milad download
New Member
سلام
میخواستم بدونم که چگونه می توان در MMB یک سرچی ساخت که بتوان در System Volume Information جسته جو کرد
میخواستم بدونم که چگونه می توان در MMB یک سرچی ساخت که بتوان در System Volume Information جسته جو کرد

ext$='*.*'
**BrowseForFolder("Select a folder:","")
seldir$='C:'
If (seldir$ <> '') Then
SearchForFiles("seldir$","ext$")
ListBoxAddItem("ListBox","RESET")
ListBoxAddItem("ListBox","<List>")
ListBoxSortItems("ListBox","NAME")
SongListReset()
ListBoxGetItems("ListBox","<List>")
If (CBK_NumInList>0) Then
For i=1 To CBK_NumInList
LoadText("Text$","STRING:<List>i")
filename$=ExtractName(Text$) + ExtractExt(Text$)
ListBoxAddItem("ListBox","filename$")
Next i
End
End
[LEFT]ext$='*.*'
BrowseForFolder("Select a folder:","")
seldir$='C:\System Volume Information'
SearchForFiles("seldir$","ext$")
ListBoxAddItem("ListBox","<List>")
ListBoxSortItems("ListBox","NAME")
SongListReset()
ListBoxGetItems("ListBox","<List>")
If (CBK_NumInList>0) Then
For i=1 To CBK_NumInList
LoadText("Text$","STRING:<List>i")
filename$=ExtractName(Text$) + ExtractExt(Text$)
ListBoxAddItem("ListBox","filename$")
Next i
End
[/LEFT]
[LEFT]ListBoxGetSelectedItems("ListBox","Items$,ItemsNum$,#,NumItems")
For i=NumItems To 1
ArrayItemNum$ = GetArrayItem(ItemsNum$,#,i)
ArrayItemNum=VAL(ArrayItemNum$)
LoadText("Path$","<List>ArrayItemNum")
Message("Selected item: ","Path$")
Next i
[/LEFT]
سلام
این کد کل فایلهای درایو C رو براتون میگرده که تو اون System Volume Information رو هم میگرده و نام اونها رو توی یه لیست باکس با نام ListBox ردیف میکنه
کد:ext$='*.*' **BrowseForFolder("Select a folder:","") seldir$='C:' If (seldir$ <> '') Then SearchForFiles("seldir$","ext$") ListBoxAddItem("ListBox","RESET") . . . [/QUOTE]البته بنده تا اونجایی که یادمه فولدر System Volume Information غیرقابل گشودن هستش (البته با جستجوگرهای ساده مثل mmb که هرچه تلاش کردم نتونستم داخلش رو جستجو کنم) [QUOTE][B]اگر تو[/B] [B]sample های mmb جستجو میکردید نمونه هایی بود برای جستجو[/B][/QUOTE] نمونه های mmb هم که نتونستن تاحالا بهم کمکی کنن
msnv: البته بنده تا اونجایی که یادمه فولدر System Volume Information غیرقابل گشودن هستش (البته با جستجوگرهای ساده مثل mmb که هرچه تلاش کردم نتونستم داخلش رو جستجو کنم)
msnv: نمونه های mmb هم که نتونستن تاحالا بهم کمکی کنن
حالا اگر میخواهید تمام این کارهارو با کدهای رجیستری توی ویندوز انجام بدید و بعد با بیلدر توی اونو بگردید خصوصی پیغام بزارید تا سر فرصت جواب بدمali guard: با نظر من این دوستمون میخواهد یك برنامهی امنیتی بنویسد میخواهد ان فلدر را چیك كند چوبعظی از ویروسها اونجا میشینند ایندوستمون میخواهد با ویروسها برسدو و پاكشون كند من هم فكر نمیكنم كبشه با بیلدر این قلدر سرچ كنید
فقط يه موضوع خارج از مبحث بگم، اين پوشه ها به نظر من بي خاصيت هستند و فقط باعث اشغال فضاي اضافه ميشن.
Restore خود ويندوز xp زياد جالب نيست و من خودم اين قابليت رو غير فعال كردم.
براي اينكار ميتونيد با كليك راست روي my computer و رفتن به بخش properties به قسمت system restore بريد و اين قابليت رو غير فعال كنيد يا فضاش رو براي هر درايو محدود كنيد. (بازم تاكيد ميكنم، نسبت به فضايي كه اشغال ميكنه و بازدهي كه داره قابليت جالبي نيست. ميشه از برنامه هاي ديگه مثل deep freeze و .. استفاده كرد به جاش.)