بی بی کد Such a good day

hamed max

کاربر فعال
سلام.............................................................................من اومدم:rose:
توی این چند روز دوباره یه تمرین برای محیط اطراف انجام دادم،بنظرم کار خوبی شده...................................زیاد صحبت نکنم بهتره،چون خود کار گویای همه چیزه............................امیدوارم خوشتون بیاد
evermotion :http://www.evermotion.org/vbulletin/showthread.php?t=94178

پیوست ها

• c00.jpg
    c00.jpg
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 146

maxpin206

Well-Known Member
سلام
حامد جان شبیه سازیت خوبه فقط یک مقدار چشم عزیت میکنه تصویر
فکر کنم به تنظیمات کالر مپینگ رو دست کاری کنی و با اکسپونشنال بگذاری خوب میشه

hamed max

کاربر فعال
ممنون....................منظور از عزیت ،همون (اذیت)ه......................................نمیدونم من که اذیت نمیشم..................

ALI_TAKHTI

Active Member
خسته نباشی.در زیبایی کارت شکی نیست.اما مکس درست میگه.کارت شبیه عکسهای 3 بعدی شده.چشم رو میزنه.انگار زیادی بلور شده.

madmaster_3d

Well-Known Member
شما color maping رو اگر تو مکس روی 2.2 نگزاشتی توی رندر 2.2 بزار. این اختلاف رنگها و اذیت کردن چشم درست میشه برای همه مانیتورها

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام حامد جان
بسیار بسیار کار با ارزشی شده
ببین به طراحی کار نمره 10 میدم
به دیتیل کار نمره 9.5 میدم
به مدلسازی و اسکاتر نمره 10 میدم
اما به نور پردازی نمره 6 میدم
به متریال و رنگ بندی 0 میدم
پسر خوب کار به این خوبی.با رنگ های نه چندان خوب و شیدرهای بد و بعضی جاها کارو حیف و میل کردی
نمی دونم قبول میکنی یا نه فایل بدون هرگونه تکسچر رو میتونی فشرده و آپلود کنی؟ شاید بتونم منظورمو بهت برسونم.
اما طراحیش بی نظیر شده.دوسش دارم

hamed max

کاربر فعال
ممنونم عارف جان...............................................................چرا قبول دارم...........................خب چی بگم احتمالا تو پست پروداکت بد عمل کردم...............................oh my god

سلام حامد خسته نباشی کار زیبایی زدی
ایندفه نور وسایه هات خیلی زیبا و مچ شدن باهم و در کنارش دیتیل و جزییات صحنه خیلی خیلی عالی شده
ولی من دوتا انتقاد دارم یکی زاویه دوربین می تونست بهتر باشه یکی هم شیدرسازی هم می تونی رنگ گیاهان رو تغییر بدی تا یک دست نباشن این سبز به این خشنی ماله نواحیه سردسیره و نوع متریال سازی گیاهان تو 3d max که خیلی مهمه تا بازتاب نور خوبی داشته باشه

hamed max

کاربر فعال
ممنونم سعید..........................چشم حتما رعایت میکنم................من کارامو اینجا میذارم که ایرادات درست و سازنده بهم بگیرن دوستانی مثل سعید و عارفو.... همیشه نظراتشون برام خیلی مهم بوده و هست چون درسته.....................اما گاهی اوقات نمیدونم چرا بعضیا چیزای بی ربطی میپرسن....برام عجیبه........................خودم همیشه وقتی کاری رو میبینم اول از همه دنبال نقاط قوتش هستم بعد میرم سراغ ایرادات،نمیگم خیلی حرفه ای هستم و از دماغ فیل افتادم بلکه برعکس این چند مدت با اون که خیلی سرم شلوغه بازم این تمرینارو انجام میدم بلکه شاید یه کوچولو بیشتر تجربه کسب کنم.............به هر حال خوشحالم که کارام همیشه مورد توجه بوده.................................امیدوارم با کمک بچه ها بهتر هم بشه..............................

ALI_TAKHTI

Active Member
در مورد اینکه یه وقتهایی بچه ها ایراد الکی پلکی میگیرن بله منم باهات موافقم.
اینکار هم خیلی زیباس بخصوص اگر همون طور که سعید گفت ترکیب گیاهر رو تک رنگ نمیزدی اما در باره اینکه کمی تصویر تار شده و چشم رو میزنه من خودم هم این مشکل رو با رندرت دارم عزیز. احتمالا مشکل تو پست پرو ایجاد شده.

hamed max

کاربر فعال
ممنونم علی جان........................................بله خودمم گفتم توپست پروداکت این مشکل ایجاد شد...................thanks

dr.hashemi

کاربر فعال
من خیلی دوسش دارم.عالیه.

چشم منو که نزد.
شاید بخاطر اینه که من بت منم.:wink:
تبریک میگم . . .

m.n1362

Member
سلام ..خوب شده ..متریال آب رو دوست داشتم...یکم دوربین بیشتر اسمونو میگرفت بهتر میشد.:rose:

*farshid*

کاربر VIP
کار خوبی شده
خسته نباشی
کارایی که تو لنداسکیپ انجام دادی بسیار زیبا و خوبه

تو بحث آرک ویز باید سعی کنی سوژه اصلی یعنی معماری رو به نحو شایسته ای نشون بدی .یکی از دوستان گفنند تارگت رو یه مقداری بالاتر بگیر ... منم همین نظر رو دارم .سوژه باید در اولویت باشه مگر اینکه بخوای لنداسکپ تمرین کنی
بهتره فیلتر aa کارت یه مقدار اسموستر از این باشه
آسمون به نظر من اگه یه مقدار کمرنگ تر و روشنتر باشه نتیجه بهتری میده
اوربرایت شدن بتن هم باید اصلاح بشه ... میتونی رنگ دیفیوز رو چند لول تیره تر بگیری یا تو قسمت colormapping عدد burn value رو بیاری پایینتر
آب هم خیلی خوبه

در کل کار زیبایی شده
تبریک میگم بهت
منتظر کارای بعدیت هستم
موفق باشی

hamed max

کاربر فعال
خیلی ازت ممنونم فرشید جان .............................حتما رعایت میکنم ...........................................................در مورد ساخت زمین هم فقط از edit polyو با paint deformationتو آخرین گزینه های لیست ادیت پلی ،استفاده کردم،واقعا گزینه ی جالبیه.........................سنگها هم با پلاگین rock generatorساخته شده(تو قسمت ابزار سه بعدی گذاشتمش)چمن ها رو هم با advanced painterاسکاتر کردم.......................همین

جدیدترین ارسال ها

بالا