The Digital Eye

mamali132002

Active Member
سلام خدمت همه
داشتم یک motion graphic میساختم که یهو وسطش گفتم یه تیکه رو بیام wallpaper کنم.
احتمالا این آخرین کاری هست که اینجا میزارم بعدی رو تو سایت خودم میزارم.

البته نمیدونم چقدر شبیه توپ چشم هست ولی خوب زیاد هم بی ربط نیست.

راستی از سارا خانوم هم به خاطر فونت قشنگی که تو یکی از تاپیک ها گذاشته بودن و من ازش استفاده کردم همین جا تشکر میکنم.

دیگه نخواستم زیاد شلوغش کنم چون معمولا خراب میشه کار.

برنامه هایی که برای ساختش استفاده شده :
photoshop
3d studio max 8 +vray Render

اینم خود Wallpaper :

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
خیلی قشنگ شده ایول.اون حالت فلزی بالاش مال متریاله یا با فتوشاپه؟

White Rose

Member
من عاشق این جور طرحای ساده وباکلاسم .دستت درد نکنه خیلی عالی مخصوصا اون رنگهای استفاده شده واون حالت فلزی توپ .

mamali132002

Active Member
اوه اوه ....آفتاب از کدوم ور در اومده ؟؟!!! :mrgreen:

ممنون بچه ها همتون لطف دارین .

آبتین جون متریال حالت reflection داره این چیزی که شما میبینید انعکاس هستش با خود 3d max البته + vRay.

Mandana

Active Member
از سمت غرب در اومده
teeth.gif

خدا وکیلی اش قشنگ شده.متریالشو میتونی بهم بدی
270.gif

قربونت
آبتین

White Rose

Member
مملی جان فکر کنم شما خودتونو دست کم گرفتید .اعتماد به نفس داشته باشید ... اعتماد به نفس دوست من...آره اعتماد به نفس.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
مملی جان خیلی قشنگ شده حتی از کارای قبلیتم قشنگتره.

راستی خوشحالم که از اون فونت استفاده کردی و اصلا قابلت رو هم نداشت.

موفقیت باشی جوون!

mamali132002

Active Member
آبتین جون همون طوری که گفتم این متریال خیلی سادست یک reflection هستش ولی البته یک لایه هم رو اون هست که به صورت refraction هتسش .

یعنی 2 تا ماده هستش یکی برای توپ وسط یکی هم روکش روی توپ. برای reflection هم از HDRI استفاده کردم که اون حالت رو ایجاد کرده . یک آموزش هم در این رابطه قبلا نوشته بودم اما تو C4D اینم لینکش :

http://graphicplanet.net/forum/showthread.php?t=191

Broken-home و bahy_my و mimi_ss2003 واقعا لطفت دارین.

White Rose والا من که خودمو هیچی نمیدونم به هر جال آدم به هر جا هم که میرسه نباید یادش بره که قبلا چی بوده ! این مشکل خیلی از ماهاست این تغییر رفتار رو اصلا دوست ندارم خدا کنه ما هم این طوری نشیم.

hamid ir والا ما تو هر سایتی که میخوایم بریم همین مشکل رو داریم ... سابقه قشنگی تو سایت هایی که قبلا داشتیم نداریم trancecenter و tranceclip ...

sara_is_nice_girl ممنون از لطفتون.

navid rahimi rad ممنون از لطفتون.

logical_82

Member
خیلی قشنگ شده . البته فکر کنم قبلا آموزش ساخت اینو دیده بودم . راجع به متریالشم آره با HDRI خیلی قشنگ می شه این گونه کارا . منم سعی می کنم بزودی یه طرح بزنم تلفیقی Cinema4d و فتوشاپ .
موفق باشی

mamali132002

Active Member
logical_82 گفت:
خیلی قشنگ شده . البته فکر کنم قبلا آموزش ساخت اینو دیده بودم . راجع به متریالشم آره با HDRI خیلی قشنگ می شه این گونه کارا . منم سعی می کنم بزودی یه طرح بزنم تلفیقی Cinema4d و فتوشاپ .
موفق باشی

دوست عزیز من برای این کار از هیچ آموزشی استفاده نکردم . حتی میخواستم خودم ازش یک آموزش بسازم .
شما لینک آموزش رو بزار من هم کاری که خودم کردم رو میگم اونقوت میبینی که اصلا آموزشی راجع به تکنیکی که من استفاده کردم نیست ... مخصوصا در قسمت متریال که من به چند تا 3d کار هم که راجع به متریالش توضیح دادم نفهمیدن که چیکار کردم.

logical_82

Member
mamali132002 گفت:
دوست عزیز من برای این کار از هیچ آموزشی استفاده نکردم . حتی میخواستم خودم ازش یک آموزش بسازم .
شما لینک آموزش رو بزار من هم کاری که خودم کردم رو میگم اونقوت میبینی که اصلا آموزشی راجع به تکنیکی که من استفاده کردم نیست ... مخصوصا در قسمت متریال که من به چند تا 3d کار هم که راجع به متریالش توضیح دادم نفهمیدن که چیکار کردم.
قصد ناراحت یا عصبانی کردنتونو نداشتم و فقط احتمال دادم که قبلا آموزش این رو دیده بودم همین . ناراحتی نداره که عزیز . 3D یعنی ابداع و خلق کردن . پس خلق کردن از چیزای مهم در سه بعدی هستش .
اگه ناراحت شدید من معذرت می خوام .

جدیدترین ارسال ها

بالا