:: source ساده يك وبلاگ با استفاده از php ::

سلام به همگي...
من چون php كار نيستم و در مورد چگونگي كار وبلاگها كنجكاو بودم (بيشتر براي يك پروژه كوچيك در مدرسه لازم دارم) ... ميخواستم ببينم كسي ميتونه به ما كمك كنه و source دو تا صفحه بسيار ساده را با استفاده از php نشون بده! يك صفحه كه همون اديتوره كه توي اون مطلب رو مينويسيم و بعد بتونيم اونرو بفرستيم به صفحه دوم كه همون وبلاگ باشه و بياد اون نوشته رو در اين صفحه قرار بده (زير هم)....
در اون قسمت ادينتور هم براي هر مطلب دو گزينه حذف و ويرايش وجود داشته باشه.

(لطفا با توضيح)

نميدونم واقعا اين كدها چقدر مشكل يا ساده اند ولي ممنون ميشم از هر كسي كه به بنده كمك كنه.(ممكن از توش يه مقاله خوب هم دربياد)

ممنون

iwd_admin

Member
شما بايستي اطلاعات بيشتري رو هم ذكر كنيد. مثل امكانات سرورتون و نحوه ذخيره اطلاعات (mysql ,db files , text file , ...) و ....

persian_cowboyx گفت:
دوست عزيز وقت كنم چشم حتما به شما ميدم

ممنون از شما

iwd_admin گفت:
شما بايستي اطلاعات بيشتري رو هم ذكر كنيد. مثل امكانات سرورتون و نحوه ذخيره اطلاعات (mysql ,db files , text file , ...) و ....

من فكر ميكردم كه مثلا mysql براي نگهداري username يا password هستش؟
حالا اگه من اشتباه ميكنم بگين.... (چون من واقعا چيز زيادي نميدونم)
در مورد امكانات سرور و چگونگيه ذخيره اطلاعات هر چيزي كه عمومي تره شما قرار بدين...

ممنون

iwd_admin

Member
mysql يا هر بانك اطلاعاتي ديگه براي نگهداري اطلاعات شما هست. حالا ميتونه اين اطلاعات كلمه عبور و اينا باشه يا مطالب يه وبلاگ يا لينك ها يا ساير اطلاعات يه سايت و يا همه اينا.
در مورد امكانات سرور حداقلش اينه كه php رو ساپورت كنه.

iwd_admin گفت:
mysql يا هر بانك اطلاعاتي ديگه براي نگهداري اطلاعات شما هست. حالا ميتونه اين اطلاعات كلمه عبور و اينا باشه يا مطالب يه وبلاگ يا لينك ها يا ساير اطلاعات يه سايت و يا همه اينا.
در مورد امكانات سرور حداقلش اينه كه php رو ساپورت كنه.

خب اگه مشكل فقط همينه , بله سرور من هر دو رو ساپورت ميكنه...

amin-asemi

Member
به نظر من اگه دنبال سيستم وبلاگ خوب ميگردي وبنگار رو انتخاب كن. من براي يك نفر نصب كردم خيلي خوشش اومد. خيلي راحت هم هست.
iranwebdesigning.com

sambol

Active Member
اين جالبه ولي از كجا گيرش بياريم سايتش داخل نمي شه

amin-asemi گفت:
به نظر من اگه دنبال سيستم وبلاگ خوب ميگردي وبنگار رو انتخاب كن. من براي يك نفر نصب كردم خيلي خوشش اومد. خيلي راحت هم هست.
iranwebdesigning.com

ميدونم... من خودم نصبش كردم و سيستم راحتي هم هست( با اين حال كه مشكل زياد داره)
ولي ميخواستم خودم بشينم از اين چيزا درست كنم......

لطفا يكي به من كمك كنه !

iwd_admin گفت:
ميدونم... من خودم نصبش كردم و سيستم راحتي هم هست( با اين حال كه مشكل زياد داره)
چه مشكلاتي ؟

اولا اگه ميشه از بحث دور نشيم ...

دوما مشكلات : يكمي امكاناتش كمه , پيغام خطا زياد ميده , اديتورش كمي مشكل داره و ...
فقط براي مثال شما امكانات asp-rider رو ببينيد .... اگه رو همه سرورها اجرا ميشد يه سيستم عالي ميشد .... من نميگن كه بده , شايد هم من درست نصبش نكردم ولي بهر حال من باهش راحت نبودم....

حالا ميشه برگردين به بحث .... من هنوز منتظرم .....

اخ اقا ببخشيد نشناختمتون ... شما بايد يكي از سازندگان اين سيستم باشيد.... بابا شما كه اين سيستم رو درست كردين چرا براي ما يه توضيح كوچولو در مورد همون source وبنگار نميديد.

ممنون ميشم

iwd_admin

Member
سورس وب نگار مثل چيزي كه شما اينجا پرسيديد ساده نيست.چون امكانات ديگه اي هم داره كه مربوط به اصطلاحا blogging نميشه.
به طور كلي اگه بخوايد كه اصول طراحي وبلاگ رو بدونيد من مقاله آموزشي نوشته بودم كه سعي ميكنم اونو بذارم تو سايت .
البته اصل مقاله رو به انگليسي نوشتم و بايد فارسيش كنم و بعد ...

iwd_admin گفت:
سورس وب نگار مثل چيزي كه شما اينجا پرسيديد ساده نيست.چون امكانات ديگه اي هم داره كه مربوط به اصطلاحا blogging نميشه.
به طور كلي اگه بخوايد كه اصول طراحي وبلاگ رو بدونيد من مقاله آموزشي نوشته بودم كه سعي ميكنم اونو بذارم تو سايت .
البته اصل مقاله رو به انگليسي نوشتم و بايد فارسيش كنم و بعد ...

همون ... من همون سورس ساده رو مي خوام .بدون هيچ پسورد خواستني يا اضافه كردن مدير يا خبر نامه يا .....

ساده ساده !!!

ممون ميشم اگه اون مقاله رو روي سايت بزارين.....

O.K.
حالا كه هيچكس جواب نميده حداقل ميشه بگين اين دو صفحه (اديتور و صفحه اصلي وبلاگ)چگونه باهم ارتباط برقرار ميكنند....؟؟

اينو من خودم جوابشو دادم ....
خواستي برو به تاپيك ديگر كه با همين اسم وجود داره

جدیدترین ارسال ها

بالا