پشتیبانی The Colonel

madmaster_3d

Well-Known Member
خیلی خیلی عالی شده و بک گراند هم عالیه. ولی مشکلی که کارت داره تناسب عجیبش هستش. ببین سر نسبت به بقیه بدن دیگه بیش از حد کوچیک شده و سر شونه ها نسبت به زره خیلی بزرگتره. ولی ماهیت کار خیلی 20 شده. موفق باشی

خیلی خیلی عالی شده و بک گراند هم عالیه. ولی مشکلی که کارت داره تناسب عجیبش هستش. ببین سر نسبت به بقیه بدن دیگه بیش از حد کوچیک شده و سر شونه ها نسبت به زره خیلی بزرگتره. ولی ماهیت کار خیلی 20 شده. موفق باشی

ممنون :rose: بله شما اگه شخصیت های warhammer رو ببینین همه همینطور هستن و حتی زره خیلی بزرگتر از این هست ...

madmaster_3d

Well-Known Member
ممنون :rose: بله شما اگه شخصیت های warhammer رو ببینین همه همینطور هستن و حتی زره خیلی بزرگتر از این هست ...

بابک جون من خوایدم روی بازی و با این شخصیت های مثل warhamer & world of warcraft اینها آشنایی دارم. ولی هنوز روی نظرم هستم تناسبش درست نیست. حالا صبر کنیم ببینیم بقیه دوستان نظرشون چیه. البته کاراکتر خودت هستش و رئیس تویی رفیق

واقعا خیلی عالی شدهــ تبریک

ممنون دوست عزیز :rose:

بابک جون من خوایدم روی بازی و با این شخصیت های مثل warhamer & world of warcraft اینها آشنایی دارم. ولی هنوز روی نظرم هستم تناسبش درست نیست. حالا صبر کنیم ببینیم بقیه دوستان نظرشون چیه. البته کاراکتر خودت هستش و رئیس تویی رفیق

اگه آشنایی دارین پس با این عکس ها هم موافقین :green:

پیوست ها

• 1203859-singlemarine_super.jpg
    1203859-singlemarine_super.jpg
    52.1 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • Post-90027-1205171981.jpg
    Post-90027-1205171981.jpg
    58.2 کیلوبایت · بازدیدها: 21

madmaster_3d

Well-Known Member
جلل خالق راست میگی. من warhammer رو استراتژی بازی کرده بودم و ورو وارکرافت هم داداشم بازی می کنه می بینم. ولی حق با شما بود. در کل به نظرم اینجوری بزرگ جالب نیست. موفق باشی !!!

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام/کار خیلی قوی شده.
بک گراند عکس هست یا مدل کردید؟
مدلسازی رو خوب انجام دادین.البته صورت یه مقداری خام هست.
یه خورده خشن تر کثیف تر بشه بهتر هست
شیدرهای طرف خونین مالین طرف هم خوب نشده.باید براق باشه انگار خون تازه سرازیر شده
شیدرگزاری بدنه فلزی خوب شده.
ببین کارتون خیلی خوب شده.اما واقعا میتونین با شناخت بعضی چیزها بترکونین.
مثلا برای رندر المنت رو بشناسین. من دیده بودم تو شماره های اخیر مجله سی جی آرنا که یه هیولا رو رندر گرفته بود.تقریبا 15 تا المنت مختلف رو گرفت.وقتی تصویر پست پرو شده رو می دیدی با اولی زمین تا آسمون بود.
ببین دوست من پست پرو فقط شامل نور بازی محیط صحنه نمیشه.با ابزارهایی مثل المنت های جداگانه باید تصویر رو دگرگون کرد

جلل خالق راست میگی. من warhammer رو استراتژی بازی کرده بودم و ورو وارکرافت هم داداشم بازی می کنه می بینم. ولی حق با شما بود. در کل به نظرم اینجوری بزرگ جالب نیست. موفق باشی !!!

:green:
بله این سوم شخص هستش .

سلام/کار خیلی قوی شده.
بک گراند عکس هست یا مدل کردید؟
مدلسازی رو خوب انجام دادین.البته صورت یه مقداری خام هست.
یه خورده خشن تر کثیف تر بشه بهتر هست
شیدرهای طرف خونین مالین طرف هم خوب نشده.باید براق باشه انگار خون تازه سرازیر شده
شیدرگزاری بدنه فلزی خوب شده.
ببین کارتون خیلی خوب شده.اما واقعا میتونین با شناخت بعضی چیزها بترکونین.
مثلا برای رندر المنت رو بشناسین. من دیده بودم تو شماره های اخیر مجله سی جی آرنا که یه هیولا رو رندر گرفته بود.تقریبا 15 تا المنت مختلف رو گرفت.وقتی تصویر پست پرو شده رو می دیدی با اولی زمین تا آسمون بود.
ببین دوست من پست پرو فقط شامل نور بازی محیط صحنه نمیشه.با ابزارهایی مثل المنت های جداگانه باید تصویر رو دگرگون کرد
ممنون دوست عزیز .
بک گراند مدل نیست . ترکیب 4 5 تا عکس هستش .
بله صورت زیاد جالب نشد . منم از حدود 8 المنت اینجا استفاده کردم تا این شده . منم همه ی کار رو با همین المنت ها انجام میدم . و فتوشاپ واسه یه سری افکت ها استفاده میکنم . اما یکم عجله ای میشه :green:
ممنون از نظرتون :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا