Silent Cry

R4M!N_ART

Active Member
سلام خدمت همه دوستان

بعد از واقعه تلخ اخیر تصمیم گرفتم یه طرح نیمه مفهومی به اسم گریه بیصدا بزنم برای همه عزیزان آذرباییجانی
هر کم و کسری داره ببخشید !
خوشحال میشم نظراتتون رو بشنوم

:rose:

پیوست ها

• Silent-Cry-Poster.jpg
    Silent-Cry-Poster.jpg
    638.4 کیلوبایت · بازدیدها: 35

yas_d

Member
سلام خدمت همه دوستان

بعد از واقعه تلخ اخیر تصمیم گرفتم یه طرح نیمه مفهومی به اسم گریه بیصدا بزنم برای همه عزیزان آذرباییجانی
هر کم و کسری داره ببخشید !
خوشحال میشم نظراتتون رو بشنوم

سلام
اول جا داره واسه کاری که کردی یا بهتر بگم قدمی که برداشتی تشکر کنم. ایشالا هر کس به نوبه خودش بتونه کاری واسه این عزیزان انجام بده
راجع به اجرا میتونستی بهتر عمل کنی اما خوب نفس کار با ارزشه:rose:
یا علی

keep it up

R4M!N_ART

Active Member
سلام
اول جا داره واسه کاری که کردی یا بهتر بگم قدمی که برداشتی تشکر کنم. ایشالا هر کس به نوبه خودش بتونه کاری واسه این عزیزان انجام بده
راجع به اجرا میتونستی بهتر عمل کنی اما خوب نفس کار با ارزشه:rose:
یا علی

keep it up

ممنون از نظرت دادا !
چون اولین کارم بود تو این سبک ! هنوز تجربه نداشتم ! ایشالا به مرور بهتر بتونم بزنم

کار قشنگیه رامین جان...
ایشالا موفق باشی

مزسی محمد جان !
ممنون

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
در حضور استادای بنده شاید جایز نباشه من نظرمو بگم، ولی با اجازشون میگم.
همونطور که حسین عزیز گفت خیلی کار خوبی کردی که ابراز ناراحتیت از زلزله آذربایجان رو اینطور بیان کردی.
در مورد خود کار هم، خب اون عکس بچه زیاد با زمینه ارتباط برقرار نکرده و معلومه که جداست.
اون سیم خاردار ها رو که دیدم اول فکر کردم برای فلسطین طرح زدی. راستشو بخوای نفهمیدم نقشش چیه؟! :-?
یه چیز دیگه! اون نور از کجا تابیده؟ اگه از آسمون باشه که باید برعکس باشه، یعنی از طرف آسمون کم باشه و به طرف زمین که میاد بازتر بشه. اینجوری انگار نور از زمین تابیده.
ولی اگه نظر کلی من رو بخوای، خوشم اومد از طرحت و توجهت به آذربایجانی های عزیز. :rose:

R4M!N_ART

Active Member
در حضور استادای بنده شاید جایز نباشه من نظرمو بگم، ولی با اجازشون میگم.
همونطور که حسین عزیز گفت خیلی کار خوبی کردی که ابراز ناراحتیت از زلزله آذربایجان رو اینطور بیان کردی.
در مورد خود کار هم، خب اون عکس بچه زیاد با زمینه ارتباط برقرار نکرده و معلومه که جداست.
اون سیم خاردار ها رو که دیدم اول فکر کردم برای فلسطین طرح زدی. راستشو بخوای نفهمیدم نقشش چیه؟! :-?
یه چیز دیگه! اون نور از کجا تابیده؟ اگه از آسمون باشه که باید برعکس باشه، یعنی از طرف آسمون کم باشه و به طرف زمین که میاد بازتر بشه. اینجوری انگار نور از زمین تابیده.
ولی اگه نظر کلی من رو بخوای، خوشم اومد از طرحت و توجهت به آذربایجانی های عزیز. :rose:

سلام !
شما سرور مایی !
راستش میخواستم کلا جدا از زلزله و خرابی های پیش اومده یه برداشت جدا و متفاوت بکنیم ! و خواستم برداشت رو بزارم بر عهده شما ! چون این طرحها معمولا برداشت آزاده !
(حالا من نظر شخصیمو میگم شاید هیچکدومتون با نظر من موافق نباشید)
ولی اون سیم خاردار ها رو من نماد خود ما ها هستیم ! همه ما کسانی که تو زندگی اون نقش داشتیم ( شامل دولت ! مردم ! نزدیکانش یا حتی ممکنه پدر و مادرش !) که اون رو محدود کردیم که این اتفاق بتونه بهش ضربه بزنه ! کسی هم نمیتونه قضاوت کنه
و در نهایت هم اون با گریش نیمی از ما ها رو نابود و غمگین کرد !

اون نور هم یه جور پاکی و معصومیتش رو نشون میده که منشا زمینه
این هدف من بود
تایید کردن یا نکردنش هم با شماست !

جدیدترین ارسال ها

بالا