saeed-n
Member
کاملا موافقمخیلی خوشکلهههههه تبریک میگم
در حدی نیستم که بخوام ایراد بگیرم ولی لبش یه جوری شده![]()
کاملا موافقمخیلی خوشکلهههههه تبریک میگم
در حدی نیستم که بخوام ایراد بگیرم ولی لبش یه جوری شده![]()
کاملا موافقم
خسته نباشی
واقعا عالیه
خیلی خوشم اومد
فقط لبهاش یه ذره غیر طبیعی شده
+ ابرو هاش هم عالیه![]()
کاره خوبی شده تبریک میگم
موفق باشید ...
سلامصطفی
خب تغییراتش ظریف هست. یه جورایی تختی و بادکردگی گونه ها بهتر شده. سایه های رنگی هم باید دقت بشه که خیلی خاکستری نشه...
اما من اولش خیال میکردم تو تناسب مشکل داره. طرحو رو هم ننداختم ولی اینطور به نظرم میومد...
اما الان فکر میکنم این به خاطر انبساط و کنتراست هاله های رنگی هست. لب کوچکتر دیده میشه و نیمه چپ تصویر دفرمه دیده میشه.
اولش میخواستم پیشنهاد بدم لیکویفای کنی بر اساس اصل. نمیدونستم از رو انداختی یا از اول کشیدی. حالا که از اول کشیدی به نظرم اینجاش کار داره.
من دیدم که تو دیجیتال پینت گاهی اوقت کلا یه قسمت رو بزرگ یا دفرمه میکنن تا با بقیه مچ بشه. تو ایده یابی هم خودم به این روش معتقدم.
با اینکه چشمات قویه اما برای بررسی معمولا اساتید کار رو تو مراحل نسبت سنجی flip عمودی و افقی میکنن تا با ذهنیت زدایی و دیدن از طرف مخالف نامناسبت های ابعادی رو تشخیص بدن...
دوست عزیز کارت خوبه اما یه تغییر طوفانی هست که میتونه رنگین کمون ایجاد کنه...
بهرمند باشی از بارون خداوندی.
یا علی
واقعا باحال شده.دوست عزیز من ازین کارا سر در نمیارم ولی رو ریزه کاری ها اگه میتونی بیشتر کار کن
عالی شدهــ مصطفی جان...
انشاا... تبلت بگیری عالی تر.هم میشه
موفق باشی
نقطه قوت کار چشما و ابروش هست خیلی طبیعی و خوب کار شده
سلامنقاش
خیلی بهتر شده
انگاری خوشحال شده و بیماری هم به سلاکتی برطرف شده
اگه بازم آپدیت داری بذار
ماه صبر و صلات مبارک
یا علی
منم با دوستان موافقم.
با موس کار خوبی شده.
موفق باشی.
سلام خیلی زیبا شده فقط سمته چپه لبش زیادی تیرست انگار رژ زده اما کلن اگه یه ذره رو جزوئات که فکر کنم هنوز وارد اون مرحله ی کار نشدی برسی کار در حد تاپ گالری بشه در ضمن قوص پایینیه چشم سمت چپ یه ذره زیاد تر از عکسه منبعه
سلاملیکم خوبی؟نبودم مدتی اومدم دیدم بهبهبه مصطفی چه کرده ^.^ خعلی بهتر شد این دومی.اما پوستش زیادی صافه.بقیه ایرادها رو هم که بچه ها گفتن اما بازم میگم با موس خیلی خوب شده.اعصابی داری می بدون موس تایپ کردنمم نمیادموفق بباشی
![]()