Slider از 100- تا 100

K@M@L

Well-Known Member
سلام

دوستان من یه مشکل داشتم امیدوارم کسی کمکم کنه...

فایل پیوندی زیر یه Slider هست که متعلق به یکی از مثال های سامان هست که من میخوام ازش استفاده کنم. البته میخوام روش تغییراتی ایجاد کنم که موفق نشدم.

خوب من میخوام این slider رو بجای 0 تا 100 به 100- تا 100 تقسیم کنم که وسط صفر باشه و از سمت چپ 0 تا 100- و از سمت راست 0 تا 100 تقسیم بشه.

آیا کسی میتونه این کار رو بکنه ؟

یا اگر چیزی شبیه این رو دارید ممنون میشم در اینجا قرار بدید :rose: ...
تشکر ...

پیوست ها

• Media1.rar
    4.2 کیلوبایت · بازدیدها: 29
آخرین ویرایش:

K@M@L

Well-Known Member
خودم درستش کردم ولی یه توقعاتی از شما داشتم که متسفانه ...

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
خب اینکه خودتون تونستید درستش کنید یه دنیا ارزش داره، شما در چیزی در حدود 24 ساعت خودتون موفق شدین که چیزی که احتمالاً فکر میکردین براتون مشکل هست که درستش کنید(چون سوالش رو اینجا مطرح کردید)، رو بسازید و این یعنی شما هرچه بیشتر دارین به قدرت خارق العاده خودتون پی میبرید، شما باید این تواناییتون رو پاس بدارید و خوشحال باشید

موفق باشید، بیش از پیش !

MATFB

Well-Known Member
سلامدوست عزیز شما که درست کردید میشه لطف کنید و فایل رو بگذارید تا ما هم از اون استفاده کنیم؟

m javad

کاربر متخصص
راهنمایی

با سلام

قصد جسارت ندارم و فقط برای کامل تر شدن این کار میگم.
اگه موس رو بعد از کلیک کردن روی اون دکمه های توی نمونه سریع حرکت بدید میبینید که Slider خوب کار نمیده.
مثلا روی 75 یا 99 یا 86 یا از اون طرف روی اعداد منفی به غیر از 100- متوقف میشه
مشکل اینجاست که شما برای تعیین مکان از - Mouse X - استفاده کردید که باید از ObjectX(Slider1 استفاده میکردید

آخرین ویرایش:

K@M@L

Well-Known Member
شما چیزی رو که گفتید امتحان کنید اگر درست کار کردن لطف کنید فایل رو بذارید اینجا ...

m javad

کاربر متخصص
با سلام:rose:

شما چیزی رو که گفتید امتحان کنید اگر درست کار کردن لطف کنید فایل رو بذارید اینجا ...

اینم فایل که گفته بودید. من امتحان کردم ایشون درست کار میکنن.
حالا هرچی دوست دارید موس رو تند حرکت بدید ببینید بازم مشکلی داره؟
البته اگه خوب کار نمی کرد به خودم بگید تا ادبش کنم. :wink:

من این کار رو آماده داشتم، چون وقت نداشتم براتون یکی بسازم ( فقط فرمشو عوض کردم).
اینو با همون - Mouse X - کار کردم که البته با استفاده از ObjectX خیلی بهتر میشد.
درضمن تایمر استفاده شده تو این نمونه هم 10 هستش که ماله شما 1 بود. یعنی من میتونم 10 برابر سرعتش رو هم زیاد تر کنم که البته لازم نیست. ( هرچی سرعتش رو هم کم کنید بازم اون مشکل رو نخواهد داشت و فقط پرش پیدا میکنه)
نمونه ی شما رو هم بررسی کردم. برای ساخت این Slider ساده نیاز به این همه دردسر نیست.
تو نمونه ی من با دستورات کمتری همون کار رو انجام میده.
امیدوارم نمونه ای که گذاشتم به دردتون بخوره.
موفق باشید.

پیوست ها

• slider1.zip
    1.4 کیلوبایت · بازدیدها: 18

جدیدترین ارسال ها

بالا