افزونه Shortcut Center v1.0

BlueMMB

Well-Known Member
Header.png

سلام .
بالاخره بعد از دو سه هفته برنامه تموم شد :)

فایل نصبش رو میتونید از اینجا دانلود کنین .

با اجازتون یکم توضیح درموردش بدم :

1 – توی تنظیمات نصبش یه گزینه هست به اسم Delete desktop shortcuts : بعد از نصب ، برنامه میاد و نرم افزارای معروفی که رو سیستمتون هستن رو پیدا میکنه و خودش به تب مربوطه اضافه میکنه حالا اگه این گزینه تیک داشته باشه شرتکاتایی که تو دسکتاپ هستن در صورت شناسایی حذف میشن .
توضیح اضافی : هر موقع خواستین میتونین با کلیک راست روی آیکون برنامه و زدن گزینه ی Export دوباره به دسکتاپ برش گردونین .

2- میتونین برنامه هایی رو که میخواین از چشم بقیه دور باشه موقع Add یا Edit کردن مخفی کنین ( باید گزینه ی Show رو خاموش کنین ) و برای نمایش آیکونای مخفی شده میتونین از Ctrl+H استفاده کنین .

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

هدف و ایده ی ساخت برنامه :

با این برنامه میشه یه نظمی به دسکتاپ داد و برنامه ها رو دسته بندی کرد تا راحت بشه پیداشون کرد .
ایده ی ساختن برنامه از شلوغ بودن دسکتاپم شروع شد ! یعنی چون همیشه دسکتاپم پر از آیکون بود پیدا کردن برنامه ها یکم سخت میشد واسه ی همین این برنامه رو نوشتم که یکم از این وضع درش بیارم ( که البته زیادم موفق نبوده چون همین الانم با وجود این برنامه تقریبا 60 تا آیکون رو دسکتاپمه ! ) از اولم فقط برای اینکار نوشته شده بود و هیچ علت دیگه ای نداشت !!!

ولی بعدا تصمیم گرفتیم که به کمک دوست عزیزم سیدقادر میرحبیبی براش نصب بسازیم و یکم سروسامونش بدیم که بشه رو کامپیوترای دیگه هم ازش استفاده کرد. البته موزیک پلیر هم بهش اضافه شده که دم دست باشه و برای پخش موزیک نیاز به بازکردن برنامه ی دیگه ای نباشه که البته اختیاریه .

از محمود عزیز که چند بار تستش کرد و بهم کمک کرد تو ساختنش تشکر ویژه میکنم :rose:اگه کسیم از قلم افتاده عذر میخوام .

این نسخه ی اول برنامس و مطمئنا مشکلا و کمبودایی داره که میشه رفعشون کرد و کاربردیترش کرد . ممنون میشیم اگه نظر ، انتقاد یا احتمالا اگه ایده ای براش دارین رو مطرح کنین .
( دوستان سایتمون فعلا در حال برنامه نویسی شدنه اگه احیانا سر زدین و اشکالی چیزی دیدین بخاطر این مسئلس )

آخرین ویرایش:

arash-mmb-tz

Active Member
با سلام.

برنامه بسیار عالی هست.و خیلی بدرد من می خوره. چند تا پیشنهاد می دم اگه قسمت بود برای نسخه بعدی اون رو درست کنید

1-اگه یه Hotkey برای اجرا برنامه داشت خیلی بهتر بود. ( و اگه شد در نسخه بعدی Settings هم براش بذارید)
2-واقعا گرافیک بسیار و افکت های زیبایی داره ، اگه قسمت بود تو نسخه بعد کاری کنید که کاربر بتونه اونو شخصی سازی کنه
3-برای نسخه بعد ، کاری کنید که لیست پخش شده ها برای Power DVD هم بشناسه (در ضمن خیلی جالب بود که لیست هایی که در Kmplayer موجود بودند در این برنامه Add شد!)

خب این پیشنهاد هایی که من دادم و اگه تونستید ، اون رو در نسخه بعدی درست کنید. حالا مزیت هاش:

1- دوستان می تونن این برنامه رو در ویندوز 8 نسخه Pro ، سی و دو بیت و 64 بیت ، ویندوز 8 Enterprise ، سی و دو بیت و 64 بیت ، ویندوز 8.1 Core ، سی و دو بیت و 64 بیت ، ویندوز 8.1 نسخه Pro و Rtm - Enterprise ، سی و دو بیت و 64 بیت استفاده کنن و با این

ویندوز ها کاملا سازگار است

2- سرعت بسیار و گرافیک زیباش خیلی آدمو به خودش جذب می کنه

و.....

و از دوست گلمون ، BlueMMB و تمامی کاربران به خاطر ایجاد برنامه بسیار ممنونیم که این برنامه رو رایگان در اختیار دوستان قرار دادند

مشاهده پیوست 101947

آخرین ویرایش:

BlueMMB

Well-Known Member
ممنون از لطفت آرش جان .

1 - فکر خوبیه !
2- انشا..
3- اگه فایلاش دکد شده نباشن و بشه خوندشون چشم . حتما. ( ممنون :) )

1 - شما رو همه ی این ویندوزا تستش کردین ؟!!!! :shock:مرسی واقعا .... :rose:!!!

2 - ممنون

BlueMMB

Well-Known Member
دوستان بی زحمت تعداد برنامه هایی که خودش میشناسه رو بگین و اگه برنامه ی معروفی هست رو سیستمتون که تشخیص نمیده اطلاع بدین که اونم بهش اضافه کنیم . ممنون

arash-mmb-tz

Active Member
با سلام دوست عزیز

من کامپیوتر مجازی دارم و داشتن این همه ویندوز اصلا تعجب نداره !

حالا برنامه هایی رو که می گم رو این نسخه نمی شناسه و اگه قسمت شد تو نسخه بعدی ترمیمش کنید ( ولی بهتره کاریش کنید که فولدر Start Menu که در آدرس های
C:\Users\[User Name]\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu در ویندوز 8 و7 و آدرس C:\Documents and settings\[User Name]\StartMenu در ویندوز XP قرار داره رو با پلاگین

Plugy که امکان سرچ رو داره ، همه فایل های LNK رو شناسایی و سپس به طور پیش فرض در برنامه قرار بده. ولی اگه اصرار دارید ، این برنامه ها رو نمی شناسه

Autocad ، 3D Max ، Assassin's creed III ، فیفا ، اکسس ، (SkyDrive ، UltraISO ، Corel Video Studio ، Move Maker ، Photo gallery (Windows essentials ،

Opera ، Adobe Reader ، PowerPoint ، Publisher ، Camtasia Studio ، Snagit ، Team viewer ، Google Earth

(و اگه دوست داشتید آدرس فولدر رو با پلاگین Uninstaller 1.7 که مال آقای پرستگاری هست رو بدست بیارید: )

رو سیستم خودم این برنامه ها رو نشناخت و ویندوز پیش فرض خودم 8 هست . البته به غیر از محیط کاربری مترو ، ویندوز 8 و 7 از نظر ریجیستری و آدرس فولدر ها هیچ فرقی نکرده

مشاهده پیوست 101947

آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
خوب شده
خسته نباشید

من رو ویندوز سرور تست کردم
چند توصیه:

-از پلاگین
Uninstaller 1.7 من استفاده کنید و توی لیست Add or Remove اضافش کنید.
دوستان بی زحمت تعداد برنامه هایی که خودش میشناسه رو بگین و اگه برنامه ی معروفی هست رو سیستمتون که تشخیص نمیده اطلاع بدین که اونم بهش اضافه کنیم

-این کار اصلا فایده نداره
همونطور که
arash-mmb-tz گفتند، برنامه باید تمام برنامه هارو خودش شناسایی کنه. پس یا از توی رجیستری لیست برنامه های نصب شده و آیکونهاشون رو استخراج کنید و یا از آدرس استارت منو
-امکان چند سایزی بودن به برنامه بدید، مثلا بتونه مثل جت آدیو بره بالا یا کناره های مانیتور ، یا بشه یه جاهایی کوچیکش کرد یه گوشه مانیتور، معمولا همیشه ، همه کاربر ها با این سایز حال نمیکنن!
-امکان run on desktop براش بزارید بد نیست.بتونه همیشه زیر بقیه برنامه ها باشه مگر زمانی که بهش نیاز هست
-امکان نمایش برنامه های پر استفاده توسط یوز رو در یه قسمت جدا باید حتما توش بزارید

در کل باید سعی کنید کار باهاش راحت تر از استارت منو باشه و امکاناتش هم بیشتر باشه. چون ...
:-?

در کل خسته نباشید. گرافیکش رو دوست داشتم​

BlueMMB

Well-Known Member
ممنون آرش و جواد جان .

برای جستجوی برنامه ها همون کاری که گفتین رو کردم یعنی از آدرس استارت منو همه ی شرتکات ها رو درمیاره و با درآوردن آدرس اصلیشون و چک کردن اسم برنامه ها اونارو تشخیص میده .
به قسمت Programs and feauters تو ویندوزای 7 و 8 اضافه میشه ولی راستش رو XP دقیق تستش نکردم .

درمورد پیشنهادا هم حتما کار میکنم ممنون. ولی شاید یکم زمان ببره چون دانشگاها دارن باز میشن و .... !

جدیدترین ارسال ها

بالا