Mohamad
O-.-O
سلام به همگی بروبکس مجیدآنلاین
یادتونه گفتم تصمیم گرفتم یه سری از آموزش های باحال و کاربردی که تو سایتهای مختلف میبینم رو ترجمه کنم و با اسم سری آموزش های خفن در اختیار بچه ها بزارم
این هم دومین آموزش:
بچه ها راستی یه سری هم به دانلودستان فتوشاپ ورژن 2 => New آپ های ردیفی کردم (صفحه های آخر) بعدش هم قبلا یه دورانی توی دانلودستان حالا نظر نمیدادید حداقلن دکمه ی تشکر رو میزنید... بابا یه کاری کنین که آدم امید ادامه داشته ...
خب توی این آموزش یاد میگیریم این رو به بقلیش تبدیل کنیم :
(یه جاده ی معمولی خشک رو به جاده باران زدی تبدی کنیم :دی )
از رو background دو تاکپی بگیرین و اسمهاشو به layer1 و layer2 تغییر بدین:
layer2 را flip vertical کنید:
layer2 را hide کنید :
خوب حالا باید خیابون رو به دقت select کنید. من ابزار polygonal lasso رو برای این کار استفاده کردم:
selection رو inverse کنید( Ctrl +Shift + i ) ... حالا layer2 را visible کنید ... (رو مربع بقل layer2 کلیک کنید تا یه چشم ظاهر شود)
حالا delete رو بزنید تا delete , selection شود:
حالا blending mode لایه layer2 رو soft light کنید:
حالا blending mode لایه layer2 رو به overlay تغییر بدید:
حالا برای تغییر آخریه با ابزار burn tool و برای طبیعی تر شدن تصویر درختان , علف ها و هر جایی که باید از باران خیس بشه رو براش کنید :
دیدید با چند تا کاره ساده جاده ی خشک رو با بارون خیس کردیم :جلل خالق:دی:
موفق باشید

یادتونه گفتم تصمیم گرفتم یه سری از آموزش های باحال و کاربردی که تو سایتهای مختلف میبینم رو ترجمه کنم و با اسم سری آموزش های خفن در اختیار بچه ها بزارم

این هم دومین آموزش:
بچه ها راستی یه سری هم به دانلودستان فتوشاپ ورژن 2 => New آپ های ردیفی کردم (صفحه های آخر) بعدش هم قبلا یه دورانی توی دانلودستان حالا نظر نمیدادید حداقلن دکمه ی تشکر رو میزنید... بابا یه کاری کنین که آدم امید ادامه داشته ...
خب توی این آموزش یاد میگیریم این رو به بقلیش تبدیل کنیم :
(یه جاده ی معمولی خشک رو به جاده باران زدی تبدی کنیم :دی )

از رو background دو تاکپی بگیرین و اسمهاشو به layer1 و layer2 تغییر بدین:

layer2 را flip vertical کنید:

layer2 را hide کنید :

خوب حالا باید خیابون رو به دقت select کنید. من ابزار polygonal lasso رو برای این کار استفاده کردم:

selection رو inverse کنید( Ctrl +Shift + i ) ... حالا layer2 را visible کنید ... (رو مربع بقل layer2 کلیک کنید تا یه چشم ظاهر شود)

حالا delete رو بزنید تا delete , selection شود:

حالا blending mode لایه layer2 رو soft light کنید:

حالا blending mode لایه layer2 رو به overlay تغییر بدید:

حالا برای تغییر آخریه با ابزار burn tool و برای طبیعی تر شدن تصویر درختان , علف ها و هر جایی که باید از باران خیس بشه رو براش کنید :

دیدید با چند تا کاره ساده جاده ی خشک رو با بارون خیس کردیم :جلل خالق:دی:

موفق باشید

آخرین ویرایش: