The Digital Eye

mamali132002

Active Member
logical_82 گفت:
قصد ناراحت یا عصبانی کردنتونو نداشتم و فقط احتمال دادم که قبلا آموزش این رو دیده بودم همین . ناراحتی نداره که عزیز . 3D یعنی ابداع و خلق کردن . پس خلق کردن از چیزای مهم در سه بعدی هستش .
اگه ناراحت شدید من معذرت می خوام .

نمیدونم چی بگم نمیتونم که دروغ بگم ... آره ناراحت شدم !
من اگر از روی آموزش چیزی رو میساختم هرگز برای نمونه کار اینجا نمیزاشتم . اگر شما کاری رو از من بیارید که از روی آموزش ساخته باشم همین جا میگم که دیگه پامو تو انجمن نمیزارم.

آموزش برای تمرین کردن هستش نه برای نمونه کار.

logical_82

Member
خوب من معذرت خواستم که.
بابا زیاد هم سخت نگیر. منم یه عکس می زارم ببین نظرتو بگو (واسه آشتی کنون)

پیوست ها

• Mo2.jpg
    Mo2.jpg
    71.2 کیلوبایت · بازدیدها: 10

mamali132002

Active Member
من نوکرتم آقا جدی نگیر.

خیلی قشنگ شده تبریک میگم... سعی میکنم یک wire frame از مدلم بندازم تا ببینی تکنیکی که روش استفاده شده اونقدر هم ساده نیست (چون بعد از مدلینگ حتما باید رو smooth میدادم)

این نکته رو هم بگم که مدل کاملا law poly هست و من به هیچ وجه از bolean برای این کار استفاده نکردم.

یه ایراد کوچولو هم بگیرم اونم اینکه reflection هاتون مشکل داره یکی از دوستان تو انجمن c4d در این باره توضیح خوبی داده بودن حتما ببینیدش.

logical_82

Member
بابا من کلا دو هفته نمی شه با این برنامه آشنا شدم حالا حالاها جا داره کار کنم تا شاید مثل شما حرفه ای شم باباااااااااااااااااااااا.
78.gif

mamali132002

Active Member
logical_82 گفت:
بابا من کلا دو هفته نمی شه با این برنامه آشنا شدم حالا حالاها جا داره کار کنم تا شاید مثل شما حرفه ای شم باباااااااااااااااااااااا.
78.gif
نمیدونم حرفه ای که گفتی جنبه شوخی داشت یا جدی ولی اگه جدی گفتی من خودم الان بگم که تو هیچ برنامه ای حرفه ای نیستم از photshop بگیر تا 3d و ...

لطفا دیگه این بحث رو ادامه ندین... اگر هم موردی بود بهم پیغام خصوصی بدید چون بچه های دیگه هم نمونه کار دارن و درست نیست پست من بی دلیل هی بالا باشه.

برای اینکه این پستم هم کشکی نباشه اینم لینک اون چیزی که در مورد reflection گفتم :

http://forum.majidonline.com/forum81/thread46177-4.html

جدیدترین ارسال ها

بالا