انیمیشن SUNi

zorkari

Active Member
یک تک عکس از یکی از کارکترهای انیمیشن کوتاه در حال ساخت گروه ما .
منتظر پیشنهادات و انتقادات شما سروران هستم .
ممنون .

Sun.jpg

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
اصلا اون صورت جالب نشده ، شما نمیدونم از Vue؟ با اون قدرت استفاده کردید بعد یک چهره ی به این سادگی ؟
شما میتونید از تکنیک ها پیشرفته جدید استفاده کنید ! مثل بخش دو بعدی کنگ فو پاندا !

zorkari

Active Member
سلام
LinkinForEver عزیز .
ممنون که منو قابل دونستی و نظر دادی .
حرفت رو قبول دارم که ساده ست ولی به نظرم سبک بصری جالبی داره .
الگو ما برای اینکار انیمیشن کوتاه جدید پیکسار است .
pixar umbrella
pixar_blue_umbrella_short.jpg

LinkinForEver

ممنون
خوب الان ببیند ، چقدر با تناسبات و زیبا روی چهره هاشون کار شده ...
اینی که شما زدین اینگار با Photoshop زده شده و با Brush ساده
راستی این انیمیشن هنوز ریلیز نشده ؟ این The Blue Umbrella

آخرین ویرایش:

zorkari

Active Member
عزیز .
هنوز طراحی و تولید این کارکتر تمام نشده و حتما سعی میکنیم از نظر به جا و درست شما استفاده کنیم . این فقط یک طرح کلی از چهره کارکتر روی فضای سه بعدی بود ، مطمئنا نسخه فاینال بهتر خواهد بود .
فکر کنم همزمان با انیمیشن کارخانه هیولا 2 نمایش داده بشه .

toyz

Member
به نظرم ایده جالبیه ، مثل انیمیشن کوتاه پیکسار .
گرافیک نهایی انیمیشن تون در همین حد است ؟ که من بعید میدونم اینطور باشه .... !
اگه چند رندر دیگه از این کار بذارید تا ببینیم ، ممنون میشم .
نمونه ای از متحرک سازی کارتان را هم بذارید بد نیست .

LinkinForEver

بک گراند کار فکر کنم یکی از preset های VUE باشه اما خوب کاریه ،ممنون از شما ، داستان میخوره خیلی جالب باشه ، اگر میشه یکمی از داستان هم توضیح بدید . :rose:

zorkari

Active Member
ممنون دوستان ، لطف دارید .
ما سعی داریم که گرافیک نهایی انیمیشن در همه ی سکانس ها با توجه به محدودیت های بی شمار سخت افزاری تقریبا در همین حد باشه .
در مورد داستان هم بگم که ، داستان این انیمیشن همون داستان معروف مرد سنگ شکنی است که از کار و منزلت خودش ناراضیه و هی میخواد قدرتمند تر بشه و اولش پولدار میشه و بعد از پولدار شدن میخواد خورشید بشه و ...
و تک رندری هم که اینجا گذاشته شده ، سکانسی است که سنگ شکن تبدیل به خورشید شده .
بزودی چند رندر دیگه هم از کار میذارم .
مرسی .

m.n1362

Member
سلام..شما باید کارو میذاشتید تو کارهای در حال انجام....نمیفهمم چیه این کار یه محیط با یه نقاشی ساده؟؟شما اصل کارو بذارید بهتر نیست ؟؟؟؟؟

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.کارتون مثله وعده آب نبات هست.یه عکس که قراره ماله یه پروژه باشه! خب پروژه کو. شما عنوان رو نوشتین انیمیشن .اینطور که کار نمیزارن برادر من.
تصویر غروب خوب شده.البته یه خورده زیادی اغراق شده هست.نور شدید غالب شده.اما ابرها عالی شده. ویو خیلی قدرتمند هست این زمینه ها
منتظر انیمیشن هستیم.

toyz

Member
من از بچگی عاشق این داستان بودم ، امیدوارم شما بتونید تعادل بین کیفیت بصری و داستان رو برقرار کنید.
اگه داستان همونی باشه که شما گفتید ، باید کارکتر انسان هم توش باشه ، اگه رندری دارید از بقیه شخصیت ها لطفا بذار ببینیم چطوری شده؟
منتظر هستیم.

zorkari

Active Member
m.n1362 عزیز این انیمیشن فقط یک محیط با یه نقاشی ساده نیست ، کار در حال مراحل اولیه تولید است .
به زودی تعدادی رندر از سایر کارکترها و لوکیشن ها خدمتتان ارایه میدم .
عارف جان به نظر شما اغراق در نور برای یک انیمیشن فانتزی با چنین داستانی کاریست اشتباه ؟ در این پلان کارکتر خورشید داره سعی میکنه با اینکه در غروب خودش هست نهایت سعی خودش رو کنه ، زیرا ابرها دارن به جلوی اون حرکت میکنن که جلویش را بگیرند .
مرسی .

toyz

Member
اگه این پلان طبق داستان اینطوریه که باید خورشید تمام سعی خودش رو بکنه ، پس اصولا مشکلی نداره. به نظر من هم اغراق در نورپردازی توی انیمیشن اصلا کار اشتباهی نیست.
فقط zorkari جان،میخوام بدونم که واقعا کیفیت نهایی رندر رو می تونید در این حد در بیارید،یا می تونید که تناسب بین رندر و انیمیت رو رعایت کنید ؟؟؟
با تشکر .

zorkari

Active Member
مرسی toyz عزیز .
همونطور که قبلا گفتم ما حتما سعی خودمون رو میکنیم که کیفیت نهایی تا حد ممکن نزدیک به همین رندر باشه .
در مورد انیمیت هم بگم که ما در حال تست کردن های مختلف هستیم و الگوی ما در مورد انیمیت کارکتر خورشید ، روش متحرک سازی انیمیشن کوتاه پیکسار است . ولی در مورد کارکتر های انسانی طبق روال استاندارد انیمیت میکنیم .
ممنون .

جدیدترین ارسال ها

بالا