سلام. وقت بخیر.
ببین علت اصلی بد بودن این کار چند دلیل هست.
اولین مشکل مشکل بزرگ طراحی.در اصل طراحی وجود نداره.این کابینت ساز بنده خدا چون اطلاعات کافی از ترکیب بندی رنگ نداشته چنین طرح بد با رنگ های آبگوشتی داده. دراصل چوب بر بوده.چون الان کابینت سازها اینقدر جورنال دارن کاراشون خوب شده.
دومین مشکل رندر بد و عدم تنظیمات خوب هست.متاسفانه همه فکر میکنن اسم مکسول میاد وسط دیگه کارا توپ میشه چون فیزیکال هست! وقتی اسم فیزیکال میاد کار سخت تر میشه. تو این کار عملا اصلا نور پردازی وجود نداره و رندر شبیه اسکن لاین شده.
سومین مشکل تکسچر های بسیار ضعیف و کوچیک که هم تایل شدن هم اشل مناسبی انتخاب نشده.علتش هم چند دلیل هست.عدم شناخت متریال عدم شناخت کار و آشنایی نداشتن با کارهای اجرائی.اگه آشنایی باشه که جرم سنگین تر هست.یعنی بلد بودن و استفاده نکردن خب....
چهارمین مشکل عدم شیدر سازی هست.شما فقط و فقط یه تکسچر دادی و تمام! برای شیدرسازی هیچ زحمتی کشیده نشده.یا اگر هم شده نشون نمیده
من نمی فهمم برای چنین فضای 2 تا کولر میخواد چیکار!
حالا راه کار چیه!
ببین دوست من در نگاه اول شما باید و باید تا میتونی کار ببینی.چه کار اجرایی چه سه بعدی.
evermotion.org
ronenbekerman.com
3dtotal.com
این سایت ها رو باید اینقدر نگاه کنی تا چشمت آشنا بشه که مثلا برای فلان رنگ فلان چیز خوبه و اینها
من شخصا سایت معروف
http://d-e-s-i-g-n.ru/ که به نظرم یکی از بهترین سایتها هست رو با یه برنامه سایت دانلودر کلش رو دانلود کردم! همیشه بصورت آفلاین نگاه میکنم.
به نظرم صرفا اسم بردن نرم افزارهای قلمبه سلمبه مثل راینو یا مکسول مجوز برای یه کار نمیشه! شما با مکس تنها و حتی منتال ری بتونی تسلط داشته باشی خیلی باارزش تر از کارهای اینجوری هست.
به نظرم میتونی برای شروع از برنامه وی ری استفاده کنی.چون ایترفیس ساده داره.مخصوص مکس هست و خیلی آموزش براش زیاده.اگه دقت بکنی 99 درصد کارهای تاپ گالری های دنیا رو با وی ری میزنن و این یعنی ساده بودن یه برنامه که من و شما که مثل انیماتورهای پیکسار به چیزهای خاص دسترسی نداریم بتونیم ازش خروجی خوب بگیریم
ببخشید نقدم تند هست.اما باید کوبنده باشه تا تکونش باعث پیشرفت بشه.اگه من بیام روی چنین کار ضعیفی تعریف و تشکر بزارم عملا در حق شما جنایت کردم.
موفق باشی.