قالب Starwars Sword

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام. دیگه میدونید کیه. داد ماسه. خوبید.
این یک تمرین بود که البته من با موتور و متریال های و ری -v-ray رندر گرفتم که به خاطر جلوی این شمشیرها که لیزر بیرون میاد مدت زمان رندر 2:15 ساعت شد تقریبا
N_aggressive%20%2836%29.gif
. البته سیستم من قوی هستش ولی در این صحنه
1.344.200 عدد polygon وجود دارد. حتی به ------ هم تبدیلش کردم که نمی دونم اثری داشته تو زمان رندر یا نه
هر شمشیر از 671.204 عدد polygon تشکیل شده. سنگین ترین کاری بود که تاحالا زدم.
رندرش بیچارم کرد. یک روز داشتم بهش ور میرفتم رندر بگیرمش.(البته فکر می کنم تنظیمات رندرم یک جاییش اشکال داشت ولی این هم کاره سنگینی بود مخصوصا به خاطر اون سوراخ ها )
خلاصه خوشحال میشم نظرتون رو بدونم
N_aggressive%20%2813%29.gif

وایر فریم اضافه شد

2تا عکس گزاشتم یکی کم حجم یکی حجم زیاد تر. فرقش این هستش که اون که حجمش بیشتره رنگا بهتره مخصوصا رنگ استودیوش. سعی کنید حجم بالا رو ببینید

Software Used
Max 2013 + Photoshop + V-ray

پیوست ها

• StarWars Sword WireFrame.jpg
    StarWars Sword WireFrame.jpg
    798.9 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • StarWars Sword 2.jpg
    StarWars Sword 2.jpg
    117.9 کیلوبایت · بازدیدها: 14
آخرین ویرایش:

max vray

کاربر VIP
سلام مدل سازی خوبی داره.نورش میزاشتی بهتر بود جلوه باحالی هم پیدا میکر بعد تو فتوشاپ با گلو تاثیرش رو اطراف نشون میدادی و با چندتا براش ترک چیزی شبیه جرغه های الکتریکی درست میکردی باحالتر میشد فکر کنم.
اما استودیوت hdri داره؟اگه نه بذار تا رفلکت ها بهتر بشهو
در کل کار خوبیه مخصوصا جزییات مدلینگ.
موفق باشی:rose:

Gryphon

Member
سلام داد ماس!!
ذلت(!) قشنگ و تمیزی شده.:green:
ولی یه سوال: پ این لیزرش کوووووووووووو؟ با لیزر فکر کنم قشنگ تر میشد.
:rose::rose:

آخرین ویرایش:

maxpin206

Well-Known Member
سلام
مدل سازی خیلی خوب شده
نور هم عالیه
قسمت متریالش کم کاری کردی به خصوص استیل خیلی به سفیدی میزنه
بهتر بود قسمت شیار دار یا دسته از جنس پلاستیک بود
در کل عالیه

hamed.f

Well-Known Member
آفرييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييين:oops:
نسبت به کارهای قبليت خيلی بهتر کار کردی،تبريک ميگم:rose:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
خیلی زیبا شده، اما بدون اون لیزر ها بیشتر شبیه رسوب گیر آبگرمکن شده،یعنی اگر نمینوشتی چیه ممکن بود خیلی ها نفهمن! با فتوشاپ و افتر خیلی راحت میتونی لیزرشو بذاری!
علی یارت*

::reza::

کاربر VIP
سلام
کلیت مدلسازی خوبه. اما 671.204 پلیگان برای هر کدوم!!! با این تعداد فیس شما میتونستید حداقل 10 تا 15 مدل در همین حد بسازید. بالا بودن فیسها معمولا مشکل سازه هم تو بحث گسترش مدل و هم تایم رندر. (وایر فریم هم بزارید ، گرچه به خاطر بالا بودن پالیگانها فکر نمیکنم خطوط edge به خوبی دیده بشه)
موفق باشی

Mehroo

Member
671.204 پلیگان در حالت توربو اسموس محاسبه شده یا low poly ؟
در کل مدلینگ خیلی خوب شده و مثل همه دوستان دوست داشتم لیزر ها رو در یک استودیوی تاریک ببینم

agira3d

کاربر VIP
سلام
من لیزرو دیدم نامرئی شده:green:
کاره خوبی شده.مشش هم فکر کنم با سموس این همه شده.
پیشرفت خوبی کردی.
موفق باشی.:rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام مدل سازی خوبی داره.نورش میزاشتی بهتر بود جلوه باحالی هم پیدا میکر بعد تو فتوشاپ با گلو تاثیرش رو اطراف نشون میدادی و با چندتا براش ترک چیزی شبیه جرغه های الکتریکی درست میکردی باحالتر میشد فکر کنم.
اما استودیوت hdri داره؟اگه نه بذار تا رفلکت ها بهتر بشهو
در کل کار خوبیه مخصوصا جزییات مدلینگ.
موفق باشی:rose:

