Shetab Farsi Negar شتاب فارسی نگار

m_dadras

New Member
چگونه ؟

سلام
ممنون از شما
لطفا بگوييد چگونه از كرك هاي گذاشته شده استفاده كنم. كرك همراه برنامه نصب مي‌شود ولي موقع اجرا مي‌گويد : فايل خراب است.
دو كرك بعدي را هم نمي‌دانم چگونه استفاده كنم.
باز هم پيشاپيش از كمك شما متشكرم.

Sunboy454

Active Member
با کلیک کردن بر روی گزینه ی patch ( در هنگامیکه از برنامه استفاده نمیشه و برنامه بطور کامل بسته شده باشه) اونو کرک میکنین - لینک کرک ها درست شد - در صورتی باز هم به مشکل برخوردید به ورژن برنامتون دقت کنین

Sunboy454

Active Member
شتاب فارسی نگار v3.6.3.0

کرک شتاب فارسی نگار v3.6.x.x

کرک دوم برای شتاب v.3.6.3.0

کرک سوم برای شتاب ( patcher)

روش استفاده :
----------
ابتدا لودر را درون شاخه فارسي نگار كپي و آنرا اجرا كرده و چند ثانيه صبر كنيد بدون اينكه برنامه فارسي نگار را ببنديد . حتي اگر پيغام فايل خراب شده است را مشاهده كرديد، صبر كرده و بر روي دكمه OK كليك نكنيد تا لودر جستجوي خود را انجام دهد. پس از جستجو، لودر فارسي نگار را به طور خودكار مي بندد.
با اجراي مجدد لودر، فارسي نگار را بدون محدوديت در اختيار داريد !!
(Loader رو زمانیکه برنامه ی شتاب باز نیست اجرا کنید)
محدوديت ها :
---------
- در اين نسخه قادر نيستيد لودر را به جاي FarsiNegar.exe قرار دهيد. بنابراين براي استفاده از آيكونها، بايد آنها را تغيير دهيد

------------------------------------------------------
با تشکر از گروه UnREal و newbie_cracker

آخرین ویرایش:

Sunboy454

Active Member
دوستانیکه نتونستن با کرک ورژن 3.6.3.0 کار کنن ، میتونن از ورژن قبلی برنامه 3.6.0.0 که تو پست اول گذاشتم استفاده کنن با استفاده از کرک هایی که گذاشتم ، در صورتیکه کرک پست اول کار نکرد با کرک های پست دوم امتحان کنین ، مطمئنا جواب میگیرین ، در غیر اینصورت با من بصورت پیغام خصوصی تماس بگیرین

Sunboy454

Active Member
کرک دوم برای شتاب فارسی نگار ورژن 3.6.3.0 توسط nerbie_cracker و گروه UnREal ساخته شد برای سیستمهایی که کرک اول روشون جواب نمیداد ( بعلت ضعف CPU و بار حجمی زیاد سیستم ) که سعی شده تو این کرک این مشکل تا حدی مرتفع بشه و در صورتیکه با کرک جدید هم نمیتونین استفاده کنین از نسخه ی قبلی برنامه که تو پست اول گذاشتم استفاده کنین
طریقه ی اجرای این کرک تا حدودی شبیه کرک اول هست
کرک تو پست شتاب ورژن 3.6.3.0 هست ( چند تا پست قبل) ؛

آخرین ویرایش:

Sunboy454

Active Member
کرک سوم هم برای این برنامه توسط newbie_cracker از اعضای گروه UnREal ساخته شد ، این کرک درواقع نوعی patcher هست که شما رو از دست Loader خلاص میکنه ، هر چند Loader دومی که من گذاشتم کمترین مشکل رو با سیستمای مختلف داشت

***UNIQUE***

Active Member
code]
ابتدا لودر را درون شاخه فارسي نگار كپي و آنرا اجرا كرده و چند ثانيه صبر كنيد بدون اينكه برنامه فارسي نگار را ببنديد . حتي اگر پيغام فايل خراب شده است را مشاهده كرديد، صبر كرده و بر روي دكمه OK كليك نكنيد تا لودر جستجوي خود را انجام دهد. پس از جستجو، لودر فارسي نگار را به طور خودكار مي بندد.
با اجراي مجدد لودر، فارسي نگار را بدون محدوديت در اختيار داريد !!
(Loader رو زمانیکه برنامه ی شتاب باز نیست اجرا کنید)
[/code]
جناب SunBoy454 تمام کارهایی که شما گفتید رو من انجام دادم اما وقتی Loader)Farsinegar_Loaderv1.0.exe) را مجدد اجرا کردم
این پیغام رو داد
کد:
Shetab Farsi Negar 3 has encountered a problem and needs to close.  We are sorry for the inconvenience.
Don'tSend رو هم زدم هیچ اتفاقی نیفتاد
و فارسی نگار رو هم که اجرا میکنم نسخه آزمایشی است
با Crack های دیگه هم تست کردم اما درست نشد
ممنون میشم راهنمایی کنید

Sunboy454

Active Member
به ورژن برنامت دقت کن ، 3.6.3.0 ؟
با کرک سوم (Patcher) هم امتحان کردی ؟
ورژن 3.6.3.0 رو که کرک روش تست شده رو واست آپلود کردم ، امتحان کن :
Download Shetab v.3.6.3.0

آخرین ویرایش:

***UNIQUE***

Active Member
ممنونم
نسخه قبلی شتاب نصب شد
اما برای این نسخه رو این که شما گفتید تست میکنم
باز هم ممنونم

Sunboy454

Active Member
فونتهای سازگار با شتاب رو جمع آوری کردم و برای دانلود آماده هستن :
390 فونت مریم
فونت IPT(برنا رایانه)
فونت پارسا
فونت نویسه
فونت پروین تا 2005 قسمت 1
فونت پروین تا 2005 قسمت 2
فونت پروین 2005 قسمت 1
فونت پروین 2005 قسمت 2
-=-=-=-
این فونتها تو اکانت persianGig آپلود شدن و بعلت های مختلف ( از جمله تموم شدن پهنای باند) ممکنه برای مدتی قادر به دانلود نباشین که بعد از مدتی درست میشه ،

Marzban

Well-Known Member
آقا من يك مشكلي با شناب دارم
پتاب با حرف ف مشكل داره.
مثلا وقتي كه مي خواهم بنويسم
فرابرد درسته مي نويسه .
ولي وقتي كه توي فوتو شاپ كپي ميكنم
حرف ف را نمي زنه.
البته با ورژن 3.6.3 تست كرد.م
در ضمن اين لينك 390 فونت مريم خراب شده.
يعني دقيقا همون موقع كه اينترنت Adsl گيرم اومد خواستم بگيرمش ديگه دانلود نشد.

Sunboy454

Active Member
با بقیه ی فونتا هم امتحان کنین ؛
لینک دانلود ممکنه بخاطر تموم شدن پهنای باند مشکل داشته باشه که معمولا بعد از مدتی درست میشه ، در هر صورت الان که من تست کردم مشکل نداشت

bob_marley

Member
Sunboy454 گفت:
کدوم لینک ؟
--- در ضمن من تو پست قبلی توضیح دادم که ممکنه بخاطر تموم شدن پهنای باند باشه و بعد از مدتی حل میشه
دوست عزیز مرسی از لطفتون
منظور من اولین لینک این صفحه بود که دیروز شب دارای اشکال بود ولی حالا ظاهرا اشکال دنلود برطرف شده است.
با تشکر باب مارلی

Miladz

Member
ای داد بی داد پهنای باند پرشین گیگ شما هم که تموم شده می خواشتم فونت هایی که شتاب ساپورت می کنه بگیرم

جدیدترین ارسال ها

بالا