سلام خسته نباشی نورپردازی جالبی شده هیکلش شکل شگفت انگیز ها شده اما سرش مثل نوزاد ها شده و مشکل اینکه شکله نی نی ها شده هم فکر می کنم چشم و دندون هاشه راستی ffd چیه ؟ بعدش یه چیز دیگه اگه یه پوز بهش میدادی و بعد رندرش می کردی قشنگ تر بود از حالت مشنگی هم در میومد الان اینگار با برق خشکش کردند
سلام حمید جون. والا طبق رفرنس و آموزش هستش. البته دندوناش رو خودم اینجوری کردم. ffd همون مدیفایری که میدی بعد مثلا 3 3 3 میدی که ابجکت رو از هر قسمتی می خوای فرمی بدی و بکشیش یا بدی داخل. گرفتی!؟
آره پوز میدادم بهتر میشد ولی دیگه تنبلی کردم. به هر حال مرسی از نظرت. موفق باشی
چه جلب . باحال شده . ایول
ولی از صورت و پنجه هاش خوشم نیومد
طبق رفرتسه. ولی خودم خوشم اومد سلیقه ای هستش دیگه. مرسی. موفق باشی
خیلی با مزه س حالا چرا تخریب شخصیتی ش می کنی
)
به نظر منکه با مزه شده البته چشمهاش جای کار بیشتر داره تا خوب با کره چشم مچ بشه
موفق بباشی
تخریب شخصیت
آخه قسمت چشمش خیلی رفت رو مخم نزدیک بود کلش رو منهدم کنم .
. مرسی . لطف کردی نظر دادی مانادا جون.
در کلیات باحال شده ایول خوشم اومد
ولی چند نکته دستها بیش از حد بزرگن برای این جثه یا پاها را بزگتر کن یعنی قد بلندتر بشه یا دستا را کوچکتر کن
تکستچر نداره و رندر خام گرفتی میتونی با تکستچرینگ قوی کارکترت زیبارت بکنی.روی لباس خیلیمیتونی مانور بدی تا یک رندر خام باشه
میتونی پس زمینه را هم یک عکس از فضا بزار یا کارکترت را ببری تو کره ماه در حال پیاده شدن از سفینه نشون بدی ایده های زیادی میشه روش داد
مطمیننا زمان کافی بزاری روش کاری هست که ارزشش را داره
خواستی کار کنی یک میمونم بساز کنارش باحالتر میشه
مایا جون ماشالا. آره تکسچر خوب نداشتم .یعنی نمی دونستم چی باید بهش داد اصلا.
در مورد رندر که والا بچه ها خوششون اومد. یعنی باهات موافقم با فضا اینها . اتفاقا می خواستم یک کره بسازم و ... در کل مرسی. نظرت جالب بود
علی کاره قشنگ و بسیار مسخره ای زده ای یعنی خیلی بامزس ولی دندوناش با چشاش مشکل داره و همینطور بالای دستش که صافه .
موفق باشی
سلام مجتبی جون. خوبی. آره چشماش خیلی کار نکردم. دندوناش رو از قصد اینطوری ساختم. درستاش رو هم خودم دیدم صافه ولی بهش دست نزاشتم. یک سیگمنت می خواد کاره خاصی نداره. مرسی .
برای چشم ها اگه عین آموزش پیش میری و لی نتیجه نمیگیری خب آموزش بنداز تو آشغالی
خودت دست به کار شو
یا ffd رو دیگه مثل آموزش تنظیم نکن طبق مدلت این کارو بکن یا پلک ها رو با چشم تنظیم کن..... این چیزایی بود که به ذهنم رسید اگه راه حل دیگه ای خودت بلدی انجام بده زیاد درگیر اینکه عین آموزش بسازی نشو سعی کن فقط اصولشو یاد بگیری.
موفق باشی
اتفاقا منم یکمی مثل اون رفتم نشد خودم دست به کار شدم. در مورد پلک ها اون کارو کردم ولی از حالت رفرنس خارج شد. به همین خاطر فقط به چشم ور رفتم. آره تکسچر خوب داشته باشه بهتر میشه. تو تکسچر ساختن ضعیفم.مرسی
کار خوبی شده،خوب داری تمرين ميکنی،آفرين
حامد جان خودت خوبی. اره تابستونه. بیکاریم. هوای بیرون هم که جهنمه. تمرین می کنیم. البته دانشگاه 1 2 ماه دیگه میاد ترم 7 هستم دیگه کمتر شاید بتونم تمرین کنم.مرسی
خیلی خوبه افرین به پشتکارت
به نظرم حرفایی که سجاد زدو گوش کنی بهترین نتیجه را میگیری
بعد از اینکه چند تا کاراتو از آموزش زدی و دستت راه افتاد یه کار رو خودت شروع کن
نماز روزتم قبول
من با مهران خیلی حال می کنم. آره مایا رو میگی دیگه. مهران جون من رو دست کم نگیر. این آموزش ها رو قبلا دانلود کردم. حیفه استفاده نشه. اتفاقا دارم روی یک کار جدید کار می کنم خودم دارم میزنم. اگر انشالا حوصلم جواب بده. کاره توپی میشه.آره باهات موافقم. مرسی مهران جون.