sticky ?????

ady_constantine

Active Member
اول مي خواستم بدونم معني اين sticky چيه ؟ معادل فارسيش ؟

دوم اينكه ادمين چطور مي تونه موضوعات كاربران را sticky كنه ؟؟ مسير آنرا در كنترل پنل بهم بگيد .

ممنون .

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا stiky اصطلاحا يعني مهم !
اما كلا كسي بخواد نامه مهم بفرسته كافيه موقع نوشتن نامه نوعشو مشخص كنه نيازي به رفتن به كنترل پنل نداره

مجيد

siavash45

Member
با سلام
اتفاقا اين سوال منم بود...و از طرفي مي خواستم ببينم چه طور ميشه به نامه ها جواب داد.

ady_constantine

Active Member
خيلي ممنون كه جواب داديد .
درسته ! رفتم ديدم . توجه نكرده بودم
اما اينكه خيلي بد است . من فكر مي كردم تنها از اختيارات مدير و ادمين است . حالا نميشه آنرا از حالت مهم در آورد . آخه هميشه صفحه اول مي مانند با وجود اينكه ممكنه قديمي بشند .

ضمنا آيا اوليت خبر از استيكي بالاتر است ؟؟؟؟

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

آره آقا خبر از استيكي يا مهم بالاتر قرار ميگيره..

نه متاسفانه نميشه اين امكانو برداشت :?

مجيد

ady_constantine

Active Member
در مورد استيكي دو مطلب بدست آوردم كه گفتم به شما دوستان هم بگم :

1) اول اينكه اين دست ادمين است كه مي تواند تعيين كند در هر انجمن كاربرانش مي توانند استيكي تعريف كنند يا نه .

2)‌ ادمين و مدير مي توانند موضوعاتي كه كاربران استيكي تعريف كردند را به حالت نرمال يا اصلا به حالت خبر تغيير دهند . براي اين كار كافيست تنها در پست شروع كننده كليد Edit را بزنند .

shahrokh_xp

Active Member
ady_constantine گفت:
در مورد استيكي دو مطلب بدست آوردم كه گفتم به شما دوستان هم بگم :

1) اول اينكه اين دست ادمين است كه مي تواند تعيين كند در هر انجمن كاربرانش مي توانند استيكي تعريف كنند يا نه .

2)‌ ادمين و مدير مي توانند موضوعاتي كه كاربران استيكي تعريف كردند را به حالت نرمال يا اصلا به حالت خبر تغيير دهند . براي اين كار كافيست تنها در پست شروع كننده كليد Edit را بزنند .
پس خودتان به پاسختان رسیدید :wink: :roll:

جدیدترین ارسال ها

بالا