session

DaDaDooDoo

کاربر VIP
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/animatio/public_html/new/index.php:2) in /home/animatio/public_html/new/includes/header.php on line 1

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/animatio/public_html/new/index.php:2) in /home/animatio/public_html/new/includes/header.php on line 1

سلام ، سایت من روی لوکال هاست مشکلی نداره ، اما روی سرور که آپلود می کنم به مشکل می خوره که ارور هاش رو بالا نوشتم
آیا این مربوط به اکستنشن ها می شه ؟؟؟

iran-TEC

Member
سلام
این مشکل به خاطر اینکه شما قبل از session_start یک مقدار رو برای چاپ روی header ارسال کردی برای رفع این مشکل

1- session_start رو به خط اول برنامه بیارش
2- اگه مشکل حل نشد نرم افزار notepad++ رو نصب کن فایلت رو تو این نرم افزار باز کن و از منوی encoding گزینه encode in utf-8 withot Bom رو انتخاب کنید حتما مشکلت حل می شه

دانلود notpad++

DaDaDooDoo

کاربر VIP
اگر مشکل از منطق کد نویسی هست چرا توی لوکال هاست ارور نمی ده ؟

DaDaDooDoo

کاربر VIP
جای سشن درست بود ، یعنی بالای همه ، اما با نوت پد که بازش کردم و به شکلی که گفتی دخیرش کرم دست شد ، می شه توضیح بدی مشکل چی بوده ؟

iran-TEC

Member
دلیل این مشکل اینکه وقتی یک صفحه رو با dreamwaver یا notepad با یونیکد utf-8 ذخیره می کنی یک سری کاراکتر های غیر قابل دیدن در ابتدا صفحه ایجاد می شه باعث ارسال header قبل از sessions_start می شه و همین دلیل این خطا می باشد نرم افزاری مانند notepad++ قادر هست که این کاراکتر ها را حذف کند .

جدیدترین ارسال ها

بالا