Shortcut Center ( در حال ساخت )

BlueMMB

Well-Known Member
سلام و عرض خسته نباشید به همه .

میخواستم برنامه ای رو معرفی کنم که داریم به کمک دوست عزیزم سید قادر میر حبیبی ( program2vb ) مینویسیمش . البته اول این برنامه رو فقط برای مصرف شخصی نوشته بودیم ولی بعدا تصمیم گرفتیم براش نصب و ... بسازیم و کاملش کنیم تا بقیه هم بتونن ازش استفاده کنن.

جنبه ی کاربردیش برای خودم واقعا خیلی زیاده و الان دیگه بهش خیلی عادت کردم و وقتی نیست انگار یه چیزی رو تو لپ تابم کم دارم :-?. امیدوارم برای بقیه هم مفید باشه و بتونه کاربراشو راضی کنه . البته اگه واقعا کاربردی بودنش برامون ثابت بشه امکاناتش رو بیشتر می کنیم .

وقتی برنامه نصب میشه برنامه های معروف نصب شده رو کامپیوتر رو تشخیص میده و تو قسمت مناسب داخل دیتابیسش ذخیره میکنه . البته بعد از نصب هم میتونین هر فایل یا پوشه ای رو توش اضافه کنین .
در واقع یه راهه برای نظم دادن به دسکتاپ و دسته بندی برنامه ها و دسترسی سریع بهشون و حتی فولدرها یا هر فایل دیگه ای .

گذشته از اینا از نظر برنامه نویسی هم واقعا خیلی بهم کمک کرده که پیشرفت کنم واسه همین نمیتونم از نوشتنش دست بردارم و تقریبا دوست داشتنی ترین برناممه که تا حالا نوشتمش چون خیلی چیزا با نوشتنش یاد گرفتم . :wink:

این یه عکس از محیط برنامس :

ShC1.png

اینم روش اضافه کردن شرتکات جدید به برنامس :

add.png

امکان درگ دراپ هم رو برنامه وجود داره و هر قسمت برنامه که فایلا یا پوشه ها رو درگ کنین اتفاق خاصی میفته :

drag_and_drop.png

فعلا اگه میشه نظرتون رو در مورد گرافیکش بگین و یا هر نظر یا پیشنهاد دیگه ای اگه دارین منتظریم . یاعلی

پیوست ها

• ShC1.png
    ShC1.png
    110.6 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • add.png
    add.png
    283 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • drag_and_drop.png
    drag_and_drop.png
    179.4 کیلوبایت · بازدیدها: 1
آخرین ویرایش:

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
مرسی دادا خیلی خوب شده

از اولشم که در جریان کار بودم انشالا تکمیل شدش رو بزاری دانلود کنیم حالشو ببریم

محمدمهدی

Well-Known Member
با ام ام بی نوشتینش؟
ظاهرش واقعا شیک و دوست داشتنیه و حرفه ایه.
فقط در مورد کاربردش یه مقدار بیشتر توضیح بدین. چون اگه صرفا یه دسته بندی ساده باشه که من خودم با چیدن روی دسکتاپ موافق ترم.

امکانات جانبی مثل موزیک پلیر هم با اینکه کار رو زیبا کرده اما برای این برنامه مناسب نمی بینیمش.

اگر کاملا با ام ام بی نوشتین :
محیط وسط که آیکن ها توش نمایش داده شدن پلاگین یا شی خارجیه؟ اگر نیست و به نحوی مثل png آیکن ها رو لود می کنید خیلی ممنون میشم روشتون رو توضیح بدین.

موفق باشید.

BlueMMB

Well-Known Member
خود برنامه بله با بیلدره ولی از ( دلفی برای پلاگینا ( یکیشو خودمون نوشتیم و بیشترشونم مال اعضای همین سایتن ) ، VBScript و فایلای bat ) هم توش خیلی استفاده کردیم .
در مورد کاربردش باید بگم دسکتاپ من همیشه درهم ریختس . با وجود این برنامه که همه ی برنامه هام داخلشن و اینکه دیروز دسکتاپمو تمیز کردم همین الان 58 تا آیکون رو دسکتاپم دارم که ... !!!! :mad: حالا فک کنین شرتکات 20 ، 30 تا برنامم بغلش بود:shock:
دراقع این برنامه رو تقریبا 1.5 سال پیش نوشته بودیم که از این بی نظمی جلوگیری کنه ( که البته زیادم موفق نشده :) ) . ایده ی اولیش فقط و فقط همین بود ! ولی چون واقعا خیلی روش زحمت کشیده بودیم و مورد توجه چندتا از دوستام قرار گرفت خواستنش تصمیم گرفتیم که کاملش کنیم و نصبم براش بذاریم تا بشه رو کامپیوترای دیگه هم سوارش کرد. البته بازم میگم جنبه ی آموزشیش واقعا خیلی زیاد بوده واسمون . بعد از تموم شدنه برنامه اگه نصبش کنین و ازش استفاده کنین متوجه حرفم میشین انشا... :wink:

موزیک پلیر رو هم بیشتر برای افزایش امکانات برنامه و دم دست بودنش گذاشته شده چون این برنامه همیشه تو لپ تابم بازه و Pin کردمش تو تسکبارم.

و اما آیکونا : از پلاگین IconOps استفاده کردیم که میتونه آیکونای داخل فایلارو دربیاره و به bmp تبدیلشون کنه و البته با زمینه ی سیاه . اونجا 28 تا عکس با اندازه ی یکسان گذاشته شده که بکگراند سیاهشون قبلا حذف شدست ! پس وقتی عکسا روشون لود میشه خود به خود زمینشون حذف میشه .

BlueMMB

Well-Known Member
خداروشکر فایل Install هم داره تموم میشه . اینجا نصبش تموم شده و داره برنامه های نصب شده رو سرچ میکنه که 6 تاشو پیدا کرده .

install.png

m javad

کاربر متخصص
خوبه
امکان سرچ هم براش بزارید.
چون برنامه دائما باز هست، میتونه مثل برنامه google folder searcher اگه اشتباه نکنم هر زمانی که یه فولدر باز میشه تغییرات داخلش رو ذخیره کنه تو دیتابیس و در زمان جستجو دیگه کل سیستم رو نگرده و سریع از توی دیتا بیس خودش کار کاربر رو راه بندازه
البته این فقط یه پیشنهاده

arash-mmb-tz

Active Member
خیلی برنامه عالیه.

به نظر من این برنامه رو می تونیم جایگزین استارت منوی ویندوز 8 کنیم! آقای m javad راست می گن. اگه امکان جستجو براش بذارید ، ارزش برنامه تون بیشتر می شه و استقبال زیادی می تونه داشته باشه.

hamedroy

Member
عالیه و اینو از این نظر میگم که طراحی قشنگی داره امیدوارم بعد از دیدنش هم کارکردش مثل ظاهرش عالی باشه. موفق باشی

amirhmz2

Member
واقعا گرافیک زیبا داره. یه سوال برنامه نصبش رو با mmb ساختید ؟
کی آماده میشه تا دانلود کنیم و لذت ببریم؟

BlueMMB

Well-Known Member
خوبه
امکان سرچ هم براش بزارید.
چون برنامه دائما باز هست، میتونه مثل برنامه google folder searcher اگه اشتباه نکنم هر زمانی که یه فولدر باز میشه تغییرات داخلش رو ذخیره کنه تو دیتابیس و در زمان جستجو دیگه کل سیستم رو نگرده و سریع از توی دیتا بیس خودش کار کاربر رو راه بندازه
البته این فقط یه پیشنهاده

جوادجان مرسی به خاطر پیشنهادتون .
این برنامه رو ندیدم ولی من اینجوری فهمیدم که یعنی اول که نصب میشه یا وقتایی که بازه و باهاش کار نمیکنی بیاد داخل کامپیوتر سرچ کنه و فایلا و پوشه هارو دسته بندی کنه یا هر تغییری شد ثبت کنه و بعدش که سرچ میکنی از دیتابیس خودش پیدا کنه فایلا یا پوشه هارو ؟؟! آره ؟ به نظرت یکم سخت نیست با بیلدر همچین کاری کرد ؟ البته بیشتر از سخت بودنش سرعت پایین و cpu بیشتری که میخواد بخاطر استفاده از پلاگینا یکم جلوی آدمو میگیره !

نظرتون چیه ؟ اگه به نظرتون عملیه یکم بیشتر توضیح بدین بالاخره شما با تجربه تری :wink:

خیلی برنامه عالیه.

به نظر من این برنامه رو می تونیم جایگزین استارت منوی ویندوز 8 کنیم! آقای m javad راست می گن. اگه امکان جستجو براش بذارید ، ارزش برنامه تون بیشتر می شه و استقبال زیادی می تونه داشته باشه.
اگه این همه طرفدار پیدا کنه و بتونه اینکارو بکنه چی میشه ! :) یعنی رو دست مایکروسافت بلند میشیم که دیگه نتونه از این اشتباها بکنه و راحتی مردمو از دستشون بگیره :lol:

آخرین ویرایش:

BlueMMB

Well-Known Member
امکانات جانبی مثل موزیک پلیر هم با اینکه کار رو زیبا کرده اما برای این برنامه مناسب نمی بینیمش.

بخاطر نظرتون ممنون .
دیشب روی نصبش یه گزینه گذاشتیم و muisc player رو اختیاری کردیم ! بنظرتون خوبه ؟

changes.png

ولی بازم بنظرم بودنش بهتره چون بجای اینکه لازم باشه یه برنامه دیگه باز شه و کلیکای اضافه بکنین میتونین راحت اونجا موزیکتون رو باز کنین . بیشتر دلیلم بخاطر امکان جدیده که رو نصبش گذاشتیم ( البته اینو قبل از دیدن نظرتون نوشته بودیم )
که بعد از پیدا کردن برنامه ها نصب شده ، همون اول کار لیست های KmPlayer و Media Player رو به لیستای خودش اضافه میکنه :)
اضافه کردن لیستای KmPlayer یکم سخت بود چون بیلدر خودش نمیتونست فایلاشو باز کنه از VBScript استفاده کردیم . تا حالا این همه فایلو و زبانو بهم وصل نکرده بودم خیلی جالب بود. واقعا چسبید :wink: تو عکس میتونین ببینین:shock:

km.png

آخرین ویرایش:

BlueMMB

Well-Known Member
تغییرات جدید :

1 - امکان ادیت کردن آیتم های ادد شده
2 - رفتن به حالت خواب تو مینیمایز : وقتی برنامه مینیمایز میشه بعضی از قسمتاش از کار میفته تا از cpu کمتر استفاده شه
3 - اضافه شدن دکمه های میانبر کاربردی

mbz2

Member
بنظرم این برنامه واسه منم خیلی پرکاربرد باشه
گرافیک کار هم که عالیه
فقط امیدوارم با ویندوز 8 و نسخه های 64 بیتی هم سازگاری کامل رو داشته باشه
یک امکانی هم که بنظرم آمد داشته باشه بد نیست
اینکه برنامتون قابلیت آپدیت از طریق اینترنت رو داشته باشه مثلا اگه نسخه جدیدتری ازش درست کردین بشه آپدیتش کرد و یا اگه برنامه باگ داشت براش آپدیت بذارین و برطرف بشه
البته اینجا همگی استاد هستن و این فقط پیشنهاد بنده حقیر بود

BlueMMB

Well-Known Member
بنظرم این برنامه واسه منم خیلی پرکاربرد باشه
گرافیک کار هم که عالیه
فقط امیدوارم با ویندوز 8 و نسخه های 64 بیتی هم سازگاری کامل رو داشته باشه
یک امکانی هم که بنظرم آمد داشته باشه بد نیست
اینکه برنامتون قابلیت آپدیت از طریق اینترنت رو داشته باشه مثلا اگه نسخه جدیدتری ازش درست کردین بشه آپدیتش کرد و یا اگه برنامه باگ داشت براش آپدیت بذارین و برطرف بشه
البته اینجا همگی استاد هستن و این فقط پیشنهاد بنده حقیر بود

انشا.. . ممنون .
رو ویندوزای 64 بیتی تست شده و درست کار میکنه ولی هنوز رو 8 تست نکردیم.

درمورد آپدیتم باید بگم که یه فکرایی براش کردیم و تو نصبش اطلاعات برنامه تو رجیستری ذخیره میشه تا بشه بعدا از آدرس و تنظیماتش استفاده کرد و فک نکنم برای ساختن آپدیترش ( حداقل آفلاین ) مشکل خاصی بوجود بیاد . ممنون از پیشنهاد .

شما سرور مایی :)

آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
جوادجان مرسی به خاطر پیشنهادتون .
این برنامه رو ندیدم ولی من اینجوری فهمیدم که یعنی اول که نصب میشه یا وقتایی که بازه و باهاش کار نمیکنی بیاد داخل کامپیوتر سرچ کنه و فایلا و پوشه هارو دسته بندی کنه یا هر تغییری شد ثبت کنه و بعدش که سرچ میکنی از دیتابیس خودش پیدا کنه فایلا یا پوشه هارو ؟؟! آره ؟ به نظرت یکم سخت نیست با بیلدر همچین کاری کرد ؟ البته بیشتر از سخت بودنش سرعت پایین و cpu بیشتری که میخواد بخاطر استفاده از پلاگینا یکم جلوی آدمو میگیره !

نظرتون چیه ؟ اگه به نظرتون عملیه یکم بیشتر توضیح بدین بالاخره شما با تجربه تری

اون برنامه که من دیده بودم و متاسفانه اسم دقیقشو یادم نیست این کار رو میکیرد
هر پوشه ای که باز میشد میومد و فایلهاشو بررسی میکرد (اسم، سایز ، نوع و ...) و این اطلاعات رو دسته بندی میکرد.
زمانی که شما سرچ میزدی دیگه نمیرفت کل سیستم رو بگرده و زمانگیر باشه.
ولی خب قبول دارم یکم برای بیلدر سنگین هست.
فقط نظرمو گفتم
منتظر دان برنامت هم هستم

BlueMMB

Well-Known Member
ممنون جواد جان.
انشا.. اگه بخوایم ادامه بدیمش روش کار میکنیم و از تجربیات دوستان برای ساختنش کمک میگیریم . ولی واقعا فکر عالی ای هستش اگه عملی شه :wink:

hamedroy

Member
یک پیشنهاد

راستی حالا که این زحمت رو داری میکشی یه پیشنهاد بدم. حتما theme designerها رو دیدید. بد نیست ایده های مدیریت و دسترسی های تغییرات ظاهری اونها رو هم بررسی کنید. من یکی از برنامه هاشو امروز نگاه میکردم که یاد برنامه قشنگ شما افتادم. امیدوارم این برنامه هم به خیلی های دیگه ایده بده که حتما هم همینطور خواهد بود.

پیوست ها

• Help-File1.jpg
    Help-File1.jpg
    168.1 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • Help File.jpg
    Help File.jpg
    52.8 کیلوبایت · بازدیدها: 12

جدیدترین ارسال ها

بالا