سلام . باهات موافقم جاهایی رو که متوجه شدم. اخه من فقط یک آموزش جامع از فتوشاپ دیدم خیلی وارد نیستم. متسفانه عکس hdri نداشتم. مرسی . لطف کردی نظر دادی :rose:

سلام داد ماس!!
ذلت(!) قشنگ و تمیزی شده.:green:
ولی یه سوال: پ این لیزرش کوووووووووووو؟ با لیزر فکر کنم قشنگ تر میشد.
:rose::rose:
سلام گیریفون. والا همینجوریش خیلی سنگین شده بود با اینکه پروکسی هم کردم بازم سنگین بود. فقط تونستم به زور رندر بگیرم. خودمم تو فکر لیزرش بودم ولی رندرش خیلی رو مخم رفته بود بیخیال شدم. مرسی . لطف کردی نظر دادی :rose:

سلام
مدل سازی خیلی خوب شده
نور هم عالیه
قسمت متریالش کم کاری کردی به خصوص استیل خیلی به سفیدی میزنه
بهتر بود قسمت شیار دار یا دسته از جنس پلاستیک بود
در کل عالیه
سلام مکس پین. والا استیلش خودم خیلی حال کردم که رو به واقعی میزنه. نمی دونم حالا. قسمت شیار رو منظورت رو نگرفتم. در کل مرسی. لطف کردی نظر دادی.

آفريييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييين:oops:
نسبت به کارهای قبليت خيلی بهتر کار کردی،تبريک ميگم:rose:

مرسی حامد جون. موافقم باهات :lol:. مرسی. لطف کردی نظر دادی:rose:

خیلی زیبا شده، اما بدون اون لیزر ها بیشتر شبیه رسوب گیر آبگرمکن شده،یعنی اگر نمینوشتی چیه ممکن بود خیلی ها نفهمن! با فتوشاپ و افتر خیلی راحت میتونی لیزرشو بذاری!
علی یارت*
:lol:رسوب گیرو جالب اومدی. من که تاحالا ندیدم. والا تو فتوشاپ در سطح جامع هستم. ولی مرسی. لطف کردی نظر دادی :rose:
به نظر این یکی از بهترین کارهات هست
موفق باشی دوست من.
سلام. خودت سالاری قشنگ دیدی . مرسی لطف کردی نظر دادی

سلام
کلیت مدلسازی خوبه. اما 671.204 پلیگان برای هر کدوم!!! با این تعداد فیس شما میتونستید حداقل 10 تا 15 مدل در همین حد بسازید. بالا بودن فیسها معمولا مشکل سازه هم تو بحث گسترش مدل و هم تایم رندر. (وایر فریم هم بزارید ، گرچه به خاطر بالا بودن پالیگانها فکر نمیکنم خطوط edge به خوبی دیده بشه)
موفق باشی
سلام استاد بزرگ. حاجی مگه داریم قطعه تولید می کنیم می خوایم هزینه بیاد پایین :lol: شوخی می کنم. والا توربور اسموت 2 هم داره. ولی خوب جزئیاتش بالا هستش نسبتا. حالا وایر فریم هم میزارم ببینید. مرسی . لطف کردی نظر دادی:rose:

آورین خوب شده:rose:. کاش یه رندر با لیزرش هم میذاشتی...
سلام. آره بچه ها هم میگن. خیلی سنگینه به اینکه میزاشتم. دستگاهم هم قویه ولی تازه فهمیدم این مکس چی چیه.مرسی . لطف کردی نظر دادی:rose:

671.204 پلیگان در حالت توربو اسموس محاسبه شده یا low poly ؟
در کل مدلینگ خیلی خوب شده و مثل همه دوستان دوست داشتم لیزر ها رو در یک استودیوی تاریک ببینم

نه منظورم با توربو اسموت بوده. خودمم دوست دارم ولی چون سنگینه تکون خوردن تو محیط سخت شده. به هر حال مرسی. لطف کردی نظر دادی :rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام
من لیزرو دیدم نامرئی شده:green:
کاره خوبی شده.مشش هم فکر کنم با سموس این همه شده.
پیشرفت خوبی کردی.
موفق باشی.:rose:

آره منظورم با اسموس بود. پس چشم بصیرت یکی تو سایت داره خوبه :). مرسی . لطف کردی نظر دادی :rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
مرسی دکی جون. بله
دیفیوز 0 0 0
رفلکت 60 60 60
رفل گلوسینس 0.8
l روشن
بزار با عکس بزارم بقیه رو که اوکی شی. البته یادم نیست بهش تغیر دادم یا نه. چون هی بهش ور میرفتم. اون رفلکت 60 60 60 رو حالا خودت این ور اون ور کن اونی که می خوای رو پیدا کن. ( اگر خواستی )

جدیدترین ارسال ها

بالا