جلوه های ویژه Splash Test 01 - Houdini 12.5

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام به همه دوستان عزیز و گرامی. امیدوارم خوب باشید.
این تست آخرم هست. کل کار توی هودینی انجام شده. سیمولیتش زمان زیادی نبرده. برای رندرش اما یه 7 ساعتی منتظر نشستم تا تموم شد.
بیشترین تمرکزم توی این تست روی مبحث رندرینگ بوده. آخه رندر کردن کف و حباب آموزش ازش زیاد نیست سعی کردم با آزمون و خطا به این نتیجه ای که می بینید برسم.
اما این اولین تست کاملم هست توی این زمینه. به نتیجه های خوبی رسیدم. سعی می کنم توی تست های بعدی از تجربه های این تستم استفاده کنم. شما هم اگه مشکلات کارو بهم بگید ممنون می شم و حتما توی تستای بعدی ازشون استفاده می کنم برای بهبود نتیجه نهایی کار.
امیدوارم خوشتون بیاد از این کار.
موفق و سر بلند باشید.

https://vimeo.com/68820269

http://s4.picofile.com/file/7812229886/Splash_Test_05_C.mov.html

پیوست ها

• Splash Test 01-C.jpg
    Splash Test 01-C.jpg
    104.9 کیلوبایت · بازدیدها: 34

m.n1362

Member
سلام امین جان خوبی؟پسر خیلی خوب شده هو دینی واقعا عالی من یکی از دوستام باهاش رندرم میگیره خیلی خوبه هی می گم میام یاد میگیرمو وقت نمیشه...در کل خیلی عالی بود اینو بتونی به کنار صخرهای نسبت بدی عالیی میشه درود بر امین:rose:یکم احساس میکنم بغلا اب زیادی میاد بالا اما فکر کنم فقط احساسه:green:

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام امین جون خیلی زیبا بود به وجد اومدم وقتی دیدم
رندر اگه با نور و استادیو بود فوق العاده میشد
به نظر من سیمولیتش قویتر از ریل فلو باشه :د
فقط آب خیلی خیلی تو چهار گوشه بالا میره بعد از برخرود

افرین :rose:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
به
عالی بود امین جان خیلی لذت بردم ، اون ریز دونه هاش خیلی باحاله اونها مپه یا پارتیکله ؟؟؟!!!!
:rose:

Amin 4D

سلام امین جان خوبی؟پسر خیلی خوب شده هو دینی واقعا عالی من یکی از دوستام باهاش رندرم میگیره خیلی خوبه هی می گم میام یاد میگیرمو وقت نمیشه...در کل خیلی

عالی بود اینو بتونی به کنار صخرهای نسبت بدی عالیی میشه درود بر امین:rose:یکم احساس میکنم بغلا اب زیادی میاد بالا اما فکر کنم فقط احساسه:green:

سلام. ممنون. لطف داری دوست من. هودینی که یه چیزی بیشتر از فوق العادس. حتما اگه زمینه کاریت ایجاب می کنه یادش بگیر که ضرر نمی کنی.
در مورد صخره و اینا هم حتما. مرحله به مرحله تستامو میرم جلو. اگه رم کم نیارم یه فکرایی هم برای صخره و دریا و اینا دارم.

سلام امین جون خیلی زیبا بود به وجد اومدم وقتی دیدم
رندر اگه با نور و استادیو بود فوق العاده میشد
به نظر من سیمولیتش قویتر از ریل فلو باشه :د
فقط آب خیلی خیلی تو چهار گوشه بالا میره بعد از برخرود

افرین :rose:

سلام. مرسی عزیز. بسی خوشحالیم خوشتون اومده.
رندرش که آره فقط تست اولیه ای بود برای اینکه ببینم رندر اسپلش ها و فوام ها رو چطوری باید انجام بدم. راضی کننده نیست هنوزم البته.
در مورد سیمولیتش نمیشه قضاوت کرد اینجوری. اما چون همه چی دم دسته آدمه توی خود نرم افزار، برای مراحل بعد از سیمولیتش که شامل متریال و نورپردازی و رندر هست خیلی دست آدم بازتره و راحت تره. توی بحث سیمولیت خود مایعات سرعتش بد نیست اما یه چیزی که هست اینه که نسبت به RF و naiad رم بیشتری به خودش اختصاص میده. یعنی برای کارای سنگین کم کمش به 12 تا 16 گیگ رم احتیاج داری. 24 گیگ باشه که دیگه همه جا جواب می ده و میشه تا چند ده میلیون پارتیکال رو سیمولیت کنی به راحتی. یه خوبی دیگش اینه که از صد در صد سی پی یو استفاده می کنه موقع سیمولیت. سیمولیت کف و حباب و این جور پیزا هم خیلی توش راحت تر و سریع تر از ریل فلو انجام میشه که خیلی خیلی خیلی عالیه به نظر من. اصلی ترین چیز که باعث واقعی جلوه کردن رندر مایعاته همین اسپلش و فوام هاس.

به
عالی بود امین جان خیلی لذت بردم ، اون ریز دونه هاش خیلی باحاله اونها مپه یا پارتیکله ؟؟؟!!!!
:rose:

ممنون. خوشحالم از اینکه لذت بردید. ایشالا همیشه زندگی به کامتون باشه.
اصل قضیه همینه دیگه. همین پارتیکال ها اسمشون Splash ه. اونا پارتیکال های واقعی و فیزیکال هستن و اصلی ترین دلیل طبیعی کردن رندر مایعات هستن. هنوز دارم روی رندرشون تست انجام می دن ببینم میتونم بهتر رندرشون کنم یا نه.

تشکر از همگی.
شاد باشید و موفق همیشه.

Mehran coyote

Well-Known Member
اها تازه یادم افتاد این صحنت منو یاده یه صحنه تو فیلم هری پاتر تو قسمت فکنم 5 یا 6ش بود که دامبلدور با ولدمورت تو وزارتخونه بعد از چندین سال با هم دوئل میکنن
و دامبلدور با ابی که تو حوضه اونجا هست ولدمورت رو تو اون آب حبس میکنه(آب رو به صورت توپ در میاره)و به هوا میبره وقتی ولدمورت طلسم رو میشکنه و آب میخوره زمین همچین جلوه ای داره

در مورد ریل فلو هم بگم هنگام سیمولیت واقعا سرعتش مزخرفه باید یه فکری بکنه

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
تو real flow 2013 سرعتش 60 درصد افزایش داره
--

ممنون امین جان
شما هم همینطور ، اسپلاش ها تو ریل فلو خیلی کند محاسبه میشه ...
من هودینی رو نصب دارم اما نمیدونم از کجاش شروع کنم :دی
موفق باشی بیشتر و بیشتر :rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام امین جان.عالی شده.والا من نتونستم ایرادی توش پیدا کنم.خیلی همه چی عالی بود. به نظرت چقدر طول میکشه بتونم اینطور کنم.می دونی برا چی مخوام؟
lovely-1.jpg

میخوام تو این کار کاری کنم مثلا قطرات بارون در حال چکه کردن باشه.انیمیشن نیست.کار تک فریم هست.یا مثلا گوشه های کانیو ها آب جمع شده باشه و از این دست کارها.
شاید بخوام در حال بارون رندر بگیرم.اما متاسفانه سیستم ذره ای خود مکس خیلی محدود هست.با پارتیکل فلو خیلی کل کل کردم.اما اصلا نتیجه نداد..یه سری فایل های آماده بارون گرفتم اما اینقدر سنگین بود سیستم در حال ترکیدن برای محاسبه قطره بارون روی مجسمه بود چه برسه این صحنه!!
راهی سراغ داری؟ مثلا صندلی و کف کارو ببرم هودینی شبیه سازی خیلی بعد از بارون یا چکه کردن رو نشون بدم

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
سلام امین جان

کار خیلی خوبی شده - ولی زمان رندرت خیلی زیاد شده با اینکه احتمالا sample رو هم زیاد نکردی، برای رندر مایعات و سیالات اصلا موتور رندر رو

روی Micropolygon قرار نده چون سرعت رندر رو شدیدا پایین میاره و اصلا هم ارزش این زمان زیاد رو نداره!

خوشحالم میشم تجربیاتی که گفتی تو این کار بدست آوردی رو با ما هم به اشتراک بزاری،حتما میتونه مفید باشه

Amin 4D

سلام امین جان.عالی شده.والا من نتونستم ایرادی توش پیدا کنم.خیلی همه چی عالی بود. به نظرت چقدر طول میکشه بتونم اینطور کنم.می دونی برا چی مخوام؟

میخوام تو این کار کاری کنم مثلا قطرات بارون در حال چکه کردن باشه.انیمیشن نیست.کار تک فریم هست.یا مثلا گوشه های کانیو ها آب جمع شده باشه و از این دست کارها.
شاید بخوام در حال بارون رندر بگیرم.اما متاسفانه سیستم ذره ای خود مکس خیلی محدود هست.با پارتیکل فلو خیلی کل کل کردم.اما اصلا نتیجه نداد..یه سری فایل های آماده بارون گرفتم اما اینقدر سنگین بود سیستم در حال ترکیدن برای محاسبه قطره بارون روی مجسمه بود چه برسه این صحنه!!
راهی سراغ داری؟ مثلا صندلی و کف کارو ببرم هودینی شبیه سازی خیلی بعد از بارون یا چکه کردن رو نشون بدم

سلام عارف جان. نظر لطفتونه. مرسی.
فک کنم برای این قبیل کارهایی که گفتین، ریل فلو بهتر جواب میده عارف جان. مخصوصا برای ساخت بارون و این جور چیزا. بازم من یه تست میکنم اگه جواب داد توی هودینی حتما نتیجه رو میگم خدمتتون.
البته عارف جان اگه یه همچین چیزی مدنظرتون هست اصلا نیازی به سیمولیت و اینا نداره و با سیستم های ذره ای مرسوم به راحتی قابل پیاده سازی هست:
http://s4.picofile.com/file/7813770214/Rain_Test_01.mp4.html

سلام امین جان

کار خیلی خوبی شده - ولی زمان رندرت خیلی زیاد شده با اینکه احتمالا sample رو هم زیاد نکردی، برای رندر مایعات و سیالات اصلا موتور رندر رو

روی Micropolygon قرار نده چون سرعت رندر رو شدیدا پایین میاره و اصلا هم ارزش این زمان زیاد رو نداره!

خوشحالم میشم تجربیاتی که گفتی تو این کار بدست آوردی رو با ما هم به اشتراک بزاری،حتما میتونه مفید باشه

سلام شهریار جان. مرسی آقا ممنون.
زمان رندر آره به نظر خودمم خیلی زیاد به نظر می رسید.انجین فیزیکال بیس هست شهریار جان. حواسم نبود بذارمش روی Raytrace.
در مورد تجربه ها هم وقت شد حتما یه مکینگ آف مختصر و مفید از نحوه سیمولیت و مخصوصا رندر این کار میسازم.

امین تری دی

Active Member
سلام امین جان خیلی test خوبی بود
اما یک ایراد کوچیک داشت اون اینکه بعد از ریختن آب به پایین از کناره های اون گوله های آب با سرعت خیلی زیادی به بالا پرتاب میشن و بعد از چند ثانیه به پایین میان کاش از بالا رفتن بیش از حد آب به بالا جلو گیری میکردی !
موفق باشی دوست من :)

جدیدترین ارسال ها

بالا