Squeeze

madar graphic

Active Member
سلام
بچه ها کسی میدونه Squeeze چیه و چطوری باید ازش استفاده کرد؟لینک دان؟:green:

ببینید من می خواهم یک فیلم رو از تو افتر با فرمت flv اکسپرت کنم

چند راه هست یکی از تو خود رندر کویی 2.از تو فایل اکسپرت 3.خارج از افتر اونو تبدیل کنی

حالا من از کیفیت اینا راضی نبودم توی یه فرم خارجی نوشته بود باید از Squeeze استفاده کنید و بعد بیاریدش تو فلان و...:cool:
ما هم که زیاد نفهمیدیم:mad:

کسی از استادان عزیز هست که ته توش رو در بیاره

خیلی خیلی ممنون

:oops:

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام دوست عزیز:rose:
احتمال بسیار زیاد منظورش این بوده که با MOV و کیفیت عالی رندر بگیر و بعد با Sorenson Squeeze کانورت کن.
این برنامه یه کانورتور بسیار قوی مخصوصا برای ویدئوهای تحت وب هست که هم حجم کم میخوای هم کیفیت بالا. تو یکی از ویدئوهای Creative Cow این Ahoran Rabinowitz داشت از یکی از محصولاتش تعریف میکرد به عنوان
Internet Killed The Video Star که یه پکیج آموزشی هست برای درست کانورت کردن ویدئو هایی که میخوای تو وب بذاری.
این برنامه رو هم معرفی کرد. این برنامه Preset های مختلف داره مثلا برای کسایی که با Dial up میخوان ببیننش یا ....
موفق باشی:oops:

madar graphic

Active Member
سلام
خیلی خیلی ممنون
فقط یه سوال دیگه هم دارم

ویژگی های جدید AE cs5 چیه؟
فکر کنم تو رندر سرعتش بیشتر باشه و چرا اونو 64 بیتی زدند؟

ممنون:oops:

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
خواهش میکنم دوست عزیز:oops:
شما یه جستجو ساده که بزنی همه مشخصات با جزئیات میان:neutral:
- ولی بزرگترینش که همین 64 بیتی شدنش هست که به قدرتش اضافه کرده. چون شما تا CS4 فقط میتونستین از2 یا 3 گیگ رم استفاده کنید ، حالا حتی اگه 16 گیگ هم رم داشته باشی. با 64 بیتی شدن قابلیت پشتیبانی رم بالا رفته. همینطور باید از پلاگین های 64 بیت استفاده کنی.
- Ram Preview ها طولانی تر شدن مثلا شما قبلا فقط میتونستی 10-5 ثانیه از کارت رو ببینی اینجا تا 1 دقیقه هم میشه البته بستگی به رم داره...
- موکا 2 بهش اضافه شده که خودش خیلی توضیحات داره ، ولی سادش اینه که یه نرم افزار قوی برای ترکینگ صفحه ای هست.
- اضافه شدن Roto Brush بهش که بیشتر برای جدا کردن 2 تا شی از هم استفاده میشه ، قبلا برای اینکار باید از متحرک کردن ماسک ها یا همون Rotoscoping استفاده میکردیم یا دست به دامن فیلتر های Keying مختلف می شدیم.
- یه چند تا افکت جدید هم بهش اضافه شده مثل Color Finesse 2 و ....
و....
موفق باشید:oops:

madar graphic

Active Member
خیلی ممنون آقا رضا
میگم چطوری میشه به افتر بگیم که از رم بیشتری استفاده کنه(از تو پرفورمنس ؟)
و آیا اصلا این کار درسته؟ که تنضیمات رو بهم بریزیم
تو یکی از آموزش های کریت کاو دیدم که شیفت رو گرفت و رفت تو پرفورمنس و یه خونه دیگه بهش اضافه شد. می گفت این سیکرته
شما می دونید جریانش چیه؟

ممنون
:oops:

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام دوست عزیز:rose:
والا در هر صورت که نمیشه 4 گیگ رو استفاده کنی ، یه برنامه هست برای این که تو وقت رندر یا RAM-Preview کمک میکنه تا سریع تر شه ولی من و چند تا از بچه های دیگه نتونستیم نصبش کنیم اسمش هم Nucleo Pro هست. ولی شما برو همون CS5 رو نصب کن بهترین Performance رو بهت میده...
اون هم آره منوی Secret ئش بود که فقط تا CS3 بود از CS4 به خاطر همین آموزش دیگه همه میدونستن برش داشتن:green:الان دقیقا یادم نیست مربوط به چی بود:-? تو خود ویدئو ئه میگه...
موفق باشید:oops:

madar graphic

Active Member
کارت درست آقا رضا
میگم یه سوال؟
وقتی یه تیزر ساخته میشه که مثلا صدا ها با حرکات تزر کاکلا هماهنگه
اول صدارو می سازدن بعدا تیزر رو با اون مچ می کنن درسته؟
و با چه ننرم افزاری این کار رو میکنن(سونی وگاس یا ؟؟...)

من حقیقتش به صدا خیلی علاقه دارم ولی نمی تونم با تیزرهام خوب هماهنگ کنم و حتی نمی تونم صدا بسازم
البته پرو اسکرز و دیزاینر سود افکس رو هم دیدم ولی زیاد حال نداد به نظر شما باید از کجا شروع کنم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا