2ساعت برای طراحی کاراکتر عادیه یا شما خیلی فرضی؟
دارم وسوسه میشم zbrush یاد بگیرم
اینو که برای این مدل 2 ساعت خوبه یا نه من نمی تونم بگم کسی که زبراش کار کرده باشه خودش چشمی می فهمه هر مدلی چقدر وقت براش کافیه
خیلی خوشحال شدم که باعث شدم شما به زبراش علاقه مند شی ... به عنوان راهنمایی چیزی که به همه هم می گم صرقا وررفتن و یاد گرفتن زبراش شما رو یه اسکالپتر خوب نمی کنه (بر عکس بحث مدل سازی مثلا با بلوپرینت و بحث رندر و تسلط مثلا رو شیدرها و ... که هر چی بیشتر توش اطلاعات بگیری کارت بهتر می شه ) مهم تر از اون تمرین طراحی دو بعدی هست که خیلی مهمه ...یعنی خیلی مهمه
(هر چی بیشتر کار می کنم بیشتر بهش می رسم).... من خودم حدود یک سال و نیم دو سال هست روزی میانگین یکی 2 ساعت طراحی می کنم و همشم به خودم فحش می دم چرا قبلا نمی کردم (البته قبلا هم می کردم تو کتاب دفتر مدرسه سر کلاس فقط نه بیشتر
)... کلا اصل قضیه اونجاست ..
که 100 بارم به اون دوستی که خودش می دونه اسمشو نمی گم گفتم هی گوش نمی ده هر روز میاد یه روز می گه چشمو چه جوری اسکالپت کنم یه روز می گه دماغو چه جوری اسکالپت کنم یه روز می گه ویدیو ضبط کن از کارت بده ...بابا باید طراحیتو قوی کنی گوش کن مگه چقدر کار می بره 3 4 ماه جدی کار کنی طراحیت توپ می شه گوش کن به صلاحته (نارحت نشی شوخی می کنم
)
کار خوبی میکنی کارات رو بزار ..خیلی هم خوب شدن /
مردیم از بس شبیه سازی معماری دیدیم ../
موفق باشی
مرسی ... شبیه سازی معماری هم خوبه که