Sport Poster- حامد طالبانی

hamex

Member
بازم سلام و درود به همه دوستان
موضوع این کار که مشخصه.فقط راجب تکنیک باید بگم که حالت فیگور ها رو از رو عکسهای ورزشی تو photoshop طراحی کردم . بعد رنگشون کردم و واسه background از بافت استفاده کردم. آخر کارم لوگو و تایپوگرافی رو طراحی انجام دادم.
این پوستر حدودا 8 ساعت وقت برد.
امید وارم دوست داشته باشید :)
6bt3bd1.jpg

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
سلام حامد جان خوبی؟

یه طرح تغریبا بی نقص

فقط اون فونت سفید میشد از رنگ بهترو و فونت قشنگتر اسفاده کرد

james007

New Member
انگشت دست راست فوتبالیست یکم ایراد داره
رنگ تیتر بالا رو هم هر چیزی غیر از سفید قرار بده

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
یه نکته یادم

دست فوتبالیست کوتاه به نظر میاد
اگه یکم رو سایه کار کنید این مشکل حل میشه

پیوست ها

• 21.gif
    21.gif
    11.5 کیلوبایت · بازدیدها: 7

shirini_forush

Well-Known Member
بسیار زیباست حامد جان
کاراتون نظر من رو نسبت به photoshop عوض میکنه.
حالا یه چیزی (چند تا چیزی!):
- بافتی که برای bg به کار بردید برای جایی مثل جلد کتاب خیلی خوب در میاد ولی اگر کار فلکسی بید نمیدونم چقدر جالب میشه
- سایه ای که به "اولین نمایشگاه لوازم و تجهیزات" دادید یکم واسش گشاده!
- چرا عنوان وسط نیست؟!
+ ایرادی که دوستان به انگشتا گرفتن وارده. منتها یه چیزی هست. این که ماخیلی چیزها رو تو عکس که میبینیم ایرادی نیست. ولی وقتی عین همون با دست کپی میشه یکم ناجور به نظر میاد.
+ امیدوار باش... دوستش داریم :wink:
+ خودتم دوست داریم :oops:

شاد باشی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
حامد خيلي قشنگ شده. البته بعد از مدتها يه كار تركيبي ازت ديدم. بعد از اون طرحي كه براي صنايع شير زده بود ديگه كار تركيبي نداشتي يا ما نديديم.

اين كارت هم مثل بقيه كارات عاليه و تنها ايرادش بنظر من همن موضوع 2 تا دست فوتباليسته. بقيه موارد عاليه.

برعكس بقيه بچه ها كه از عنوان و رنگش ايراد گرفتن بنظر من ايراد خاصي نداره و خيلي خوبه. هم طرز نوشتنش هم فونتش و هم رنگش ايراد خاصي نداره.

موفق باشي.

سلام
بسیار عالی شده.
من هم با نوشته فارسی کار موافق نیستم،چون تم اسپرته بهتر می شد کار کرد.
اگر یه مقدار از پشت سر و شونه های شناگر رو هم میزاشتی به نظرم بهتر می شد.
موفق باشی

Soldier

Member
خیلی قشنگ شده منتها همون طوری که سفیر عزیز گفتن بگراند کار برای جلد کتاب خوبه و معلوم نیست روی کار فلکسی خوب در بیاد یا نه !
پ.ن : البته شما استادین من فقط نظر خودمو گفتم .

navidba

Well-Known Member
به نظر من اگه دو تل شمشیر بازی چیزی ته مینداختی جالب می شد دست فوت بالیست هم خوبه بابا ایراد بنی اسرائیلی می گیرید

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بافتی که برای bg به کار بردید برای جایی مثل جلد کتاب خیلی خوب در میاد ولی اگر کار فلکسی بید نمیدونم چقدر جالب میشه
البته تا اونجايي كه من ميبينم حامد اسمي از فلكسي نبره و گفته كه اين طرح براي يه پوستره.

h.khafan

Active Member
سلا حاج حامد !

چه خبر؟

خیلی توپ شده فقط همون دسته فوتبالیسته مورد داره بقیهش حرف نداره.

موفق باشی
حامد

neolone

Member
سلام حامد جان
کارت مث همیشه مشتیه..
فقط ناقلا راجع به اون کار نمایشگاه کودک که زده بودی که این همه ملت به خاطر چشم دو تا بچهه بهت گیر دادن من تو شیراز اونو رو بیلبورد دیدم با همون حالت "وحشتناک " چشما...:wink: ها؟

Mandana

Active Member
دست فوتبالیست ئه برای این کوتاه ئه که خم شده خو!
62.gif

اما خوب انگشت اون یکی دستش یکمی کج و کوله است.بجز اون رنگها خیلی مرده اند.شاید مانیتور من این جوری ئه اما احساس می کنم برای ورزشی، از رنگهای زنده و تحرک دار استفاده بشه خیلی بهتره.اما کار ات حرف نداره.مثل همیشه عالی ئه
bouquet.gif

موفق باشی
wavey.gif

Soldier

Member
حامد جان این دست رو عوض کن دیگه ! تا حالا شونصد تا پست دادن براش .

pythoN

Active Member
نه ... اصلا بابا مشکل از دست خود کارلوسه . وقتی میخواد زربه بزن کجش میکنه و این باعث میشه تا خطای دید به نظر بیاد اما . کل کار فوق العادس . فقط انگشت دست راستی که گفته شد .
و اینکه برای logo کار رنگ بندی جالبی میتونستی طرح ریزی کنی .
اما کارت همین جوری هم فوق العادس

sepi90

Member
از نظر بنده خيلي خيلي عالي

اون دست چپش هم فکر نميکنم مورد داشته باشه ، يعني خودتون اگر بريد جلوي آيينه همچين فرمي بگيريد چيزي مثل همين رو ميبينيد .

در مورد انگشت دست راستم ، به نظر من غير طبيعي نيست چون يه فوتباليستي که در گير هيجان شده و هم بايد فکر کنه و هم بازي کنه و هم عجله کنه از اين حالت ها هم توش ديده ميشه ( مثل علي دايي ، که تا دلتون بخواد حالت براش پيش مياد ... فردا منو ميدزدن ميبرن برنامه 90 ازش دفاع کنم )

من فوتبال بازي نکردم ولي به نظر من فوتباليست تو اين حالت داره ديريپل ميکنه .چون با اين وضعيت نميتونه با توپ حرکت کنه و نميتونه شوت بزنه . :d ( نظر روانشانسيمونم داديم لال از دنيا نريم )

خلاصه که من حال کردم .

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا