The Best Photo 14

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
چه شکلی تاپیک های منا کسی نمی بینه
دیگه دارم شک می کنم که تاپیک هام را درست باز کردم یا نه

lolek

New Member
سلام ... عکسهای بدی نیستند اما یه سوالی هست ... توی این عکسها چی نظرتون رو جلب کرده بود که گذاشتید ؟ .. نورپردازی ؟ ترکیب بندی ؟ موضوع جالب ؟ چی بوده ... اگر اینها رو هم بگید برای افرادی مثل من که اماتور هستیم خیلی مفید هست :) ... چون هر چی عکس میندازم افراد با تجربه یا از نورش ایراد میگیرند یا چیزای دیگه ... موفق باشید

Broken-home

Member
باید دید این عکسها بدرد چی میخوره.؟ بدرد من که اصلا نمی خوره . آخه گربه و موش برای چی؟ وآیا واقعا اینها best photo هستند . جواب مشخصه نه.بهتره مثلا لینک بدی که این سایت عکسای خوبی داره و موضو عش اینه و عنوان تایپیک رو هم با تو جه به اون موضوع انتخاب کنی . وعنوان رو به هیچ وجه انگلیسی هم تایپ نکنی . اون وقت منتظر باش.و شک هم نکن

PhonieX

باشه
این نظر شما می دونی به چه دردی خورد
اینکه یک پست به پست هاتون اضافه کرد.همین همین

PhonieX

ببخشید من یادم رفت جواب کامل بدم
اولا به درده شما نمی خوره دلیل بر این نیست به درد کسی دیگه نخوره
ثانیا شما اگه کل best photo را ببینی (از 1تا 15)می فهمی دلیل بست بودن را
ثالثا من عشقم می کشید بزارم best photo و از کسی هم نه نظر خواستم و نه کیفیت عکس پرسیدم
رابعا این عکس ها هر 1 دونه آنها از یه جا و من طبقه بندی کردم و لینک تکی نداره
خامسا البته از کسی که تو 2ماه (feb تاapril)تعداد پست شده 150 انتظاری بیش از این داشت
در این مورد آخر باید از مدیران محترم پرسید

Broken-home

Member
پیشنهاد میکنم برید پستی رو که زدید از اول بخونید.ببنید خندتون نمیگیره؟ آخه عصبانیت چرا؟ منطقتون خیلی جالبه!!! در ضمن بهتر به سئوال lolek هم جواب بدید .کمکتون میکنه

من وقتم برای توضیح دادن برای شما تلف نمیکنم.هر وقت بزرگتر شدی و خندیدن رو هم یاد گرفتی اونوقت بیا برای دیگران عکس بزار و بگو من نظر کسی رو نخواستم .عشقم کشیده .وقتی فهمیدی اصلا کی به کیه و مفهوم سایتهای forum چیه . اونوقت وقتشه.
راستی ادیبات لمپنی تون هم قابل تقدیره!!!

آخرین ویرایش:

PhonieX

باشه
خندیدن به امثال شما زیاد سخت نیست
یه چیز هم یاد گرفتیم که انسانها با افزایش سن خندیدن یاد می گیرند از اول بلد نیستند

آخرین ویرایش:

Ahmadi A

New Member
سلام این عکس ها قشنگ اند. من از عکس اول و عکس پایینی که دوتا خرگوش هستند قشنگند.

PhonieX

شما می تونی بقیه از 1 تا 15 را ببینی
امیدوارم خوشتون بیاد
اگه کسی دوست داشته باشه این عدد را به 100 میرسونم

جدیدترین ارسال ها

بالا