session

أيا در استفاده از sesson بايد حتما أنها را از بين برد با جه دستوري مي شه اين كار رو كرد؟

babak869

Member
بهتره که هر متغیر رو به تنهایی با این دستور از بین ببرید :

کد:
unset($_SESSION['user']);

ولی میتونید از دستور کلی session_destroy(); هم استفاده کنید که پیشنهاد نمیشه
موفق باشید

ali712k

New Member
سلام بچه ها
مي خوام از توي كلاينت يكي از متغييرهاي سيشن رو ست كنم و بعدش اون بفرستم به يه صفحه PHP تا پردازشش كنه.
چه شكلي مي تونم اين كارو بكنم؟(با javascript يا html )
ببين من يه منو دارم كه مي خوام كاربر هركدوم از گزينه هاشو كليك كرد، با يه سيشن اسم صفحه درخواستي رو به صفحه پاسخ دهنده بفرسته
مي خواستم اين دستور رو توي لينك href هرگزينه بزارم ولي نشد
توي رويداد onClick هم نتونستم بزارم كه مثلا بعد از كليك شدن گذينه اول اين كارو انجام بده :

PHP:
$_SESSION['page'] = "ManageApp_NewApp.php"
ولي نشد
كجاي كارم ميلنگه
بچه ها کمکم کنید:sad:

آخرین ویرایش:

I.NoBody

Active Member
أيا در استفاده از sesson بايد حتما أنها را از بين برد با جه دستوري مي شه اين كار رو كرد؟
سشن رو نمیشه برای همیشه ست کرد.
یا باید همونطور که دوستمون بابک گفت خودت از بین ببریش، یا خودش بعد از زمانی که توی سرور تنظیم شده از بین میره.
البته این زمان رو شما می تونی با استفاده از تابع session_cache_expire بر اساس دقیقه تغییر بدی.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام بچه ها
مي خوام از توي كلاينت يكي از متغييرهاي سيشن رو ست كنم و بعدش اون بفرستم به يه صفحه PHP تا پردازشش كنه.
چه شكلي مي تونم اين كارو بكنم؟(با javascript يا html ) ...
ست کردن سشن باید با استفاده از یک اسکریپت سرور ساید انجام بشه.
شما ظاهراً با PHP آشنا نیستی و یه چیزایی هم در مورد سشن شنیدی.
به هر حال این چیزی که شما می خوای اتفاق نمی افته

ali712k

New Member
من با Php آشنا هستم...
سیشن هم میدونم چیه
ولی می خواستم بدونم از تو کلاینت میشه سیشن رو ست کرد یا نه.
من اگه بخام با با کلیک روی هر کلید توی صفحه متغییر سیشن یه مقداری بگیری و تغییر اون به سرور خبر بده باید چکارکنم، با چه ابزاری می تونم این کارو انجام بدم
چه شكلي مي تونم اين كارو بكنم؟(با javascript يا html )
ببين من يه منو دارم كه مي خوام كاربر هركدوم از گزينه هاشو كليك كرد، با يه سيشن اسم صفحه درخواستي رو به صفحه پاسخ دهنده بفرسته
مي خواستم اين دستور رو توي لينك href هرگزينه بزارم ولي نشد
توي رويداد onClick هم نتونستم بزارم كه مثلا بعد از كليك شدن گذينه اول اين كارو انجام بده :
PHP:
$_SESSION['page'] = "ManageApp_NewApp.php"
ولي نشد
كجاي كارم ميلنگه

آخرین ویرایش:

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
یعنی چی؟
سشن رو که اصلا نمیشه از رو کلاینت رجیستر کرد!!

