جلوه های ویژه Skull

yas_d

Member
با سلام خدمت دوستان خوبم
امیدوارم حال همگی‌ خوب باشه
امروز می‌خوام یکی‌ از کار هام رو اینجا بذارم که جدیداً درست کردم
به خاطره حجم بالایی‌ که داشت مجبور شدم تبدیلش کنم و حجم رو به 8MB رسوندم تا هرکی‌ دوست داشت بتونه دانلود کنه ولی‌ خوب به خاطره تبدیل افت کیفیت هم داره تصویر

واستون اسکرین شات رو هم قرار دادم پایین
--
اما راجع به کار:
این کار چند روز زمان برده ساختش
از نرم افزار‌های زیر هم برای سختش استفاده کردم
هر سوالی داشتین در خدمت هستم
امیدوارم خوشتون بیاد
موفق و پیروز باشید:

t189_scr_skull.jpg

Cinema4d R14
Syntheyes 2011
After Effects CS6

Size : 8mb

آخرین ویرایش:

mht8181

Member
خیلی خوب و طبیعی شده بود. من خیلی خوشم اومد. هم از قسمت موشن گرافیکش هم از قسمت شکسته شدن اسکلت.
دمت گرم.
فقط یه سوال. با iMac کار کردی؟

yas_d

Member
خیلی خوب و طبیعی شده بود. من خیلی خوشم اومد. هم از قسمت موشن گرافیکش هم از قسمت شکسته شدن اسکلت.
دمت گرم.
فقط یه سوال. با iMac کار کردی؟

سلام:rose:
مرسی‌ از اینکه کار رو دیدی
نظر لطفته
نه عزیز با ویندوز کار کردم:green:

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام

به چی قسم بخورم که این کار خیلی طبیعی شده من کف کردم چی بگم

این الان با تری دی که نبوده ؟

چطوری نورش اینقدر اینقدر عالی شده ؟ آقا من که تری دی رو گذاشتم کنار

yas_d

Member
سلام رفیق:)
مرسی‌ از اینکه کار رو دیدی و نظر دادی
عزیز این که همش 3d نیستش
از روی میز فیلم برداری شده من footage رو از جایی‌ گیر آوردم بد اون اسکلت و باز شدن میز رو بهش اضافه کردم
الان یه فریم از اون میز رو میزارم تا ببینی‌:rose:
MVI_0373_-127.jpg

پیوست ها

• MVI_0373_ 113.jpg
    MVI_0373_ 113.jpg
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 5

ROHAM WEB

Well-Known Member
سلام
خسته نباشید
خیلی جالب بود.من که خیلی خوشم اومد.انقد همه چیز خوب باهم مچ شده بود که اصلا نفهمیدم چه جوری اینجوری شده:green:
موفق باشید:rose:

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام ممنون که جوابم رو دادی

حالا یه سوال دیگه footage چی یه می شه اگه وقتش رو داشتی یه توضیح را جع بهش بدی ؟

حالا چطوری اون قسمت به اون تمیزی خالی میشه من که گیجم؟

yas_d

Member
سلام ممنون که جوابم رو دادی

حالا یه سوال دیگه footage چی یه می شه اگه وقتش رو داشتی یه توضیح را جع بهش بدی ؟

حالا چطوری اون قسمت به اون تمیزی خالی میشه من که گیجم؟

چرا که نه
footage یه اصطلاح در واقع به فایل‌هایی‌ که import می‌کنیم داخل افتر تا روشون کار کنیم میگن footage
البته کسیی‌ که کار تدوین می‌کنن مدیا هم میگن
فیلم ساز‌های قدیم هم بهش rush میگن
حالا فیلمی که از روی میز گرفته شده رو من داخل cinema4d که نرم افزار track دوربین هست بردم تا حرکت دوربین واقعیی‌ رو شبیه سازی کنم و ازش خروجی‌ بگیرم بد دوربین شبیه سازی شده رو داخل نرم افزار سینما۴د بردم و اونجا باز شدن میز و کار‌های دیگه رو انجام دادم بد از کار‌های3d , خروجی‌ گرفتم ازش و داخل نرم افزار after effects کار‌های composit رو انجام دادم یعنی‌ ترکیب3d با فیلم,
و بد هم خروجی‌ گرفتمو اینجا گذشتم
باز هم سوالی بود بپرس اگه بلد بودم جواب میدم
ایشالا که موفق باشی‌ رفیق:rose:

javadgonbadi

Well-Known Member
داش حسین کارت حرف نداره

یعنی وقتی حرکت دوربین رو شبیه سازی کردی به صورت چی در می یاد اون که بازم عکسه خوب؟ مگه نه؟

یا به شما یه مسیر دوربین رو فقط می ده که توش هیچ آبجکتی نیست و شما باید بر چه اساسی کار کنید؟

چطوری میز رو سوراخ کردی پس ؟

Mehran coyote

Well-Known Member
خیلی خوشم اومد
واقعا ریبا کار کردی
خسته نباشی
فقط یه نکته به نظر من، اگه اسکلت سره تو خالی بود خیلی بهتر میشد تو که همرو عالی زدی اگه اسکلته هم اینجوری توپور نبود کسی دیگه تشخیص نمیداد غیر واقعیه

موفق باشی :rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
به به. خدائیش کار خوبی بود. و قشنگ. فقط اسکلت رو خودت ساختی دیگه؟این معرفی خودت و لوگوت اینها ماشالا کتاب داستان بود. خیلی طولانی بود. حجم کار رو هم برده بالا و اینکه اسکلتش تو پره چرا؟
. یعنی باید توش خالی باشه ولی این تو پر بود.
به نظرم صدا رو روش بزار که این میز باز و بسته میشه. بعد صدای شکسته شدن اسکلت هم بزار. بعدش به نظرم جاش اینجاست

تاپ گالری

yas_d

Member
به به. خدائیش کار خوبی بود. و قشنگ. فقط اسکلت رو خودت ساختی دیگه؟این معرفی خودت و لوگوت اینها ماشالا کتاب داستان بود. خیلی طولانی بود. حجم کار رو هم برده بالا و اینکه اسکلتش تو پره چرا؟
. یعنی باید توش خالی باشه ولی این تو پر بود.
به نظرم صدا رو روش بزار که این میز باز و بسته میشه. بعد صدای شکسته شدن اسکلت هم بزار. بعدش به نظرم جاش اینجاست

تاپ گالری

سلام
مرسی‌ که دیدی کار رو
آره می‌تونست تو خالی‌ باشه اما وقتی‌ داشتم می‌ساختم به این فکر کردم که تو پر باشه
بد حالا که دیدم میگی‌ تو خالی‌ باشه یه تستی زدم دیدم یه مقدار زمان میبره باید دستی‌ همش رو جدا سازی کنم تا تو خالیش کنم
که دیگه الان بده سخته شدن عذاب آور دوباره بخوام بسازمش شایدم بعدنا حسش بود‌و‌ درستش کردم:green:
به هر حل مرسی‌ از لطفت:rose:

yas_d

Member
خیلی خوشم اومد
واقعا ریبا کار کردی
خسته نباشی
فقط یه نکته به نظر من، اگه اسکلت سره تو خالی بود خیلی بهتر میشد تو که همرو عالی زدی اگه اسکلته هم اینجوری توپور نبود کسی دیگه تشخیص نمیداد غیر واقعیه

موفق باشی :rose:

سلام مرسی‌ از شما رفیق
به علی‌ جان الان توی پست قبلی‌ توضیح دادم راجع به تو خالی‌ بودنش
موفق باشی‌ دوست من:rose:

khoushechin

Well-Known Member
سلام جالب بود.
فقط اینکه قسمت آخر که در اون محفظه بسته میشه یه جوری ضایع اون تیکه های کله داخلش میره که یکم غیر طبیعی است .
باقی کار مشکلی نداره بجز تو خالی بودنش که بجه ها گفتن
صدا کذاری هم نشده بود که اگه میشد خیلی بهتر بود

جدیدترین ارسال ها

بالا