Starting windows

سلام
وقتی ویندوز 7 فقط روی سیستم نصبه و سیستم در حال بالا اومدن هست قبل از لود شدن ویندوز به من میگه که ویندوز مورد نظرت رو انتخاب کن در صورتی که فقط یه سیستم عامل نصب کردم.

Aerlier version of windows
windows 7

حتی زمان انتخاب گزینه رو هم توی Msconfig به حداقل رسوندم یعنی 3 ثانیه ولی میخوام کلا این صفحه انتخاب سیستم عامل نیاد.
داخل پانل Boot پنجره msconfig هم هیچ گزینه اضافی وجود نداره که بخوایم حذفش کنیم.:-?
میدونید چه جوری میشه یه کاری کرد که این پیام نشون داده نشه و یه راست ویندوز 7 بیاد بالا؟:green:
ممنون میشم اگه کمک کنید.:rose:

the_king

مدیرکل انجمن
سلام
وقتی ویندوز 7 فقط روی سیستم نصبه و سیستم در حال بالا اومدن هست قبل از لود شدن ویندوز به من میگه که ویندوز مورد نظرت رو انتخاب کن در صورتی که فقط یه سیستم عامل نصب کردم.

Aerlier version of windows
windows 7

حتی زمان انتخاب گزینه رو هم توی Msconfig به حداقل رسوندم یعنی 3 ثانیه ولی میخوام کلا این صفحه انتخاب سیستم عامل نیاد.
داخل پانل Boot پنجره msconfig هم هیچ گزینه اضافی وجود نداره که بخوایم حذفش کنیم.:-?
میدونید چه جوری میشه یه کاری کرد که این پیام نشون داده نشه و یه راست ویندوز 7 بیاد بالا؟:green:
ممنون میشم اگه کمک کنید.:rose:

جرات نمی کنم با bcdedit خود ویندوز راهنمایی تون کنم، چون از وضعیت فعلی بوت تون اطلاعی ندارم و اگه یک مرحله رو اشتباه انجام بدید بوت سیستم بهم می ریزه.
نرم افزار EasyBCD (رایگان ئه) رو نصب و اجرا کنید. صبر کنید تا اجرا بشه. از دکمه Edit Boot Menu اش استفاده کنید. اگه بیش از یک Entry هست، اونی که
مربوط به ویندوز 7 تون هست رو تیک بزنید (ستون Default) و بقیه رو بعد از انتخاب کردن با دکمه Delete حذف کنید. حالا گزینه Skip the boot menu رو انتخاب کنید
و با دکمه Save Settings ثبت کنید.

EasyBCD Community Edition - Softpedia

جدیدترین ارسال ها

بالا