پشتیبانی ********sonic********

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه.
همونطور که از عنوان معلومه من کاراکتر sonic رو ساختم که فکر کنم همه ازش یه خاطراتی داشته باشن. امیدورام خوشتون بیاد.:paint:

اینم بگم که با نرم افزار 3d max ساخته شده و با vray 2رندر گرفته شده و من رو از انتقادها و پیشنهاد های خود دریغ نکنید
موفق باشید:rose:

پیوست ها

• sonic1.jpg
    sonic1.jpg
    30 کیلوبایت · بازدیدها: 27
  • sonic2.jpg
    sonic2.jpg
    26.3 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • sonic3.jpg
    sonic3.jpg
    64.1 کیلوبایت · بازدیدها: 18
  • sonic4.jpg
    sonic4.jpg
    63.8 کیلوبایت · بازدیدها: 16
  • sonic.jpg
    sonic.jpg
    28 کیلوبایت · بازدیدها: 15
آخرین ویرایش:

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
سلام مدل خوده سونیک خوب شده به غیر از دستاش که به نظرم یه مقدار باید توپولتر باشه و کفشاش که

خیلی کشیده شده متریالهاشم خوب نشده با چی رندر گرفتی؟

ولی مدل کلی رو خوب دراوردی افرین

خسته نباشی

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
سلام مدل خوده سونیک خوب شده به غیر از دستاش که به نظرم یه مقدار باید توپولتر باشه و کفشاش که

خیلی کشیده شده متریالهاشم خوب نشده با چی رندر گرفتی؟

ولی مدل کلی رو خوب دراوردی افرین

خسته نباشی

خیلی ممنون که اومدی نظر دادی رندرو که به وی ری 2 گرفتم
اما در مورد کفشها و دست ها چون خود بلوپرینتش اینجوری بود منم اینجوری درست کردم
درمورد متریالشم آره می دونم مشکل داره چون من خوب بلد نیستم با ps کار کنم نتونستم خوب در بیارمو بیشترش از خود متریال های مکس بود.

saeedmagic

Member
خیلی خوب شده کلی از خاطراتم زنده شد ایول فقط رندرش رو می شد بهتر رندر بگیری

... ای آنکه میرود به تو همه امیدهای نیک ...

سلام دوست عزیز
اجازه میخوام چند تا نکته رو دوستانه بگم.
سونیک میدونی که کاراکتری کارتونی هست که بسیار سریع حرکت میکنه. خب یه سرعت خوب هم بدنی ورزیده میخواد
از طرفی مثل ماریو که کاراکتر نینتندو هست سونیک هم کاراکتر سگا هست خب یه جورایی جای ماریو رو تو سگا پر کرد.
حالا ایما رو گفتم که چی؟
منظورم اینه که اولا کارت یه موضوع معلوم الحاله پس هم رفنس حجمی داری هم گرافیکی.
اگه میخواستی از رو اصل باشه به نظرم بیشتر باید بهش نزدیک بشه. تو کارتون یه حس ناب هست تو کاراکتر که بدون انجام همه تناسبات ظریف ایجاد نمیشه. از طرفی چون مدل ساده و قابل هضمه میشه همین رو ارتقا بدی تا به کیفیت بیشتری برسی.
به نظر من بلوپرینت براش درست کن و حجم رو هل بده و دستکاری کن تا نزدیک تر بشه بهش. بدن چاق تر. تیغه های پشتی خاص. صورت زرنگ و باهوش. دقت در مرزهای جدایش رنگ... در مورد متریالش هم درسته آنرپ نمیخواد اما جنس براق و تیره تر بدنشو خوبتر جلوه میده. چند تا نور و انعکاس و بعدش هم یه گذری به فتوشاپ برای کارتونیزه کردنش میتونه خیلی نتیجه رو عوض کنه. سایه های غلیظ برا این کار بهتره به نظرم.
موفق باشی
یا علی

reza_cg

Member
خسته نباشی دوست گلم... :rose:
خیلی حال کردم... البته نکات فنی رو استاد برهانی ذکر کرد... من دیگه جسارت نمیکنم... ولی کار قشنگی شده...
حتما کارای بعدی از اینم بهتر میشه....
منتظر کارهای جدیدتون هستم...

:rose:

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
خیلی خوب شده کلی از خاطراتم زنده شد ایول فقط رندرش رو می شد بهتر رندر بگیری
خیلی ممنون سعید جان که اومدی و نظر دادی
اما رندر چون خودم با متریالش حال نکردم دست و دلم زیاد برای رندر نرفت

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
... ای آنکه میرود به تو همه امیدهای نیک ...

سلام دوست عزیز
اجازه میخوام چند تا نکته رو دوستانه بگم.
سونیک میدونی که کاراکتری کارتونی هست که بسیار سریع حرکت میکنه. خب یه سرعت خوب هم بدنی ورزیده میخواد
از طرفی مثل ماریو که کاراکتر نینتندو هست سونیک هم کاراکتر سگا هست خب یه جورایی جای ماریو رو تو سگا پر کرد.
حالا ایما رو گفتم که چی؟
منظورم اینه که اولا کارت یه موضوع معلوم الحاله پس هم رفنس حجمی داری هم گرافیکی.
اگه میخواستی از رو اصل باشه به نظرم بیشتر باید بهش نزدیک بشه. تو کارتون یه حس ناب هست تو کاراکتر که بدون انجام همه تناسبات ظریف ایجاد نمیشه. از طرفی چون مدل ساده و قابل هضمه میشه همین رو ارتقا بدی تا به کیفیت بیشتری برسی.
به نظر من بلوپرینت براش درست کن و حجم رو هل بده و دستکاری کن تا نزدیک تر بشه بهش. بدن چاق تر. تیغه های پشتی خاص. صورت زرنگ و باهوش. دقت در مرزهای جدایش رنگ... در مورد متریالش هم درسته آنرپ نمیخواد اما جنس براق و تیره تر بدنشو خوبتر جلوه میده. چند تا نور و انعکاس و بعدش هم یه گذری به فتوشاپ برای کارتونیزه کردنش میتونه خیلی نتیجه رو عوض کنه. سایه های غلیظ برا این کار بهتره به نظرم.
موفق باشی
یا علی
خیلی ممنون از استاد برهانی که اومدی نظر دادی و خیلی عالی کارو نقد کردی و پیشنهاد هایی خوبی هم دادی.اما خب یه چیزی اینجا هست اونم اینه که من از فوتوشاپ زیاد سر در نمی یارم.ودر سدد این هستم که یاد بگیرم.اما در مورد تغییرات روش باید بگم که چون خودم تا حالا بلوپرینت نساختم .فعلا می خوام یه چند تا کار رو به بلوپرینت آماده بزنم تا دستم تو مدلینگ قوی تر بشه.بعد حتما رو حرفات فکر می کنم چون شما خودت استاد کاراکتر سازی هستی.
موفق باشی:rose:

airbos

کاربر متخصص بخش مدلسازی
خسته نباشی دوست گلم... :rose:
خیلی حال کردم... البته نکات فنی رو استاد برهانی ذکر کرد... من دیگه جسارت نمیکنم... ولی کار قشنگی شده...
حتما کارای بعدی از اینم بهتر میشه....
منتظر کارهای جدیدتون هستم...

:rose:
خیلی ممنون از دوست خوبم آقا رضا که افتخار دادی به ما.
بله به لطف نظرات و پیشنهادات شما و دوستان منم سعی می کنم تا کارای بعدی رو در حد توانم بهتر انجام بدم

امیدوارم کارهای قشنگت رو بیشتر از این ببینم. در مورد فتوشاپ تو کار سی جی مثل دروازه کارخونه هست که اگه خوب کار کنی چیزی که بیرون میاد قیمتش تومنی صنار توفیر داره. در مورد بلوپرینت هم یه اصطلاح هست ساختن نمیخواد. شما دو تا عکس از زوایای عمودی رو با هم مچ کن و بذار پشت کار و حجم ها رو بر اساس همون تغییر بده. اتفاقا زنده کردن و کامل کردن یه کار موجود یه ارزش فوق العادس.
در مورد کاراکتر هم عزیزم من همین مدل که حالا شما خودت کار کردی رو مطمئن نیستم بتونم با پلی دربیارم. ارزش این کار بسیار بالاتره. من از روی علاقه نوشتم یه چیزایی. شما هم مهربونی نشون دادی. ممنون میشم حس و نظرت رو راجع به کار بابا سنجاقک تو wip بدی
اگه ایراد بیشتر بگیری هم جایزه داری عزیز
کلا از خاطرات خوب خوشم میاد دوست دارم که خاطر عزیزت ازم راضی باشه
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا