gootik گفت:microsoft hich vaght shekast nakhorde
linux sux![]()
about 15 percent of the code used to write the programs -- could arm hackers and virus writers with new weapons to launch more effective cyber attacks.
leak of the Windows 2000 source code originated not from Microsoft, but from long-time Redmond partner Mainsoft. The leaked code includes 30,915 files and was apparently removed from a Linux computer used by Mainsoft for development purposes. The source code represents Windows 2000 Service Pack 1.
omidak گفت:سالار خودتو خفه كردي...
اگه ميخوايي خيلي دلت خنك بشه... دلت و بزار تو يخچال
اگر ميخوايي خيلي زياد خنك شه بزار تو الكل بعد بزار تو يخچال...
اگه ديگه ميخوايي همچين كل وجود ات يخ كنه با همون شيشه الكل بزارش تويه اتاق هيدروژن
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iranexplorer.net گفت:یک نکته:
می دونستین کاربرانی که از مرورگر Mozilla استفاده می کردند سیستم اشون به ویروسهای جدید آلوده نشد؟...
به همه شما پیشنهاد می کنم که بجای Internet Explorer از این مرورگر قوی و امن استفاده کنید... تازه با سرعتی چندین برابر اون حتی...
http://mozilla.org/
ایران اکسپلورر
چه بانمكمنظورت چیه؟ من نیومدم اینجا تا دلم رو خنک کنم!!! اومدم شما رو قانع کنم که ویندوز از لینوکس برتر نیست!!! همین و بس
راستي يك سوال ...:امیدک..... حقیقت تلخه.... باید قبولش کنیم، الان محیطی بسیار عالی برای رشد انواع و اقسام ویروس های عجیب و غریب مهیا شده.... چه 1% از ویندوز لو بره چه 100%، چندان توفیری نداره.
همین الانش که هیچی نشده بود، امسال شاید 5-6 تا ویروس خیلی خطرناک که همه از سوراخ های ویندوز نفوذ می کردند به وجود اومدند، چه برسه به الان که دیگه.....
متور IE از Mozilla استفاده میکنه. راستی منظورت از سرعت بالا تر چیه؟یک نکته:
می دونستین کاربرانی که از مرورگر Mozilla استفاده می کردند سیستم اشون به ویروسهای جدید آلوده نشد؟...
به همه شما پیشنهاد می کنم که بجای Internet Explorer از این مرورگر قوی و امن استفاده کنید... تازه با سرعتی چندین برابر اون حتی...
Linux is currently being used by nearly as many corporations as Windows. It is currently being pushed by ALL of the big iron vendors. It is ultimately cheaper to run a Linux system than a Windows solution, unfortunately for you it requires using your mind to operate it.
همچنين...salar گفت:متاسفم برات omidak...