sing up با phpbb

سلام دوستان
من يه سوال دارم
ايا كسي مي دونه كه چطور ميشه با استفاده از phpbb عضو گيري كرد و فقط در سايت خومون از انجمن ها استفاده كنيم

sambol

Active Member
چرا بچه ها تازگي ها ارسال هاي نا مفهوم زياد مي كنن لطفا سوال رو دقيق مطرح كنيد من بازم نفهميدم شما چي مي خوايي

دوست عزيز فكر كنم منظورم رو روشن گفته باشم اما بخاطر گل روي شما دوباره تكرار مي كنم كه:

اگر ما بخواهيم سايتي داشته باشيم كه در اون سايت از نوك استفاده نكنيم و فقط phpbb نياز ما رو توي اون سايت مرتفع بكنه يعني اينكه ما توي اون سايت فقط از انجمن ها استفاده كنيم و تالارهاي گفتگوي متعدد داشته باشيم و فقط كساني بتونن به ارسال موضوع يا پست بپردازند كه عضو سايت باشند.
حالا با اين تفاسير با phpbb چطور مي شه اين كار رو انجام داد يعني قبل از اينكه كاربر پستي بفرسته عضو بشه

اميد وارم كه منظورم رو واضح و روشن گفته باشم
مخلص همه دوستان
اشكان

a Truth Seeking

Active Member
ashkanjoon گفت:
دوست عزيز فكر كنم منظورم رو روشن گفته باشم اما بخاطر گل روي شما دوباره تكرار مي كنم كه:

اگر ما بخواهيم سايتي داشته باشيم كه در اون سايت از نوك استفاده نكنيم و فقط phpbb نياز ما رو توي اون سايت مرتفع بكنه يعني اينكه ما توي اون سايت فقط از انجمن ها استفاده كنيم و تالارهاي گفتگوي متعدد داشته باشيم و فقط كساني بتونن به ارسال موضوع يا پست بپردازند كه عضو سايت باشند.
حالا با اين تفاسير با phpbb چطور مي شه اين كار رو انجام داد يعني قبل از اينكه كاربر پستي بفرسته عضو بشه

اميد وارم كه منظورم رو واضح و روشن گفته باشم
مخلص همه دوستان
اشكان
خوب اين كه كاري نداري شما از همون PHPBB استفاده کن می تونی دو کار انجام بدی یا بخش ورود رو به عنوان صفحه اول بذاری که اگه عضو بود وارد بشه اگر نبود عضو بشه اگر هم نخواست عضو بشه بره و محتویات تالارها رو اگر خواست بخونه ولی چیزی نفرسته یک کار دیگه هم اینه که یک صفحه به عنوان صفحه اول سایت طراحی کنی و به بخش ورود و عضویت لینک بدی همین.

خيلي ممنون از جوابتون حتما همين كار رو امتحان مي كنم
من فكر مي كردم كه اون صفحه فقط مختص مدير هستش. راستي از نظر امنيتي مشكلي ايجاد نمي كنه؟

a Truth Seeking

Active Member
ashkanjoon گفت:
خيلي ممنون از جوابتون حتما همين كار رو امتحان مي كنم
من فكر مي كردم كه اون صفحه فقط مختص مدير هستش. راستي از نظر امنيتي مشكلي ايجاد نمي كنه؟
اشتباه نكن منظورم من صفحه ورود كاربر به عنوان عضو هست صفحه اي كه داراي دو فيلد نام كاربري و كلمه عبور هست و وقتي كاربري اونها رو به درستي پر كنه به عنوان عضو در سايت مي تونه مثل نوشته پايين همين صفحه كه نوشته :
شما مي توانيد در اين انجمن نامه ارسال كنيد
شما مي توانيد به موضوعات اين انجمن پاسخ دهيد
شما مي توانيد نامه هاي ارسالي خود را در اين انجمن ويرايش كنيد
شما مي توانيد نامه هاي ارسالي خود را در اين انجمن حذف كنيد
شما مي توانيد در نظر سنجي هاي اين انجمن شركت كنيد
در اين انجمن ميتوانيد فايلي را به نامه خود پيوست كنيد.
شما ميتوانيد فايلهاي موجود در اين انجمن را دريافت كنيد.
اين كارهارو انجام بده.

از راهنمايي شما خيلي ممنون
نمي دوستم بايد چكار كنم اما حالا حتما موفق مي شم

sambol

Active Member
دوست عزيزمون درست توضي دادن اون بي بي كه شما مي گين براي ناكه پورت شده . بي بي دو جوره كه يه جورش همينه كه با ناكه پورت شده هر كي تو ناكه ثبت نام كنه به اون دسترسي پيدا مي كنه يكي هم كه خود بي بي جداست يعني شما بايد بي ي جدا رو پانلود كني بعد نصب كني كه اونوقت خود بي بي مثل اينجا مي شه

a Truth Seeking

Active Member
بله در ادامه فرمايش دوست خوبمون بايد بگم شما وقتي كه برنامه PHPBB رو نصب مي كنين در هنگام نصب از شما يك نام كاربري و كلمه عبور مي خواد كه اين همون ثبت نام اولين عضو برنامه به عنوان مدير برنامه هست اگر شما با اين نام كاربري و كلمه عبور از صفحه login.php بگذرين به بخش مديريت برنامه دسترسي پيدا مي كنين ولي عضو دوم و اعضاء بعدي داراي اين خصوصيت مدير نيستند كه بخوان به بخش مديريت دسترسي پيدا كنند.

جدیدترین ارسال ها

بالا