swing adventure

اين عكس رو هم از www.thephotoforum.com برداشتم.

اكثر كساني كه نظر داده بودند از زاويه ديد عكاس٬ كه مانع ديد زمين مي شد٬ بسيار خرسند بودند.

به نظر من هم عكس بسيار دل نشينيه....

H-assan

Well-Known Member
جالب شده واقعا اگر زمین بود انتقدر عکس جالب نمی شد که حالا هست

در کل عکس یک حالت زیبای داره منظورم اینه که احساس تنهای همراه با نامیدی به وجود میاره وقتی که در عکس می ری مخصوصا اگر آهنگ ستار هم باهاش گوش بدی ولی در کل عکس زیبای شد

ممنون دوست عزیر
می دونید نکته آموزنده در این عکس چیه
(( بهترین زاویه دید رو برای عکس انتخاب کنید ))

جالبه! درك من از تصوير كاملا با برداشت assan متفاوته. تصور من از عكس فضايي پر از لذت و شوقه و فكر مي كنم اوني كه سوار تابه خيلي از اين موضوع خوشحاله... آسموني هم كه در background ه اصالا آسمون دلگيري نيست و اصلا صداي ستار رو نمي شنوم!!

black-die

Active Member
Reza Vahid گفت:
جالبه! درك من از تصوير كاملا با برداشت assan متفاوته. تصور من از عكس فضايي پر از لذت و شوقه و فكر مي كنم اوني كه سوار تابه خيلي از اين موضوع خوشحاله... آسموني هم كه در background ه اصالا آسمون دلگيري نيست و اصلا صداي ستار رو نمي شنوم!!

رضا جان نبايد با ديدنه آسمون ياده صداي ستار بيفتي كه

آسمون دلگير نيست ولي ...
اوني كه رو تابه داره به آينده فكر ميكنه و رنگبنديه تيره عكس يه جورايي اون لذت و شوق رو از بيننده عكس ميگيره .( اينم نظر من بود )‌ :wink:

H-assan

Well-Known Member
black-die گفت:
Reza Vahid گفت:

رضا جان نبايد با ديدنه آسمون ياده صداي ستار بيفتي كه

آسمون دلگير نيست ولي ...
اوني كه رو تابه داره به آينده فكر ميكنه و رنگبنديه تيره عكس يه جورايي اون لذت و شوق رو از بيننده عكس ميگيره .( اينم نظر من بود )‌ :wink:

اول بگم که حرف من رو به صورت واضح تر بلک جان گفت

و در مورد این طرز بجث کردن خیلی عالیه ممنون رضا جان
راستی اگر باز می تونی از این مدل عکس ها قرار بده

در ضما چرابقیه دوستان شرکتت نمی کنن !

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا