Fa SQLite

mohamadarab

Active Member
سلام...
دوستان من داخل پروژم از جستجویی که توسط SQLite درست شده استفاده کردم،دقیقا همون دفتر چه تلفنی که در بحث آموزش SQLite هستش....
ولی سوال هایی هست،اونم اینکه :
1-می خوام نتایج جستجو قابل select شدن باشه،یعنی با انتخاب هر کدوم یک عملی صورت بگیره..
2_و دیگه اینکه می خوام در این جستجو مثلا وقتی جستجو بر اساس نام هستش،یکسری کلمات کلیدی براش قرار بدم،که اگه نام یادش نبود اون کلمات کلیدی جایگزین باشن
مثلا اگه نام مجید انلاین هستش،اگه این اسم یادش نبود،نوشت مالتی مدیا بیلدر همون اطلاعات مجید آنلاین رو نمایش بده..
ممنون از راهنمایی هاتون...
..
مرسی:rose:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
1-می خوام نتایج جستجو قابل select شدن باشه،یعنی با انتخاب هر کدوم یک عملی صورت بگیره..
دوست عزيز
براي انجام منظورتون پيشنهاد ميكنم نتيجه جستجو رو به يك ليست باكس ارسال كنيد

2_و دیگه اینکه می خوام در این جستجو مثلا وقتی جستجو بر اساس نام هستش،یکسری کلمات کلیدی براش قرار بدم،که اگه نام یادش نبود اون کلمات کلیدی جایگزین باشن
مثلا اگه نام مجید انلاین هستش،اگه این اسم یادش نبود،نوشت مالتی مدیا بیلدر همون اطلاعات مجید آنلاین رو نمایش
متاسفانه متوجه منظورتون نشدم. لطفا بيشتر توضيح بديد چي مي‌خواهيد

mohamadarab

Active Member
اگه میشه واسه Select شدن نتایج جستجو یک مثال بزنید...
....
مشکل مربوط به کلمات کلیدی حل شد،یک فیلد دیگه براش تعریف کردم و اطلاعات رو وارد کردم..
...:rose:
ممنون ..
مرسی

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
-می خوام نتایج جستجو قابل select شدن باشه،یعنی با انتخاب هر کدوم یک عملی صورت بگیره..
دوست عزيز

فرض كنيم نتايج جستجو شما 5 ركورد هست كه هر ركورد هم شامل 4 فيلده و نتيجه تو متغيري به نام $Result برگشته

با فرض اينكه ما قصد دارد فيلدهاي دوم هر ركورد رو تو يك ليست باكس بنويسيم كد شما اين خواهد شد:
کد:
[COLOR=Blue]If [/COLOR](Result$<>[COLOR=DarkRed]''[/COLOR]) [COLOR=Blue]Then[/COLOR]
  [B][COLOR=Navy]ListBoxDeleteItem[/COLOR][/B]("ListBox","-1")
  recordnumber = [COLOR=Blue]GetArrayNum[/COLOR](Result$,[COLOR=DarkRed]'#'[/COLOR])
  [COLOR=Blue]For [/COLOR]i=1 [COLOR=Blue]To [/COLOR]recordnumber
    record$[i] = [COLOR=Blue]GetArrayItem[/COLOR](Result$,[COLOR=DarkRed]'#'[/COLOR],i)
    record$[i] = record$[i] +[COLOR=DarkRed] '|'[/COLOR]
    [COLOR=Blue]For [/COLOR]j=1 [COLOR=Blue]To [/COLOR]4
      field$[j] = [COLOR=Blue]GetArrayItem[/COLOR](record$[i],[COLOR=DarkRed]'|'[/COLOR],j)
    [COLOR=Blue]Next [/COLOR]j
    [B][COLOR=Navy]ListBoxAddItem[/COLOR][/B]("ListBox","field$[2]")
  [COLOR=Blue]Next [/COLOR]i
[COLOR=Blue]End[/COLOR]

mohamadarab

Active Member
ممنون از راهنمایی تون..
خیلی خوب توضیح دادید ولی نتونستم از دستوری که نوشتید ،استفاده کنم..
امکانش هست با یک مثال توضیح بدید..
..
مرسی:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا