این دو تا طرح از کارای قدیمیه. گفتم جا داره یه نظرخواهی در موردش کنم:paint:
RaminAzimi Member Dec 18, 2009 #1 این دو تا طرح از کارای قدیمیه. گفتم جا داره یه نظرخواهی در موردش کنم
Erfan-ART کاربر VIP Dec 18, 2009 #2 چه كنيم كه اين گوشيم معروفه (HTC-Hero) كاراي قبلت بهتر از اينا بود .
javadmagic خسته شده دلم از زمونه. Dec 20, 2009 #3 به نظرم سه تاش خوبه ولی با اون اولی زیاد حال نکردم! موفق باشی.
pouya saadeghi Active Member Dec 20, 2009 #4 ای بابا !من این اولیه رو که هر روز دارم تو خیابون میبینم!! پس کار شما بوده... موفق باشی
RaminAzimi Member Dec 20, 2009 #5 pouya saadeghi گفت: ای بابا !من این اولیه رو که هر روز دارم تو خیابون میبینم!! پس کار شما بوده... موفق باشی کلیک کنید تا باز شود... به به. چطوری بلا میسر مرسی
pouya saadeghi گفت: ای بابا !من این اولیه رو که هر روز دارم تو خیابون میبینم!! پس کار شما بوده... موفق باشی کلیک کنید تا باز شود... به به. چطوری بلا میسر مرسی
E-Boy کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت Dec 20, 2009 #6 سلام دوست عزیز . خسته نباشید . به نظرم کار های جدید شما خیلی بهتر از این کار های قدمی هست . البته دومی و سومی قابل قبول هست . ولی اولی خیلی خوب نیست . ببخشید که ایراد گرفتم . موفق باشید .
سلام دوست عزیز . خسته نباشید . به نظرم کار های جدید شما خیلی بهتر از این کار های قدمی هست . البته دومی و سومی قابل قبول هست . ولی اولی خیلی خوب نیست . ببخشید که ایراد گرفتم . موفق باشید .
m2ahdi Member Dec 20, 2009 #7 pouya saadeghi گفت: ای بابا !من این اولیه رو که هر روز دارم تو خیابون میبینم!! پس کار شما بوده... موفق باشی کلیک کنید تا باز شود... چه جالب
pouya saadeghi گفت: ای بابا !من این اولیه رو که هر روز دارم تو خیابون میبینم!! پس کار شما بوده... موفق باشی کلیک کنید تا باز شود... چه جالب
AriA jOhAri Active Member Dec 20, 2009 #8 دو تای آخری قشنگن اولی بازم جای کار داره ! البته این نظر شخصیه منه موفق باشی
MadikaCo Well-Known Member Dec 21, 2009 #9 سلام خسته نباشی دوست جان کار های قشنگین برای پیشرفت جا هست