stop music

سلام من دارم يه برنامه مثل ويندوز ايكس پي طراحي مي كنم اما يكي 2 تا مشكل كوچولو پيدا كردم يكي اينكه مي خوام مثلا" از برنامه KM Player خارج شم مي خوام فقط چند تا موزيك قطع شه يعني من چند تا آهنگ گذاشتم كه وقتي مي خوام استپ كنم فقط مي خوام همين آهنگا استپ شه بايد چه كار كنم ممنون؟

Silver PC

Well-Known Member
سلام !

منظورتون رو متوجه نمیشم !

یعنی چی ؟! کجاش با mmb بود ؟!

يعني اينكه من چند تا موزيك مي زارم براي پخش توي پروژه اي كه درست كردم خب آهنگهاي زيادي وجود داره حالا من فقط مي خوام از بين اين همه آهنگ فقط 7 -8 تا از اونا رو استپ كنم مثلا" فرمان Stop Sound() كه فقط اينجوريه يا فرمان Audio Stop() هم كه اينجوريه چيزي نيست كه توش بنويسم بايد چه كار كنم؟
يا يه مثال ساده تر آقا من 2 تا برنامه اجراي آهنگ درست كردم يكي KM Player كه مي تونه آهنگ اجرا كنه و يكي هم يه برنامه از خودمه كه توش فقط 10 تا آهنگ گذاشتم كه هر كي روي آهنگاش كليك مي كنه آهنگها اجرا ميشه خب حالا من به كليد خارج از برنامه دوم دستور دادم كه Hide("Audio PL2")
AudioStop() خب حالا وقتي روي دگمه * مي زنم هر آهنگي كه داره پخش مي شه استپ مي كنه نمي خوام اينجوري شه مي خوام فقط همين 10 تا آهنگ رو مي خوام استپ كنم.

moalla

Member
اگه درست متوجه شده باشم مثلا ده تا فایل صوتی میخواید همزمان اجرا بشه و با زدن دکمه ای مثلا دوتای اول قطع بشه و بقیه در حال اجرا باشه. درست متوجه شدم؟
روشی که به ذهنم میرسه: از هر کدوم از فایلها با استفاده از برنامه Aleo Flash MP3 Player Builder 3.1.23 یک فلش پلیر بسازید. البته توی mmb هم باید به تعداد هر کدوم از فایلهای swf ساخته شده یک آبجکت بذارید. با آدرس دهی آبجکت فلش نسبت به mp3 پلیری که با اون برنامه ساختید فایل پخش میشه. برای قطع اون باید دوباره دستور flash رو اجرا کنید و این بار آدرس یه فایل اشتباه بدید تا فایل قطع بشه. اگه منظورتون همین بود و همچنان متوجه نشدید بیشتر توضیح بدم

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
يعني اينكه من چند تا موزيك مي زارم براي پخش توي پروژه اي كه درست كردم خب آهنگهاي زيادي وجود داره حالا من فقط مي خوام از بين اين همه آهنگ فقط 7 -8 تا از اونا رو استپ كنم مثلا" فرمان Stop Sound() كه فقط اينجوريه يا فرمان Audio Stop() هم كه اينجوريه چيزي نيست كه توش بنويسم بايد چه كار كنم؟
يا يه مثال ساده تر آقا من 2 تا برنامه اجراي آهنگ درست كردم يكي KM Player كه مي تونه آهنگ اجرا كنه و يكي هم يه برنامه از خودمه كه توش فقط 10 تا آهنگ گذاشتم كه هر كي روي آهنگاش كليك مي كنه آهنگها اجرا ميشه خب حالا من به كليد خارج از برنامه دوم دستور دادم كه Hide("Audio PL2")
AudioStop() خب حالا وقتي روي دگمه * مي زنم هر آهنگي كه داره پخش مي شه استپ مي كنه نمي خوام اينجوري شه مي خوام فقط همين 10 تا آهنگ رو مي خوام استپ كنم.

دوست عزيز
سوالتون يكم گنگه. آيا منظورتون همونيه كه جناب moalla گفتن؟ يعني چندتا فايل رو همزمان رو پخش ميكنيد و بعد ميخوايد از بين اونايي همزمان پخش هستن يكي يا دوتاش رو متوقف كنيد؟

لطفا در صورت امكان فايلتون رو پيوست كنيد تا از روي كدهايي كه نوشتيد منظورتون رو بهتر متوجه شيم.

نه ممنون آخه پروژه من یه چیزی حدود 400 مگا هستش یه سوال چجوری یه play list می سازن روی برنامه وینامپ یا kmplayer روی playlist کلیک می کنیم یه پنجره زیرش باز می شه و اسامی تمامی آهنگایی که ما انتخاب کردیم اونجا هستش این جریانش چه جوریه ممنون میشم!

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
نه ممنون آخه پروژه من یه چیزی حدود 400 مگا هستش یه سوال چجوری یه play list می سازن روی برنامه وینامپ یا kmplayer روی playlist کلیک می کنیم یه پنجره زیرش باز می شه و اسامی تمامی آهنگایی که ما انتخاب کردیم اونجا هستش این جریانش چه جوریه ممنون میشم!

دوست عزيز

اين سوال شما با سوالي كه قبلا پرسيديد متفاوت هست.

براي ساخت Play list ميتونيد از شي ListBox استفاده كنيد و با دستور AddItem نام فايلهايي كه باز ميشن رو تو ليست باكس برگردونيد.

بعد با دستور GetSelectedItem گزينه اي كه كاربر انتخاب ميكنه رو به آدرس مربوطه نسبت بديد و فايلش رو پخش كنيد.

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا