بی بی کد sleep room

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.به به چه کار خوبی شده
زاویه خوبی انتخاب شده.هم گل قشنگی هست هم کادر رو خوب جمع کرده.تصویر بیرون هم خیلی خوب مچ شده.البته یه خورده زیادی اوربرایت شده.به نظرم یه پرده تصویر بیرون رو به روشنایی با تون رنگی زرد ببر که حس نور روز رو بیشتر بده.زیادی سفید شده
شیدرها خوب شده.یه خورده vray edg tex رو زیاد دادی.
توی فاز پست خوب عمل کردی.اما تخت رو زیادی Classic focous دادی.به نظرم یه خورده تعدیلش کن.تخت که درخشش نداره
رنگ بندی خوب شده.قرمز قهوه ای سفید به کوچولو سبز عالی شده
ایمیل هم بردار با فونین تناقص داره.یا کوچیک ترش کن.
در کل کار خوبی شده.موفق باشی

ALI_TAKHTI

Active Member
خیلی خوبه.از همه بیشتر من بازی توی سقف رو دوست دارم.خسته نباشی

dipperman

Member
ممنون از توجهتون تصویر بیرون منظره یه روز برفی بود که تو پست پروداکت یه کم از کنترل خارج شد البته من خودم باهاش حال کردم . در مورد رو تختی هم باید بگم حق با شماست یه فکری براش میکنم در مورد ایمیل اطلاع نداشتم :rose:
سلام.به به چه کار خوبی شده
زاویه خوبی انتخاب شده.هم گل قشنگی هست هم کادر رو خوب جمع کرده.تصویر بیرون هم خیلی خوب مچ شده.البته یه خورده زیادی اوربرایت شده.به نظرم یه پرده تصویر بیرون رو به روشنایی با تون رنگی زرد ببر که حس نور روز رو بیشتر بده.زیادی سفید شده
شیدرها خوب شده.یه خورده vray edg tex رو زیاد دادی.
توی فاز پست خوب عمل کردی.اما تخت رو زیادی Classic focous دادی.به نظرم یه خورده تعدیلش کن.تخت که درخشش نداره
رنگ بندی خوب شده.قرمز قهوه ای سفید به کوچولو سبز عالی شده
ایمیل هم بردار با فونین تناقص داره.یا کوچیک ترش کن.
در کل کار خوبی شده.موفق باشی

sallarmelli

Active Member
واقعا چه کار زیبایی بسی لذت بردم از تماشای کارت

فقط کاش متریال تشک یه چیز دیگه بود

پست پرو هم که به نظر میاد خیلی عالی هستش در موردش یه کم توضیح می دی؟

موفق

saeedmagic

Member
سلام
خسته نباشین کاره خوبی شده فقط مقدار glow زیاده و اگر displace موکت کمتر می شد بهتر هم می شد در کل طراحی جالبی داره من خوشم اومد
موفق باشین

dipperman

Member
هم طراحی قشنگه هم رندر جزییات هم خلی خوبه فقط گلو روی تخت زیاد شده
جناب پاکراد خوشحالم که خوشتون اومد . همینطور که قبلا گفتم روشن بودن متریال روتختی و پرده ها در زمان اضافه نمودن فیلتر glow کمی آثار نا خواسته بجا گذاشت که با ساخت ماسک از لایه filter diffuse قابل حل است که به زودی انجام میدم.

واقعا چه کار زیبایی بسی لذت بردم از تماشای کارت

فقط کاش متریال تشک یه چیز دیگه بود

پست پرو هم که به نظر میاد خیلی عالی هستش در موردش یه کم توضیح می دی؟

موفق
سالار عزیز ممنون از توجهت . پست پرو چیز خاصی نبود کمی افزایش نور و کنتراست و فیلتر گلو .

سلام
خسته نباشین کاره خوبی شده فقط مقدار glow زیاده و اگر displace موکت کمتر می شد بهتر هم می شد در کل طراحی جالبی داره من خوشم اومد
موفق باشین
سعید عزیز نظر مساعد شما برای من سبب دلگرمیه. در مورد displace برسی میکنم .

:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا