اینو که برای این مدل 2 ساعت خوبه یا نه من نمی تونم بگم کسی که زبراش کار کرده باشه خودش چشمی می فهمه هر مدلی چقدر وقت براش کافیه
خیلی خوشحال شدم که باعث شدم شما به زبراش علاقه مند شی ... به عنوان راهنمایی چیزی که به همه هم می گم صرقا وررفتن و یاد گرفتن زبراش شما رو یه اسکالپتر خوب نمی کنه (بر عکس بحث مدل سازی مثلا با بلوپرینت و بحث رندر و تسلط مثلا رو شیدرها و ... که هر چی بیشتر توش اطلاعات بگیری کارت بهتر می شه ) مهم تر از اون تمرین طراحی دو بعدی هست که خیلی مهمه ...یعنی خیلی مهمه (هر چی بیشتر کار می کنم بیشتر بهش می رسم).... من خودم حدود یک سال و نیم دو سال هست روزی میانگین یکی 2 ساعت طراحی می کنم و همشم به خودم فحش می دم چرا قبلا نمی کردم (البته قبلا هم می کردم تو کتاب دفتر مدرسه سر کلاس فقط نه بیشتر)... کلا اصل قضیه اونجاست ..که 100 بارم به اون دوستی که خودش می دونه اسمشو نمی گم گفتم هی گوش نمی ده هر روز میاد یه روز می گه چشمو چه جوری اسکالپت کنم یه روز می گه دماغو چه جوری اسکالپت کنم یه روز می گه ویدیو ضبط کن از کارت بده ...بابا باید طراحیتو قوی کنی گوش کن مگه چقدر کار می بره 3 4 ماه جدی کار کنی طراحیت توپ می شه گوش کن به صلاحته (نارحت نشی شوخی می کنم )
مرسی ... شبیه سازی معماری هم خوبه که
مرسی ... زیبراش رو یادم نیست دقیق من از 3.1 شروع کردم بعد 3.5 اومد الانم 4واقعا خیلی عالیه کف کردم
چند وقته زی براش کار میکنی
سه ساعته کار به این قشنگی زدی بابا دمت گرم من تازه شروع کردم
چه اموزشی رو برا اناتومی انسان دیدید
بیس اون دو تا سر مکعب هست ..... بیس اون آدمه 6 تا zsphereراستی بیس کار رو با چی میزنی با زی براش که نیست؟
به سلامتی و میمنتمن کاراتو دیدم خوشم اومد شروع کردم به یادگیری zbrush
کتاب zbrush 4 sculpting for games رو دانلود کردم دارم یاد میگیر.
مرسی .... آره زیاد حال فروم بازی ندارمخيلي عاليه مهام
آفرين من از اون موجود تخيليه خيلي خوشم اومد
يه چيز ديگه
تو عمرم نديدم اينقدر زياد تايپ كني
موفق باشي
خیلی مرسیwooooooow
پسر شاهکاره.
خیلی کیف کردم.
آفرین.
احسنت.
باریکلا.
چی بگم دیگه
داداش یه سوال.
توی شهر ما کلاس طراحی خوبی نیست.
خواستم بگم شما میدونید منبع خوب میشه از کجا گیر آورد واسه شروع؟
ممنون میشم یکم راهنمایی کنید.
مرسی راستش من زیاد دنبال tutorial واسه زبراش کلا نرفتم ... tutorial تو برنامه های دیگه خیلی خوبه چون همین جوری توش به آدم اطلاعات جدید می ده و توش کلی مطلب هست اما زبراش یه برنامه خیلی محدوده که توش همه چیز مشخصه و چیز جدیدی نیست تنها چیزی که می تونه باعث بهتر شدن کارت بشه همون طراحی دو بعدیه که گفتم با کاغذ و مدادسه ساعت؟!!
میتونین چنتا فیلم آموزشی خوب معرفی کنین؟
مرسیخیلی عالیه
خیلی ممنون لطف داریفوق العادس ... زرهی که روی شونه ها کشیدی خیلی جالب و هوشمندانس ...
موفق باشی
خیلی مرسی نظر لطفتهفوق العاده ست . کاراتون رو بینهایت دوست دارم همشون حرفه ای و بی نقصه .
موفق باشید .
مرسی برهان ... نه بابا عمرا تو کل هم مقام بیاره کار خارجیا خیلی خوف بودمهام تبريك ميگم...
اميدوارم كاراكترت تو داوری نهاييم مقام بياره...
مرسی علی لطف داریواقعا عالیه...تبریک میگم بهت
خیلی ممنون ...مهام جان یه تاپیک جدید واسه این کار آخری بزنی خوب میشه ...
شاید بره تاپ چون واقعا شایستگیشو داره
موفق بباشی