mosi20

Active Member
با آژاکس میشه همه کاری کرد
میتونی وقتی روی یه جا کلیک شد بری با آژاکس سشنت را بسازی

ali712k

New Member
یعنی با هر لینک یه مقدار دهی به سیشن انجام بده
حالا می خوات از تو سرور باشه یا از تو کلاینت
چطور این کارو انجام بدم

ali712k

New Member
با آژاکس میشه همه کاری کرد
میتونی وقتی روی یه جا کلیک شد بری با آژاکس سشنت را بسازی
چه شکلی؟
میشه بیشتر راهنمایی کنی؟
با کد نشونم بده
خیلی ممنون
آخه خیلی فوریه
:d

mosi20

Active Member
چرا با سشن میخواهی بفرستی؟
از متد get استفاده کن.
اگه میخواهی کاربر اسم صفحت را نفهمه که اصلا امکانش نیست چون توی فایر فاکس همه کاری میشه کرد.حتی سشن ها را هم بت میگه.
برای آژاکس کردنشن میتونی یه فانکشن آژاکس معمولی استفاده کنی که وقتی روی لینکت کلیک میشه اون فانکشن اجرا بشه.بعد با آژاکس یه فایل باز کنی و بهش بگی اسم صفحت چیه تا سشنش را بسازه.
از این راحتتر نمیشه.
حالا وقتی سشن را ساختی باید چطور بشه؟
باید صفحه عوض بشه؟

سلام عزیزم
خودت طوری که میخوای تغییرش بده
یه چیزی همینطوری نوشتم

کد:
<?php
session_start();

if(isset($_GET['session']) && in_array($_GET['session'],array('saeed.php','reza.php','mohammad.php')))
	$_SESSION['session'] = $_GET['session'];

echo isset($_SESSION['session'])?$_SESSION['session']:'';
?>
<a href="javascript:void(0)" onclick="(new Image()).src='?session=saeed.php'">create session</a>

چرا با سشن میخواهی بفرستی؟
از متد get استفاده کن.
اگه میخواهی کاربر اسم صفحت را نفهمه که اصلا امکانش نیست چون توی فایر فاکس همه کاری میشه کرد.حتی سشن ها را هم بت میگه.
برای آژاکس کردنشن میتونی یه فانکشن آژاکس معمولی استفاده کنی که وقتی روی لینکت کلیک میشه اون فانکشن اجرا بشه.بعد با آژاکس یه فایل باز کنی و بهش بگی اسم صفحت چیه تا سشنش را بسازه.
از این راحتتر نمیشه.
حالا وقتی سشن را ساختی باید چطور بشه؟
باید صفحه عوض بشه؟

از این راحت تر هم میشه

ali712k

New Member
دست "واشقان" درد نکنه
ولی میشه اون کدی که دادی رو خط به خط توضیح بدی:d
خیلی ممنون:)

ببین یه لینک داری !
PHP:
<a href="javascript:void(0)" onclick="(new Image()).src='?session=saeed.php'">create session</a>
به لینکت این خاصیت رو میدیی که وقتی روش کلیک شد یه آبجکت عکس بسازه
PHP:
new Image()

به عکس آدرس همین صفحه رو میدی و ته آدرس مقداری رو که میخوای به سشنت نسبت بدی قرار میدی
PHP:
.src='?session=saeed.php'
اونموقست که اون آبجکت عکس به اون آدرس مراجعه میکنه تا محتوای عکس رو دانلود کنه و این باعث میشه که عملا اسکریپت اون صفحه یه بار دیگه اجرا شه
تو اسکریپتت تعیین میکنه که هروقت یه مقداری از تریق GET['session'] فرستاده شد و اون مقداری توی لیستس که تعیین میکنی بود (از لحاض امنیت ) اون موقع اون مقدار رو به عنوان سشن در نظر بگیره
PHP:
if(isset($_GET['session']) && in_array($_GET['session'],array('saeed.php','reza.php','mohammad.php')))
	$_SESSION['session'] = $_GET['session'];

PHP:
echo isset($_SESSION['session'])?$_SESSION['session']:'';
اینجا هم تعیین میکنی که مقدار سشن چاپ بشه که این خط فقط جهت نمایش مقدار سشن هست و باید تو کد خودت حذف شه

ali712k

New Member
دمت گرم واشقان:)
هیچ کس، تو هیچ انجمنی بلد نبود جواب بده:wink:
خیلی باحالی:mrgreen:
ولی روش جالبی هستش:idea:
یه جور کلک رشتیه:lol:

ali712k

New Member
ببینم این چه جور کدیه؟
معنیش چیه؟
PHP: