بی بی کد Single-Family Houses

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام به دوستان گل:rose:

بعد یه مدت سیستمم رو ارتقا دادم(حدود 2 ماه پیش) که بعده یه ماه یه سیل اومد و سوزوندش من افسرده شده بودم چون پول یه سال تلاش خودم به باد رفته بود
:cry:

ولی این اول ماجرا بود من رفتم تو یه دفتری و شروع به کار کردم و دوباره نزدیک 4 روز پیش سیستمم رو به راه کردم و این اولین کاری هست که باهاش زدم و

تقدیمش می کنم به استادهای گلم آقا عارف و آبجی خوبم سوین خانم
:rose:

امیدوارم از این کارم خوشتون بیاد و بازم منتظر انتقاداتون هستم
:oops:

پیوست ها

• render 01.jpg
    render 01.jpg
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 109
  • render 03.jpg
    render 03.jpg
    895.9 کیلوبایت · بازدیدها: 71
  • render 5.jpg
    render 5.jpg
    52.3 کیلوبایت · بازدیدها: 54
  • render 6.jpg
    render 6.jpg
    161.5 کیلوبایت · بازدیدها: 49

madmaster_3d

Well-Known Member
باید خدا رو شکر کنی خودت رو سیل نسوزونده عزیزم. ( شوخی نبود ). راستی اون سیستم قبلیت رو با چه کاری پولش رو داده بودی؟ منظورم این هستش که با کار های 3 دی پول جمع کرده بودی خریده بودی یا نه ؟!؟!
کارت فشنگه فقط ماشالا تاریکه و آسمون خوشگل هم نیاز داره. حالا نقد های بهتر توسط هم رشته هات.

javadgonbadi

Well-Known Member
نه اون پولو از شاگردی تو بنگاه و کشیدن نقشه و چند تا کار 3d جمع کرده بودم ممنون از بابت روحیه خراب کردنت :green:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام جواد جان.ممنون از لطفت.خوشحالم کردی
برای شروع خیلی خوبه.
در مورد کار قبلا نظرمو گفته بودم.
کلی میگم
توی رندر خارجی لازم نیست چمنهای دوردست همه سه بعدی باشه.یه تکسچری هست که برات زدم به اسم aref3d grass که اگه به جسمی بدی میتونی بهش uvw تا شعاع 35 متر بدی!!!! خیلی خوب هست.برای دور نما عالی هست.برای نزدیک ها هم چمن سه بعدی بده
کار خارجی مزیت های زیادی داره.از جمله نور پردازی خوب با HDRI .رفلکت های مناسب تکسچر های خوب کار شده.منظورم uv ها خوب شدن.البته شیدر سازی بکنی نور علی النور میشه.از چیزایی که برات فرستادم آرشیو arroway concreat غوغا میکنه.بتن داره که هم لایه تکسچر داره هم رفلکت هم گلاسی هم بامپ جالب هست که خودش نوشته مثلا به هر کدوم چه عددی بدی!
کار داخلی هم خیلی کوچیک هست هم خیلی نویز دار.ایشاله تمرکزت رو فقط روی یه بحث بزار.وقتی مثلا خارجی کارت خوب شد حالا برو به جنگ داخلی یا برعکس
اینطور که معلومه پتانسیل بهتر شدن توی بحث خاذجی رو داری.موفق باشی

javadgonbadi

Well-Known Member
خیلی ممنون عارف جون

من بعد این ترم ایشالا می خوام وری رو بخورمش فقط می خوام تمرین کنم خوشحال می شم همگی کمکم کنین خیلی ممنون

ssevil

Well-Known Member
سلوم
مرسی جواد ممنون
:rose:
افرین به پشتکارت
همین جوری ادامه بده ....
:)
افرین :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا