SESSION

يكي از دوستان در مورد SESSION توي PHP براي من توضيج بده. كارش چي هست . چطور ازش استفاده ميكنيم. در ضمن با چه دستوري ميشه تمام SESSION ها را از بين برد.
مرسي

Mikhak

Active Member
عزيزه دل من مرگ من قبل از اينكه تاپيك بزني يه جستجو كن ببين راجه به session سوال شده يا نه اينجا از هر 20 تا تاپيك يه دونش واسه session هستش
شما يه نگا بنداز هر جاش كه مشكل داشتي ما هستيم
براي از بين بردن همه ي سشن هاهم ميتوني از دستور
کد:
session_destroy();
استفاده كنيد
ببخشيد يه كم ... صحبت كردم
-------------------------
سينا

سلام عزيز دل برادر راستش سرچ كردم اما چيزي نفهميدم. من فقط ميخوام بدونم كار سشن چي هست. اين رو نتونستم تو تاپيكها پيدا كنم.
به هر حال ممنون از پاسخي كه داديد.

Mikhak

Active Member
session ها به گروهي ازمتغير ها گفته ميشه كه براي دسترسي متوالي به كار گرفته ميشه . شما ميتوني با استفاده از session يه متغير رو از يه صفحه به يه صفحه ي ديگه منتقل كني خوبيشم اينه كه بدون انتقال فيزيكي اطلاعاتت پايدار ميمونه
-----------------
سينا

AliReza26

Active Member
در واقع سشن (يا جلسه) يك كاربر از لحظه ورود به سايت آغاز شده و تا لحظه خروج از سايت(يا time out سشن) ادامه ميابد....

اين مدت را سشن يا جلسه كار كاربر مي گويند....

AliReza26

Active Member
videoparda گفت:
مگر اين كار رو نميشه با كوكي ها انجام داد؟
چرا ميشه .....
اما براي زنده نگه داشتن جلسه بهتر است از سشن استفاده شود چون از لحاظ كاربرد و عملكرد بهتر است...
و براي نگهداري دراز مدت اطلاعات بهتر است از كوكي استفاده كنيم.....

بهتره در هر كار از وسيله اي استفاده شود كه بيشترين كارايي و عملكرد را براي انجام آن كار دارد....

oxygenws

Active Member
امنیت سشن بیشتر از کوکی است....
اطلاعات رد و بدل شده بیت کلاینت و سرور عموما بسیار کمتر از کوکی است....
و ....

اكسيژن جان شما اطلاعات در مورد ديتابيستون خوبه ؟
مواردي مثل سشن و غيره

در ضمن در مورد اون راهنمايي ممنون

oxygenws

Active Member
یه چیزایی بلدم..... لطفا به خاطر هر سوال، یک thread جدید باز کن تا جواب بدیم (همه بچه ها با هم :) ) فقط لطفا قبلش انجمن رو بگرد ببین قبلا پرسیده شده یا نه.... (البته اگه سوالت مربوط به همین تاپیک هست همینجا بپرس دیگه :) )

خواهش می کنم، موفق باشید

يه بار تو يه تاپيك ديگه يك مشكل رو گفته بودم
ولي ديگه كسي زير چيزي ننوشت

يه بار ديگه ميگم
سشن من هر 2 روز يك بار پر ميشه و من بايد برم تو Phpmyadmin و خالي كنم سشن رو
ميشه كار كرد كه ديگه اينجوري نشه ؟

اين يه سوال . اگه از اين جواب گرفتم بقيه رو ميپرسم
وگرنه اگه اينو نتونيد جواب بديد 100٪ بقيه رو هم نمتونيد
ممنون

oxygenws

Active Member
لطف می کنی همون تاپیک رو بیاریش بالا (توش پست بدی) چون یادمه که من اونجا جوابت رو دادم!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا