Shahab Hoseini :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sh1 graphic

Well-Known Member
خسته نباشی
واقعا عالیه
خیلی خوشم اومد
فقط لبهاش یه ذره غیر طبیعی شده
+ ابرو هاش هم عالیه :)

moslancer2

Member
کاملا موافقم

ممنونم از شما دوست عزیز...:rose:

خسته نباشی
واقعا عالیه
خیلی خوشم اومد
فقط لبهاش یه ذره غیر طبیعی شده
+ ابرو هاش هم عالیه :)

مرسی دوست جان... برروی چشم حتما کار میشه روش... خودم هم نگاه میکنم الان که چشم دیگه از کار کردن روش آزاده و کمی از عادت به تصویرش از دیدم رفته دارم بیشتر معایب رو میبینم خب بالاخره زوم روی کار چشم رو هم اثر میزاره روش... الان بنده خدا انگار صورتش یه حالت پف داره... باید سایه ها و لب رو بعدا درست کنم...
بازم مرسی از شما:rose:

کاره خوبی شده تبریک میگم :rose:

موفق باشید ...

ممنونم سعید جان... عزیز دل شما لطف داری... سلامت باشی و پیروز:rose:

moslancer2

Member
ویرایش سایه ها :)

دوستان عزیز کمی بروی سایه ها کار کردم....:paint:
اگر میشه درباره این کار نظر بدین....:)

با سپاس فراوان:rose:

پیوست ها

• shahab-hoseini-by-rahimi-edited.jpg
    shahab-hoseini-by-rahimi-edited.jpg
    90.9 کیلوبایت · بازدیدها: 3
سلامصطفی

خب تغییراتش ظریف هست. یه جورایی تختی و بادکردگی گونه ها بهتر شده. سایه های رنگی هم باید دقت بشه که خیلی خاکستری نشه...
اما من اولش خیال میکردم تو تناسب مشکل داره. طرحو رو هم ننداختم ولی اینطور به نظرم میومد...
اما الان فکر میکنم این به خاطر انبساط و کنتراست هاله های رنگی هست. لب کوچکتر دیده میشه و نیمه چپ تصویر دفرمه دیده میشه.
اولش میخواستم پیشنهاد بدم لیکویفای کنی بر اساس اصل. نمیدونستم از رو انداختی یا از اول کشیدی. حالا که از اول کشیدی به نظرم اینجاش کار داره.
من دیدم که تو دیجیتال پینت گاهی اوقت کلا یه قسمت رو بزرگ یا دفرمه میکنن تا با بقیه مچ بشه. تو ایده یابی هم خودم به این روش معتقدم.
با اینکه چشمات قویه اما برای بررسی معمولا اساتید کار رو تو مراحل نسبت سنجی flip عمودی و افقی میکنن تا با ذهنیت زدایی و دیدن از طرف مخالف نامناسبت های ابعادی رو تشخیص بدن...

دوست عزیز کارت خوبه اما یه تغییر طوفانی هست که میتونه رنگین کمون ایجاد کنه... :neutral:
بهرمند باشی از بارون خداوندی.
یا علی

moslancer2

Member
سلامصطفی

خب تغییراتش ظریف هست. یه جورایی تختی و بادکردگی گونه ها بهتر شده. سایه های رنگی هم باید دقت بشه که خیلی خاکستری نشه...
اما من اولش خیال میکردم تو تناسب مشکل داره. طرحو رو هم ننداختم ولی اینطور به نظرم میومد...
اما الان فکر میکنم این به خاطر انبساط و کنتراست هاله های رنگی هست. لب کوچکتر دیده میشه و نیمه چپ تصویر دفرمه دیده میشه.
اولش میخواستم پیشنهاد بدم لیکویفای کنی بر اساس اصل. نمیدونستم از رو انداختی یا از اول کشیدی. حالا که از اول کشیدی به نظرم اینجاش کار داره.
من دیدم که تو دیجیتال پینت گاهی اوقت کلا یه قسمت رو بزرگ یا دفرمه میکنن تا با بقیه مچ بشه. تو ایده یابی هم خودم به این روش معتقدم.
با اینکه چشمات قویه اما برای بررسی معمولا اساتید کار رو تو مراحل نسبت سنجی flip عمودی و افقی میکنن تا با ذهنیت زدایی و دیدن از طرف مخالف نامناسبت های ابعادی رو تشخیص بدن...

دوست عزیز کارت خوبه اما یه تغییر طوفانی هست که میتونه رنگین کمون ایجاد کنه... :neutral:
بهرمند باشی از بارون خداوندی.
یا علی

ممنونم سید جان... نمیدونم اگر شما نبودی من میتونستم این همه ادامه بدم یا نه (همینطور دوستان دیگه)... راستش نقدات همیشه به دل میشینه چون راحت میگی، اصولی میگی، خلاصه نکات رو آدم خوب میگیره... خسته شدم از بس نقدایی شنیدم که (اینجا نه البته، در کار خودم) غیر اصولی و خارج از چهارچوب بوده... خــدا رو شکر اینجا همه از یک جنس هستن و آدم راحت میتونه موارد دلخواه رو ازشون یاد بگیره... روزی 10 بار (چون کفایت میکنه:wink:) به خودم میگم این همه سال اینجا اومدی رفتی اگر از اول شروع میکردی به فعالیت اینجا زودتر با دوستای خوبی مثل شما آشنا میشدم...

آقا پر حرفی بسه (بس که دلم پره)... آره موافقم تناسب ها خوب نیست بیشتر ماله نور پردازیه و خطای دید خودم چون از نزدیک کار رو میدیدم فکر میکردم خوبه اما نواحی حدودی هم که کشیدم یکم خارج از محدوده بوده چون بالاخره ماوس دقت کمی داره (حتی این ماوس بنده) برای همین بنده خدا مقداری دفرم در اومده... انشاال.. در کارای بعدی پیشرفتم رو صد چندان میکنم... با تمرین تمرین تمرین:rose:
فدات یا حق:rose:

MOHAMMADIX

Member
واقعا باحال شده.دوست عزیز من ازین کارا سر در نمیارم ولی رو ریزه کاری ها اگه میتونی بیشتر کار کن

main

Well-Known Member
عالی شدهــ مصطفی جان...
انشاا... تبلت بگیری عالی تر.هم میشه
موفق باشی

moslancer2

Member
واقعا باحال شده.دوست عزیز من ازین کارا سر در نمیارم ولی رو ریزه کاری ها اگه میتونی بیشتر کار کن

ممنونم دوست عزیزم... مرسی... حتما کار میشه... فعلا ما درحال تمرینیم... نا دستمون راه بیوفته بعد انشاال..:rose:

عالی شدهــ مصطفی جان...
انشاا... تبلت بگیری عالی تر.هم میشه
موفق باشی

مرسی امین جان عزیز... ممنون از لطفت بزرگوار... والا من تبلت دارم اما چند دلیل استفاده نمیکنم فعلا... یکیش هم اینه که همیشه در دسترسم نیست توی محل کار و اینا منم اینجا مواقع بیکاری با ماوسم (که ماوس مدل خونه هست) کار میکنم... یه دلیلش هم اینه که کار با قلم نوری برای هنوز مثل قلم معمولی نیست... راحته اما بعضی مواقع که کار میکنم باهاش هنوز حساسیت فشارها و نحوه گرفتن ها دستم نیومده...
اما چشم هر موقع تونستم به حدی برسم که با ماوس یک طرح در حد خیلی خوب بزنم اون موقع میرم سراغ تبلتم:)
فدات بشم عزیز:rose:

moslancer2

Member
ویرایش سایه ها و لب :)

بازم مجدد سلام بر همه عزیزان...:rose:

راستش چون دوست دارم درکارم پیشرفت کنم دارم روی این کار بیشتر کار میکنم... برای همین بازم بیشتر روی سایه ها و لب کار کردم...
کمی لب رو بزرگ کردم و سایه های گردن و چانه رو با گونه ها و زیر چشم ها درست کردم و کمی هم محل رویش موها سمت بالا و سمت راست رو دست کاری کردم...:rose:
بازم ممنون میشم بیشتر بهم کمک کنید... تا در آینده بتونم کارهای بهتری بذارم:rose:

پیوست ها

• shahab-hoseini-by-mostafa-rahimi-edited2.jpg
    shahab-hoseini-by-mostafa-rahimi-edited2.jpg
    90.8 کیلوبایت · بازدیدها: 5
سلامنقاش:paint:
خیلی بهتر شده
انگاری خوشحال شده و بیماری هم به سلاکتی برطرف شده :green:
اگه بازم آپدیت داری بذار :)

ماه صبر و صلات مبارک
یا علی

moslancer2

Member
سلامنقاش:paint:
خیلی بهتر شده
انگاری خوشحال شده و بیماری هم به سلاکتی برطرف شده :green:
اگه بازم آپدیت داری بذار :)

ماه صبر و صلات مبارک
یا علی

ممنونم سید جان... میدونم که سرت شلوغه... :rose: همین برام با ارزش هست که میای نظر میدی... دستت درد نکنه...:rose:
بالاخره با راهنمایی های شما و دوستان دارم کار رو جلو میبرم... باید روی طرح های دیگه تمرین سایه کنم تا دستم عادت کنه و زوم کردنم هم و چشم عادت کردنم هم از سرم بیوفته تا تناسب ها درست دربیاد بعد دوباره بیام سراغ این کار...:wink:
بازم حتما کار میکنم روش...:paint:
میخوام خوب رادستم بیاد و بتونم کارای خوب بزنم...:)
فدات سید جان:rose:

منم با دوستان موافقم.

با موس کار خوبی شده.

موفق باشی.

مرسی دوست عزیز... شما لطف داری:rose:

سلام خیلی زیبا شده فقط سمته چپه لبش زیادی تیرست انگار رژ زده اما کلن اگه یه ذره رو جزوئات که فکر کنم هنوز وارد اون مرحله ی کار نشدی برسی کار در حد تاپ گالری بشه در ضمن قوص پایینیه چشم سمت چپ یه ذره زیاد تر از عکسه منبعه

moslancer2

Member
سلام خیلی زیبا شده فقط سمته چپه لبش زیادی تیرست انگار رژ زده اما کلن اگه یه ذره رو جزوئات که فکر کنم هنوز وارد اون مرحله ی کار نشدی برسی کار در حد تاپ گالری بشه در ضمن قوص پایینیه چشم سمت چپ یه ذره زیاد تر از عکسه منبعه

ممنونم از شما دوست عزیزم... مرسی از لطفتون... راستش برای لب و جزئیات باید وقت بذارم... رنگ لب هم برای کارهای دیگه باید دستم بیاد تقریبی... چون چند رنگ ترکیب میشه... باید به یه استاندارد برسم... اما درباره چشم راستش اگر آدم بخواد دقیقا کپی کنه نمیشه:wink: اینجوری میشه خود عکس... بالاخره سلیقه و کمی هم بی شباهتی نیازه تا نقاشی باشه:wink:
ارادتمند شما:rose:

Mandana

Active Member
سلاملیکم خوبی؟نبودم مدتی اومدم دیدم بهبهبه مصطفی چه کرده ^.^ خعلی بهتر شد این دومی.اما پوستش زیادی صافه.بقیه ایرادها رو هم که بچه ها گفتن اما بازم میگم با موس خیلی خوب شده.اعصابی داری می بدون موس تایپ کردنمم نمیاد:green: موفق بباشی:rose:

moslancer2

Member
سلاملیکم خوبی؟نبودم مدتی اومدم دیدم بهبهبه مصطفی چه کرده ^.^ خعلی بهتر شد این دومی.اما پوستش زیادی صافه.بقیه ایرادها رو هم که بچه ها گفتن اما بازم میگم با موس خیلی خوب شده.اعصابی داری می بدون موس تایپ کردنمم نمیاد:green: موفق بباشی:rose:

سلام بر مهربان مدیر عزیز...:rose::rose::rose:
شما قدم سر چشمه ما گذاشتی... ممنونم که اومدین... شرمنده که دیر جواب میدم...
ممنونم از نظر لطف شما... حتما باید بیشتر روش کار کنم... اما باید دستم بیاد...
راستش اگر بتونم با ماوس یه کار در حد خیلی خوب بزنم اون موقع هست که میرم سراغ قلم...

شما هم سلامت باشی عزیز:rose::rose::rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا