خوبه و ایده هاتم جالبن، بیشتر روی ایده پردازی و سوژه و سناریو کارت کار کن که با پیشرفتی که بنده از شما دیدم مطمئنا موفقیتتون اینطوری تضمین شدس.

خب در مورد کارم توضیح بده یه خورده که جنبه آموزشی کارتم بالا بره.
یه سوال، توی اون دو صحنه ای که از پشت شیشه ها به حروف نگاه می کنیم. خواستم بدونم از دو تا تصویر استفاده کردی، یکی به عنوان بگ گراوند و یکی هم به عنوان فر گراوند، یا اینکه نه، اونا یه تصویر واحدن و برای اضافه کردن حروف از روش های دیگه ای مثل روتوسکوپی و این جور چیزا استفاده کردی.
راستی اون ذراتی که توی صحنه هات هستن رو با Cinema 4D ساختی، یا نه توی افتر اضافه شون کردی؟

بازم تبریک و خسته نباشید میگم بابت کار، رنگ بندی و موسیقیش و هم خیلی دوست داشتم من.
منتظر کارهای بعدیتم هستیم.
شاد باشی و موفق.

skyblu3

Member
آفرین...فقط کمی حروف زیاد بود...به نظرم اگه به تعداد نوشته آخر بود بهتر و هدفدار تر بود...

:wink:

Holmium

Member
خیلی خیلی قشنگ بود مخصوصا اون اولش که یکدفه دوربین از پنجره نشون میده. آهنگش فکر کنم برای بزای world of goo بود مرحله آخرش . در کل جالب بود . کاپالیسم منظورت همون شیطان پرستی این ها هستش؟!

کا‍پیتالیسم یعنی نظام سرمایه داری
در مورد آهنگ هم درست گفتی

Holmium

Member
سلام.کار خیلی خوبی شده.
ببینید کارتون به لحاظ محیط سازی بی نظیر هست.دقت به جزئیات ریز خرابی ها ... واقعا عالی شده.
حرکت دوربین خیلی خیلی عالی شده.حس حرکت؛ استرس ؛ هیجان رو خیلی کامل القا میکنه
پست پروداکشن واقعا خوب شده.رنگ بندی کلی کار..معلومه مفاهیم رنگ رو حسابی بلدین.
شیدرها خیلی خوب شده.مخصوصا شیدر حروف رفلکتها کثیفی همه و همه عالی شده.
اما می دونین یاد چی انداخت منو؟
یه انیمیشن هیجان انگیز پر هزینه شاید خنده دار و .... مثل شرک 3 یا 4 ....کامل اما مشکل اصلی: نبود سناریو
ببین انیمیشن خوب شده.اما نتونستین اون مفهوم رو برسونید.حرکت حروف قرار هست چی رو به ما یاد آوری کنه؟
اگه پایان سرمایه داری هست پس چرا همه چی نابود هست؟ نمی دونم شاید تفاوت دیدگاه ها هست.
این همه زحمت این همه تلاش.رندرینگ موزیک حماسی عالی اما .... سناریو پخته نبود.
حرکت حروف مصنوعی شده.می تونست آروم تر به نظم بهتری حرکت کنه.
آخر هم که انگار دیگه حوصلت از رندر سر رفته بود با برنامه های جانبی متن رو گفتی!
اما چه متنی!!! متنی که باید با تصویر میرسوندی .. نه اینکه صاف بگی منظورم این بوده.
به نظرم به لحاظ تکنیکی کار شایسته تاپ گالری هست اما به لحاظ مفهومی نمره قبولی نمیگیره
در کل عالی شده.خوشحالم هم وطنی هایی مثل شما رو داریم که کارهای خوبشون به ما حس غرور میده.

خیلی ممنون از نظرت :rose:
یه نکته بگم اول که محیط عکس بود نه 3D
در مورد اینکه آخرش حوصلم سر رفته بود کاملا درسته :green:
خب این ضعف کارای تک نفرست که وقتی حوصله آدم سر می ره آخر کار گند می خوره :shock:
خب در کارای 3D کار گروهی خیلی بهتر جواب می ده اگه واقعا بشه من دوست دارم تو یه تیم کار کنم تا تنها :sad:
در مورد سناریو هم حرفتو قبول دارم سعی می کنم روش کار کنم ان شا الله در کارای بعدی بیشرفت کنم
در ضمن جمله اخرتون بوی اینو می ده که خارج از ایران زندگی می کنید؟ درسته؟
در کل ممنون از اینکه توجه داشتید :rose:

Holmium

Member
سلام.
Holmium جان اول بگو اسم شریفت چیه دوست من؟ :green:
خب کارت زیبا بود. ببخشید که انقد دیر نظر میدم، چون من روز اول کیفیت پایین کارت رو دیدم نخواستم نظر بدم و امروز که کیفیت اصلی کارت رو دیدم دیگه اومدم برا نظر دادن.
خیلی دوست داشتم به جای عکس از فیلم استفاده می کردی و حرکت دوربین رو از یه دوربین واقعی توی فیلم استفاده کنی برای کار. تازه خیلی هم دوس داشتم حرکات حروف روی محیط هم تاثیر می ذاشت. توی اون چند تا صحنه ای که حروف داخل اتاق حرکت می کردن و از جلوی پنجره ها رد می شدن هم، چون توی واقعیت رد شدن اون حجم آبجکت از جلوی منبع نوری مثل پنجره روی روشنی داخل اتاق و سایه تاثیر زیادی می ذارن، چون فکری به حالشون نکرده بودی یه کم توی ذوق می زد.
اما با همه ی اینها، بازم کارت بسی زیبا و بود و چندین بار من دیدمش. من زیاد با حرکات حروف حال نکردم نمی دونم چرا، حرکات حروف جذاب نبود برام، اما حرکات دوربین و موسیقی کارت بسی جالب بود.
با عارف جان در مورد سناریو داشتن کار کاملا موافقم، شما که کارت از نظر فنی خوبه و ایده هاتم جالبن، بیشتر روی ایده پردازی و سوژه و سناریو کارت کار کن که با پیشرفتی که بنده از شما دیدم مطمئنا موفقیتتون اینطوری تضمین شدس.

خب در مورد کارم توضیح بده یه خورده که جنبه آموزشی کارتم بالا بره.
یه سوال، توی اون دو صحنه ای که از پشت شیشه ها به حروف نگاه می کنیم. خواستم بدونم از دو تا تصویر استفاده کردی، یکی به عنوان بگ گراوند و یکی هم به عنوان فر گراوند، یا اینکه نه، اونا یه تصویر واحدن و برای اضافه کردن حروف از روش های دیگه ای مثل روتوسکوپی و این جور چیزا استفاده کردی.
راستی اون ذراتی که توی صحنه هات هستن رو با Cinema 4D ساختی، یا نه توی افتر اضافه شون کردی؟

بازم تبریک و خسته نباشید میگم بابت کار، رنگ بندی و موسیقیش و هم خیلی دوست داشتم من.
منتظر کارهای بعدیتم هستیم.
شاد باشی و موفق.

اول اینکه بنده حامد هستم :paint:
ممنون از نظرت واقعا استفاده کردم
در مورد حرکت پشت شیشه هم از دو لایه استفاده کردم البته در مورد اون جایی که میره پشت شیشه مقداری از افکت استفاده کردم
در کل عکس ها رو تو فوتوشاپ ادیت کردم بعد وارد اقتر کردم و لایه های سه بعدی و غیره رواضافه کردم
اون ذرات معلق هم particle هست تو افترزدم
تو فکر هستم یه breakdown از کار رو بزارم فکر کنم جنبه آموزشی به قول شما بالا بره:green:
در کل ممنون از نظرت واقعا بچه های اینجا با نظراتشون به آدم انرژی می دن

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام مجدد.نه حامد جان من بچه ناف ایران هست... :lol:
من درست متوجه نشدم.یعنی اطراف رو رندر نگرفته بودی؟ فقط حروف کار تو بود؟

جدیدترین ارسال ها

بالا